Posts by darkkon

    τελικά και της ΕΡΤ έχουν σήμα αλλά δείχνει μόνο μαύρο παρ' όλο που φαίνονται οι πληροφορίες των προγραμμάτων.

    σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Ήταν όντως λάθος ή στόχευση αλλά τα κινητά κάθε φορά δείχνουν κάτι διαφορετικό. Σήμερα ήμουν τυχερός και το κινητό έδειξε κατά τύχη τη σωστή διεύθυνση στο director οπότε και βρήκα τα σωστά κανάλια!!!

    Μόνο της Ερτ δεν έχουν σήμα αλλά δεν με ενοχλεί προς το παρόν.

    Ευχαριστώ και πάλι!

    Γειά σε όλους, έχω ένα 80άρι; πιάτο με το οποίο έπιανα digea από τις 3.1 μοίρες με ένα progressive edision hd. Είναι στο εξοχικό στη Φούσκα Χαλκιδικής και τώρα πήρα ένα proton S2, του έβαλα το firmware 1.2.70, γύρισα το πιάτο με το satellite director για τον hellasat 39 και με τα πολλά βρήκα σήμα σε αρκετές συχνότητες και βλέπω κανάλια όχι όμως της digea!

    Επισυνάπτω φωτογραφίες, λόγω του ότι έχω την tv ολόκληρη στο μπαλκόνι είναι άθλιες, ώστε αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με το τι να κάνω. Αν μετακινήσω το πιάτο πάνω κάτω δεξιά αριστερά το σήμα χάνεται, όπως και εάν μετακινήσω το lnb. Και φυσικά στη 12413 είναι μηδέν σε κάθε περίπτωση.20230802_150556.jpg

    20230802_150537.jpg

    20230802_150458.jpg

    20230802_150320.jpg

    ναι, tie-wrap ή zip-tie = δεματικό ;)

    πατέντα είναι το μεσαίο μου όνομα χαχαχα απλά δεν ασχολούμαι καθόλου με δορυφορικά από μόνος εκτός από το εξοχικό. Στο σπίτι μου έχω ote tv που έκαναν δωρεάν την εγκατάσταση.

    Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις αν και μόνο η Digea είναι υπέρ-αρκετή για το εξοχικό :thumbup:

    την επόμενη φορά που θα χάσει ξανά το σήμα για τον ίδιο λόγο θα πάρω καινούρια κεραία γιατί ενίοτε πηγαίνουν και οι γονείς της γυναίκας στο σπίτι που μετά βίας χειρίζονται το τηλεχειριστήριο του δέκτη και δεν μπορώ να ακούω τη γκρίνια τους ξανά ότι "δεν παίζει".

    το έφτιαξα! Είναι σπασμένο το στήριγμα της κεραίας για το LNB και μόλις το στερέωσα με tie-wraps βρήκα ξανά το σήμα. Κάποια στιγμή θα πάρω καινούργια κεραία.

    Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

    Γεια σας,


    ήθελα να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κάτι στη digea γιατί στο εξοχικό δεν έχει σήμα με Edision progressive HD, 80άρι πιάτο ενώ έπαιζε ικανοποιητικά. έχω ήδη το τελευταίο firmware αλλά είναι του 2015, μήπως χάλασε το LNB πχ αλλά πως να το ελέγξω; Ευχαριστώ!