Αν λαμβάνει με 30db τον γηίνο 7e, τότε θα πρέπει λαμβάνει και τον ανάλογο 7e από τον Πλούτωνα ![]()
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,089 times. The last Post () by chicken101.
-
-
-
Τώρα το είδα...
-
Ωραίος. Σε μενα δεν κλειδώνει τπτ.
-
Πιστεύω ότι τα feeds θέλουν 1.50 πιάτο τουλάχιστον.
Εκτός και στην Δυτική Ελλάδα να έχει πιο δυνατό σήμα η ΔΕΣΜΗ Α.
-
Θέλουν. Το 1.50 ακόμα έτσι στέκεται. Μια ζέστη, μια βροχή.
-
Λοιπόν. Σήμερα έφερε ο κολλητός το gibertini op100l και έκανα μια πρόχειρη λήψη στον 36e. Το απότελεσμα στην 11345 στο πεδιόμετρο 90% με 83%. Περιμένω μάστορα τώρα να δώ αν μπορεί να μπεί στο τελευταίο σημείο της σκεπής.
-
Εχει κανείς στημένο τον hispasat; Θυμάμαι από πρώην τεχνικό οτι το έγερνε το πιάτο (το είχε κλήση) αλλά δεν θυμάμαι από πια μεριά. Με το 1μ κατεβαίνει άραγε;
-
Και να μπαίνει τι να δεις εκεί πέρα δεν αξίζει νομίζω @IsN0G00d.
-
hatters1976 κουβέντα να γίνεται. Αλλωστε δεν υπάρχει χώρος.
-
Μια τελευταία ερώτηση. Υπάρχει απώλεια σήματος σε άνω τον 10μ καλώδιο από το lnb στο diseqc;
-
Εχει κανείς στημένο τον hispasat; Θυμάμαι από πρώην τεχνικό οτι το έγερνε το πιάτο (το είχε κλήση) αλλά δεν θυμάμαι από πια μεριά. Με το 1μ κατεβαίνει άραγε;
Τον έχω στήσει εγώ σε ξεχωριστό 100άρι πιάτο (98 εκ. V x 89 εκ. H) στην Αττική. Λόγω γεωγραφικής θέσης το πιάτο είναι σχεδόν κατακόρυφο και το lnb έχει μεγάλο skew (45.90o).
Αν μπεις στο satbeams στα footprints του δορυφόρου και προσδιορίσεις στον χάρτη την ακριβή θέση της εγκατάστασής σου, στο πλάι της οθόνης θα σου δώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία (αζιμούθιο, ανύψωση, skew).
Ενδιαφέρον έχουν κυρίως τα σχετικά πλούσια αθλητικά στα πακέτα MEO και NOS.
-
-
Η χαρά, σ' εμάς τα παιδιά, είναι το παιγνίδι.

Άντε με το καλό να βγει ο 36οΕ, να δούμε τι θα έχει να μας δώσει.
-
Βγήκε. Πρόχειρα χθες και με καλό σημα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παράκεντρα από τον 39 μου κατεβαίνει χάλια.
-
hatters1976 (post #1633)
Gibertini OP125L, Αθήνα, lnb Inverto Black Ultra, δέκτης EDISION OS MIO+ 4K, SDGR10.
-
Καλημέρα φίλε qwerty στην 11011v feed έχω αρκετά καλύτερο σήμα 75% βέβαια δεν ξέρω αν παίζει
ρόλο ότι είναι 2.40 το πιάτο γιατί απο lnb είναι ίδια μάρκα πήρα το νέο inveto ultra flange. Στις άλλες
σταθερές συχνότητες νομίζω ότι έχουμε σχεδόν παρόμοιο σήμα αν και το βράδυ είδα και βελτίωση
ακόμα περισσότερο απο 18 στα 18.5db σε συχνότητα.
-
Κατ' αρχάς υπερτερείς πολύ σημαντικά σε διάμετρο πιάτου, οπότε, λογικά, έχεις καλύτερη απολαβή.
Τι περισσότερο έχει το inverto black ultra flange από το απλό;
-
Στο παραβολικό πιάτο θέλει lnb φλαντζας καλημέρα!
-
Σε twin lnb ποιο είναι το καλύτερο? Έχω στο inverto pro white twin καλό σήμα ψηλά αλλά χαμηλό
στα Polsat ... για wave frontier μιλάμε.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!