Posts by vupluszero2

    Nasa tv HD sau oricare program HD,orice receptor in afara de gama AMIKO. Cum poti sa vi cu prezentarea unui nou receptor AMIKO A5 cand nu ati rezolvat problema cu sacadarea pe anumiti sateliti la unele programe care au 78 cu 86% semnal??? Bai,santeti de toata coma. Hai si cu exemple:HTC TB SPORT satelit46`E,sant mai multe programe tv dar am dat doar un exemplu,Jurnal TV Astra4A 5`E si lista continua insa MIE GREATA CAND VAD IGNORAREA MESAJELOR GEN NU MERGE OK UNELE PROGRAME IAR ADMINISTRATORUL SAITULUI BANEAZA COMENTARIILE. RUSINE! RUSINE! RUSINE!

    Nici o problema,Amiko A3 e uitat, A4 de asemenea,fara rezolvarea problemelor aferente si hop hai cu Amiko A5. De toata coma,sincer. Despre ce vorbim aici? Listele cu canalele tv nu se pot salva,etc,etc si voi veniti cu A5? Parerile va apartin. Discutiile sant banate si sterse.Adevarul doare.

    http://sateliti.info/showthrea…5-Chat-si-suport-Amiko-A5 Yesterday, 09:13 sau https://www.sat-support.tv/for…?f=208&t=11388&start=1360 user despre sacadarea pe programe. Ignoranta totala si hai sa trecem la cobai si sa testam alt model Amiko. Rusine.

    Rezolvati problemele actuale apoi veniti cu alta `conserva`de 2 lei.