Posts by ten-ten78

    Καλησπέρα και sorry για την καθυστερημένη απάντηση αλλά ήμουν εκτός για επαγγελματικούς λόγους. Λοιπόν τα δοκίμασα και τα 3 χωρίς αποτέλεσμα. Με άλλο stickaki μια από τα ίδια, δεν εμφανίζει το multiboot menu, δοκίμασα και άλλο hdmi καλώδιο αλλά τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να έχει κρασαρει ο bootloader; Όταν περνάω recovery image περνιέται και ο bootloader?

    Έχω mio ,περνάω το recovery image από openatv . To stick ειναι fat32 , έτσι και αλλιώς ο δέκτης το αναγνωρίζει. Βάζω το φάκελο mio4k ( όπως γίνεται extract από το zip) στο usb και το stick στο δεκτή.( έχω δοκιμάσει και τις 2 usb του δέκτη) Βάζω το ρεύμα στο δεκτη, μου εμφανίζει την οθόνη για την αναβάθμιση όπου πατάω οκ για να ξεκινήσει. Αρχίζει μετράει μέχρι το 100 και μετα κάνει επανεκκίνηση. Εμφανίζει στην τηλεόραση το λογότυπο openatv μετα μαυρίζει η τηλεόραση και η οθόνη του δεκτή γράφει boot και εκεί μένει κολλημένος. Το usb stick έχω δοκιμάσει να το αφήσω στο δεκτή και μετα την επανεκκίνηση αλλά και να το βγάλω από το δεκτή την ώρα που κάνει επανεκκίνηση .


    Την ίδια διαδικασία την έχω κάνει και με pli,sdg μετο πλήρες image ΟΧΙ το multiboot

    Ναι μόνο ένα είχα. Έχω προσπαθήσει να περάσω openatv ( από 6.3 και μετά) έχω δοκιμάσει satdreamgr,openpli. Σε όλα η ίδια συμπεριφορά ενώ φαίνεται να περνιέται οκ μετα στην επανεκκίνηση που κάνει η οθόνη του edision κολλημένη στο boot ενώ στην τηλεόραση βλέπω για λίγο το splash screen και μετά μαύρο

    Καλησπέρα παιδιά,

    θέλω τη βοήθειά σας.


    Έχω ένα Edision mio4k που μετά απο live update του operate 6.4 έχει μείνει κολλημένος γράφοντας boot στην οθόνη του. Δοκίμασα να περάσω image από την αρχή με usb, ενώ ξεκινάει και ολοκληρωνεται η διαδικασία όταν πάει να μπουτάρει εμφανίζει τη spash screen, και μετά μαύρο στην τηλεόραση και boot στην οθόνη ο edision. Έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι image υπάρχει αλλά το ίδιο.

    Τι γίνεται πάει για τον κάδο ο δέκτης ή υπάρχει καμία σωτηρία???


    Ευχαριστώ εκ των προτέρων