Mnogi su kupovali GT Mediu dok je radio Total to je bilo jedno kratko vrijeme i kad je prestao raditi vec njih su prodavali resivere u pola cjene i evo opet odjednom proradio i doklen ce raditi ....
Total TV
- zuka1977
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Druže nije problem ako hoćeš poalji ako ne neću da platim jer interesuju me arena premium srbijanski i Sport klub
-
Vrlo rado bih ti dao da imam zasto ne ,iskreno nemam GT Mediu box ,placa se zato sto je payserver ako hoces da gledas sport to mozes preko IPTV-A
-
Joco , ne može ti netko poslati svoj mars server jer ti neće raditi . Server moraš kupiti i biti će 'vezan'
za tvoj box. Nemam navedeni box ,ali mislim da to tako radi. Mars server plaćaš za godinu dana ,a što će
raditi u toj godini dana je druga priča. Provajderi paketa ( Total , Max , Skyit , uk , Nova Greece itd...) jako dobro
znaju da idu preko GT Media boxova i svi imaju neki interes od toga.
-
Dali kod vas radi Cinestar1 i 2?
-
Trenutno neradi ako nisu tehnicke smetnje u pitanju....
-
Rade oba
Očito su kod vas " tehničke" smetnje

-
Koji ti je resiver Total ili neki drugi ??
-
Cinestar 1 otvara se ali Cinestar 2 ne iako pokazuje ključeve
-
Koji ti je resiver Total ili neki drugi ??
Octagon sf8008
-
Na Total resiveru radi normalno .......
-
Na Total resiveru radi normalno .......
Ово је са линијом...Nova Max,Nova Series такође раде
-
Display More
he he
kineska linija nije za total nema sanse zaboravi
sve preko 700 ms secka posto NDS ima taj problem
u obzir dolazi samo server sa lokalnom karticom
ostali paketi nisu problem ali navedeni samo to i nista drugo
nikakav dodatni seting nepomaze
Mozes sa bufferingom staviti kasnjenje streama par sec da bi dobio cw prije...ja koristim tvh, tvh pepfil mpegts spawn+ffmpeg delay 5 sec tj converting bez transkodinga...to nisma nigdje nasao da je neko pisao al mi radi sto je najbitnije.
-
Cinestar 1 otvara se ali Cinestar 2 ne iako pokazuje ključeve
disablecrccws = 1
za cinestar1,2 treba biti tako
-
Može li neko napisati koji kanali rade,preko,tako reći,običnih linija?
-
ma od max hr , radi svi kanali , ali ne od samo jedna karta , ko ima oscam za moj pink 091f , nisam bio kuci i sad ne radi .....
-
To ti tacno moze reci davaoc servera na koji se zakacis
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!