PLP πρεπει να εκλεισε?
Αυτο το τβ σουπερ θεσαλονικη εχει τρεις μερες οποτε το βαζω διχνει την ιδια ταινεια ..Τι γινετε__?
PLP πρεπει να εκλεισε?
Αυτο το τβ σουπερ θεσαλονικη εχει τρεις μερες οποτε το βαζω διχνει την ιδια ταινεια ..Τι γινετε__?
Το Plp ναι έκλεισε
Για το super tv σαν τι να γίνετε αρες μάρες κουκουνάρες
Το Plp ναι έκλεισε
Για το super tv σαν τι να γίνετε αρες μάρες κουκουνάρες
Το Super TV δεν το ξέρω... γιατί έπιανα στη τηλεόραση ένα τέτοιο κανάλι κάποτε...
αυτο το Super TV griptvlive ειναι απο Κορινθο και εκπέμπει κανονικά, αλλα το Super TV απο Θεσσαλονκη ειναι web (αρες μάρες κουκουνάρες) οπως λεει και ο κομης
Πάει και το super tv, και το Zeys tv , και ολα τα κανάλια extacy
Μα αυτος ειχε ξεκινησει πολύ δυναμικά ,πως και τα εκλεισε ολα??Τα σβηνουμε ολα αυτα κομη__??
Μ'αρέσει που ετοιμαζόντουσαν για δυνατό ξεκίνημα τον Σεπτέμβρη και νέο πρόγραμμα…
Μας ταράξανε στα tag ![]()
Καντε υπομονη προσπαθω για κάτι καλό.
αυτο το Super TV griptvlive ειναι απο Κορινθο και εκπέμπει κανονικά, αλλα το Super TV απο Θεσσαλονκη ειναι web (αρες μάρες κουκουνάρες) οπως λεει και ο κομης
![]()
![]()
![]()
![]()
Της Κορίνθου ήταν αυτό που έπιαναν στη τηλεόραση...
Εμένα μου αρέσει το μουσικό kiss tv και το Ηπειρος tv ... γούστα είναι αυτά και ένα που έπαιζε πρόσφατες ταινίες
αλλά δεν είναι οκ εδώ και αρκετό καιρό. Μακάρι να βγαίνουν αξιόλογα για ποικιλία!
Kαλο θα ηταν πριν κάνεις οποιαδίποτε ανάρτηση να κοιτάς τα προηγουμενα, μην αναφέρουμε ξανα και ξανα τα ιδια links
ήταν γραμμένο λάθος το πρώτο το δεύτερο δούλευε... και μη λες ότι δεν κοιτάω τα έλενξα και το πρώτο δεν δούλευε
Από σήμερα το μεσημέρι προστέθηκε εναλλακτικό live streaming για το Star Λαμίας.
Danke. Ich wusste nicht, dass es existiert, weil es nicht im Play Store gelistet war. Ich habe es geschafft, es mit Aptoid TV zu installieren.
Το Mad TV με την εφαρμογή για τα ελληνικά δεν λειτουργεί εδώ και τρεις μέρες. Χρησιμοποιώ το Castr Link στον υπολογιστή μου. Μπορείτε να μου πείτε με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω για να λυθεί το πρόβλημα; Ευχαριστώ.
Danke. Ich wusste nicht, dass es existiert, weil es nicht im Play Store gelistet war. Ich habe es geschafft, es mit Aptoid TV zu installieren.
Το Mad TV με την εφαρμογή για τα ελληνικά δεν λειτουργεί εδώ και τρεις μέρες. Χρησιμοποιώ το Castr Link στον υπολογιστή μου. Μπορείτε να μου πείτε με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω για να λυθεί το πρόβλημα; Ευχαριστώ.
Πριν ρωτήσεις οτιδίποτε , μπες στην σελίδα του MAD TV και θα δείς ειναι offline απο το ίδιο το κανάλι.
Nein, der Kanal funktioniert auf dem Computer. App nicht verfügbar.:-(
VLC-Spieler
https://raw.githubusercontent.com/jimgate07/grtv/refs/heads/master/Metadoseis/Mad.m3u8
Kαταρχήν δεν θα μου ξαναμιλησεις σε Γερμανικά
Δευτερο λές δημόσια ψέματα δίοτι ειδα τα log απο το bot της εφαρμογής το ΜΑD σταμάτησε να παιζει σημέρα το πρωί και οχι 3 μέρες που λές.
Συνεχίζουμε σου επαναλαμβάνω η σελίδα ειναι
https://www.mad.gr/mad-tv-player/
και ειναι offline
Οσον αφορά το link ενδεχομένος κάποια χαζομάρα έκαναν στο σταθμό θα το δώ
MAD TV fixed έχουν κάνει βλακείες στο σταθμό
link για mad tv?
Ευχαριστώ. Δεν ήταν ψέμα, ναι, έχεις δίκιο, υπερέβαλαν για τις 3 μέρες, αλλά δεν ήταν ψέμα. Το κανάλι λειτουργούσε άψογα με τον Castr όλη την ώρα. Αλλά το Mad Player και η εφαρμογή ήταν εκτός σύνδεσης.
Τα γερμανικά προφανώς μεταφράστηκαν αυτόματα από τον μεταφραστή κατά την επεξεργασία της ανάρτησης. Συγγνώμη γι' αυτό. Μαθαίνω ελληνικά. Είμαι μισός Έλληνας και μισός Γερμανός, αλλά μεγάλωσα στην Αυστρία, οπότε η γραφή μου δεν είναι και τόσο καλή.
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ. Δεν ήταν ψέμα, ναι, έχεις δίκιο, υπερέβαλαν για τις 3 μέρες, αλλά δεν ήταν ψέμα. Το κανάλι λειτουργούσε άψογα με τον Castr όλη την ώρα. Αλλά το Mad Player και η εφαρμογή ήταν εκτός σύνδεσης.
Τα γερμανικά προφανώς μεταφράστηκαν αυτόματα από τον μεταφραστή κατά την επεξεργασία της ανάρτησης. Συγγνώμη γι' αυτό. Μαθαίνω ελληνικά. Είμαι μισός Έλληνας και μισός Γερμανός, αλλά μεγάλωσα στην Αυστρία, οπότε η γραφή μου δεν είναι και τόσο καλή.
Ευχαριστώ!
Ε τότε σου ζητάω συγνώμη ξεκίνησες με Ελληνικά και μου απαντησες με Γερμανικα και εκνευρίστηκα. Εχουν κάνει σφαλμα στη ροη στο σταθμο MAD
δεν εχει ευθηνη η εφαρμογή για το εν λογο πρόβλημα. Παρόλα αυτά με πατέντα πλεον παιζει.

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!