Posts by doballoon

    Φίλε εφοσαν δεν έχεις σκοπό να αναφέρεις με πιο caid ανοίγουν δεν υπάρχει και λόγος να εμφανίζεις τις φώτο . Τα Eurosport άνοιγαν με το 0931:000000 . To caid αυτό δεν υπάρχει πια . Αν γνωρίζει κάποιος με πιο ανοίγουν ας μας το πει να ψάξουμε κανένα σερβιτόρο να το έχει.

    Καλησπέρα . Υπάρχει στο oscam κάτι παρόμοιο με τα priority του mgcamd . Ανοίγω πχ το ελληνικό eurosport Και πάει και ζητάει οτι άκυρο κλειδί υπάρχει πριν πάρει το σωστό.


    Αν γνωρίζει κάποιος ας μας διαφωτίσει.


    Ευχαριστώ.

    Καλησπέρα . Εδω και αρκετο καιρο δεν μου ανοιγει αυτο εδω το καναλι


    VIASAT NATURE SD 12609 H 27500 3/4 DVB-S QPSK


    Νομιζα τοσο καιρο οτι ειχα προβλημα με το πιατο μου αλλα σημερα που το εφτιαξα παλι δεν ανοιγει.


    Εχεις καποιος αναφερει κατι; Γιατι δεν βρηκα κατι στο ιντερνετ.


    Ευχαριστω

    Οι ρυθμίσεις ειναι οπως τις δινετε στο πρωτο ποστ. Αλλαξα το oscam με το νεο και το softcam key. Επισης ενεργοποιησα το ecm στο web interface. Εχει κάτι άλλο;

    Καλησπέρα . Όλα καλά έχω εικόνα σε Osnino . Αλλα με πολλά κολλήματα στην εικονα. Το δοκιμασε κανεις ; Ο osnino μονο Openpli 6 εχεi και σε αυτο εκανα δοκιμη. Το ecm το τσεκαρα .

    Καλημέρα . Δεν βλέπω να παίζουν . Έχουν κυκλοφορήσει κάποια κλειδιά από 12/06/2018 αλλά δεν ανοίγουν ούτε με αυτά. Μάλλον τα κηδεύουμε αυτή την φορά.

    Έχουν ωραία μουσικη ομως .. χαχα. Τώρα σοβαρά απο όλον τον προυπολογισμό .. αυτο ηταν το δυσβασταχτο κοστος.!!

    Καλησπέρα . Σας δουλελυει κανονικά το epg ; Εμενα εδω και μερικες μερες έχει κολλησει και δεν καταβάζει. Κοιταξα τα sources και ειδα οτι εχουν κανει τα αρχεια απο gz σε xz και διαβασα οτι στο νεο epgimport με openpli 6 δουλευουν ; Εχει παρατηρήσει καποιος σε εσας κατι. Εκανα και update στο τελευταιο rytec sources αλλα παπαρια.. Δεν εχω Openpli 6 επανω να δοκιμασω.

    Καλημερα . Ολα τα πακετα της χωρας λειτουργούν στο CS . Απλα τα πράγρατα εινα πολυ διαφορετικά απο παλία . Το πράγμα με το IPTV έχει παει σε τετοιο βαθμο που οι έχοντες τα μεσα και την γνωση προτιμούν την οδο του IPTV παρα την διάθεση των πακέτων καθεαυτων σε CS . Και το ίδιο γίνεται με πολλά πακετα του εξωτερικού που αν και γίνονται αναφορές οτι έχει βρεθεί λύση τελικά αυτή δεν φτάνει σε εμάς ποτε. Απο την μια πλεύρα δεν τους κατηγορώ γιατι ξερω οτι το σπορ ειναι ακριβο . Απο την άλλη έχει χαθεί η μαγεια . Ισως ειμαι ρομαντικός ..