Posts by komhsgr

    συχνότητα 11804V / 29700 στον Hotbird το πακέτο total tv που μοιράζεται με την nova σας ανοιγουν τα καναλια γιατι εμενα επεσαν σκοταδια


    Και φυσικα το κακο συνεχιζεται χασαμε και τα arena sport απο 1.9Ε τοσο καλα.....

    εδω με τα κλειδια και χαθηκατε, να σας δω του χρονου που ολοι θα μεινετε με το τηλεκοντρολ στο χερι.......

    Για multistream δεν ξερω, το update που εκανε η digea ειδα H265 αλλα δεν ειδα με λεπτομερια για multi για αυτο ηθελα να το μελετησω πριν πω οτιδιποτε.

    Το biss 2 μη το φοβαστε ειναι ηδη σπασμενο σε enigmα2

    το θεμα ειναι ειτε multi. ειτε H265 Πρεπει οι περισσοτεροι να πάνε για νεο εξοπλισμο

    καλα ρε πατριώτες εδω και καιρο φώναζα απο 1/11/2021 τελος οι 2 συχνοτητες απο 3Ε επρεπε τελευταια στιγμή να κάνετε την αλλαγη.

    Επαναλαμβανω το beam δεν αλλαξε ειναι ιδιο με το προηγουμενο οσον αφορα την συχνοτητα

    12737 Η 15055 3/4 πιθανον καποιοι να εχουν προβληματα και αυτο οφειλεται απο feed απο τις 4.8Ε ειχαμε παρομοιο προβλημα καποτε στην

    12720.

    Συντομα θα σας εχω νεα για τις 3Ε για το ετος 2022 που δυστηχως για πολλους θα ειναι δυσάρεστα δευτερη σφαλιάρα μετά τα power vu δυστηχως.

    Larpo απο οτι κατάλαβα θα το βάλει σε καγκελο σε μπαλκονι, ναι μεν ειναι μια λυση το μοτερ diseq αλλα σε μια εγκατασταση προσθετη τεραστιο βάρος 2.5 με 3 κιλα συν 90 πιατο αποφευγουμε η μαλλον δεν βάζουμε τετοιες εγκαταστασεις σε καγκελο μπαλοκονιου.

    Εγω απο πλευρα μου προτεινω 1.20 πιατο με ενα diseq 8 lnb ποιασε 16Ε 13Ε 9με7Ε 3Ε με1,9Ε 4,8Ε και 0.8w δεν νομιζω να χρειαζεται κατι παραπανω

    Ρε μαγκα εχω κάνει δεκάδες εγκαταστάσεις ολοι ηξεραν τι ηθελαν, θες Ρουμανικα εκει, θες Βουλγαρικα εκει, θες τσοντες εκει.Εσυ δε ξερεις καταρχην τι θες πως το θες και απο που το θες. Θα βαλεις 2 πιατα στο μπαλκονι να δεις τι και γιατι? βαλε ενα 90αρι βαλε 4 lnb και τελος τι να τα κανεις τα παραπανω δε μπορω να καταλαβω.

    πηρες σβαρνα βλεπω ολα τα φορουμς και παντου το ιδιο προβλημα τι εγκαταστασει να κανεις και πως να την κανεις και τι να βαλεις.

    Ρε μογκα ειλικρινα ολη μερα κατι καλυτερο δεν εχεις να κανεις? zapping στα δορυφορικά καναλια να βλεπεις kyriakos tv απο 30w εως soultan tv στις 52Ε