Posts by manosat

    εφόσον έχουν αλλάξει το HASH Mode θα πρέπει να μπει στα emu καινούργιο patch από 0 μέχρι 10 + HASH Mode .. κάτι το οποίο δεν έχει ασχοληθεί κανένας τόσο καιρό... σίγουρα σε pc dvb card θα φτιαχτεί σύντομα power vu plugin . αλλά για γενικός ( power vu ) άμα δεν πέσουν όλα μαύρο δεν βλέπω να αλλάξει κάτι.. με λίγα λόγια παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια..


    AML S-905D 1.5 GHz Chipset

    2 GB DDR3 RAM

    16 GB Flash EMMC

    τελευταία έκδοση είναι το NVIDIA SHIELD TV Pro 500GB 2017, δεν ανέφερα ότι έβαλα εγώ ,ένα φιλος που είναι κάτοχος του βeelink ultimate έβαλε γιατί η μαμισια δεν του έκανε. εχω Dual-booting εδω και χρόνια ,απλά επειδή αναφέρθηκα σε 4K Netflix streaming σε windows λόγου του DRM. δεν ξέρω τι θα κάνουν στην ΙΣΠΑΝΙΑ αλλά ένα καλό νέο που θα λέγεται Windows 10 ARM WSL ( με λίγα λόγια το Ubuntu στον Windows 10 ) καλή συνέχεια σε όλους!!!!!


    έχει ένας φίλος το beelink ultimate ,και τι δεν έχει βάλει από freaktube rom όλο προβλήματά. εγώ αφού έδωσα το NVIDIA SHIELD TV Pro 500GB 2017 στον αδερφό μου ( που παρεμπίπτοντος το συγκεκριμένο είναι μετά από ένα χρόνο discontinued ) έχω ένα πολύ δυνατό pc και παίζω τα πάντα από εκεί,έχω περάσει και Android emulator για Android apps. kodi application στο Android emulator και στα Windows.Netflix 4K streaming δοκιμασμένο από τα Windows.

    είμαι κάτοχος mediaplayer (android) box και τα γνωρίζω απλά όσοι γνωστή μου έχουν κινεζικα έχουν διάφορα προβλήματά με τα ρομ με wifi με δικαιώματά HD Netflix ktl. πχ με 42 ευρω αγόρασα για ένα φίλο Amazon Fire TV και στον αδερφό μου με 150 ευρω το NVIDIA SHIELD TV Pro 500GB από αμερικη. καλά το NVIDIA SHIELD δεν το βάζω καν σε συναγωνισμό για τα έτοιμα mediaplayer (android) box. αλλά το Amazon Fire TV που είναι πιο φθηνό από τα κινεζικα είναι καλό για τα λεφτά του.