Posts by wlad-sat

    PurE2 7.4 новий, дайте їм час виправити помилки. Так було і залишилося з OpenATV 7.4... оновлення кожні 2-3 дні, і в кінці не видно...:мисляче обличчя:

    Поки вони розбираються з налаштуваннями, зверніть увагу на Amico Viper 4k до списку оновлень. Чому з усіх образів видалений тюнер, з усіма оновленнями справляється нормально. Кому це заважає?

    Thank you for Amiko Viper 4K!

    Thanks to the team! There are no updates yet and there is no way to flash it online.

    openatv також має іншу опцію, яка завжди має значення True. «Обробка збоїв Python». Для нього завжди має бути встановлене значення «НІ». Якщо в коді Python є помилка, її потрібно виправити.

    Цей варіант міг з'явитися, коли ми перейшли з python2 на python3. Але ця опція вже абсолютно не потрібна.

    Останні шкуродери звикли знімати за допомогою oe-alliance. Більша частина коду раніше була спільнотою. Насправді ое-альянсу більше немає. Зараз кожен постачальник зображення робить щось абсолютно автономне. Змусити шкіру працювати на кількох зображеннях стає майже неможливим завданням. І скінер насправді не збирається витрачати місяці на створення скіни, щоб працювати тільки над одним конкретним випуском зображення.

    те, що написав kiddac, це абсолютно правда, команда ATV, здається, збожеволіла, продовжуючи модифікувати незначні функції та змінні, затримуючи або не надаючи код змін. Я переставляю оновлювати скіни на ATV, тому що неможливо втягнутися за ці зміни, часто корисними, дуже часто марними, зміна назви змінної не має сенсу, руйнує переносимість і робить попередню роботу марною, у безглузді операції.

    це абсолютно правда, команда ATV, здається, збожеволіла, продовжуючи модифікувати незначні функції та змінні, затримуючи або не надаючи код змін

    Thanks to the ATV team for trying to add something new, change it, make it simpler. They need to be supported in that direction.

    PurE2 7.4 новий, дайте їм час виправити помилки. Так було і залишилося з OpenATV 7.4... оновлення кожні 2-3 дні, і в кінці не видно...:мисляче обличчя:

    Поки вони розбираються з налаштуваннями, зверніть увагу на Amico Viper 4k до списку оновлень. Чому з усіх образів видалений тюнер, з усіма оновленнями справляється нормально. Кому це заважає?

    Thank you for Amiko Viper 4K!

    PurE2 7.4 is new, let's give Them time to fix the bugs. It was and is the same with OpenATV 7.4... an update every 2-3 days and No The End in Sight... :thinking face:

    While they are sorting out the settings, please return Amico Viper 4k to the list of updates. Why is the tuner removed from all images, it copes with all updates normally. Who does it bother?

    Що потрібно перед тим, як ми почнемо:

    1) USB-накопичувач, відформатований у FAT32. (Бажано проблеми сумісності під час перепрошивки зображення).

    2) Зображення на ваш вибір.

    3) Програмне забезпечення для стиснення, таке як 7zip, Winrar, Winzip

    ПІДГОТОВКА

    1. Відформатуйте USB-накопичувач у FAT32.

    2. Завантажте вибране вами зображення та розпакуйте його на робочий стіл.

    3. Відкрийте папку, яку ви витягли на робочий стіл, в даному випадку з назвою openvix-5.3.001.release-viper4k_mmc, ви побачите ще одну папку з назвою "amiko" і 4 інших файлів з ім'ям, apploader.bin, bootargs.bin, fastboot.bin і це файли зображень.

    Скопіюйте все на usb STICK


    1) Вимкніть приймач

    2) Переконайтеся, що інші USB-пристрої не підключені до приймача під час перепрошивки.

    3) Вставте USB-накопичувач, що містить файли зображень, в один з USB-портів на ресивері, по можливості рекомендується задній USB-порт.

    4) Утримуйте кнопку ЗАДНЬОГО СКИДАННЯ.а потім увімкніть приймач. Відпустіть кнопку скидання заднього ходу, коли на передньому дисплеї приймача з'явиться "updt".

    5) Дочекайтеся появи меню відновлення на телевізорі, потім виберіть «Відновлення з USB» і натисніть ОК на пульті дистанційного керування

    6) Ви побачите прогрес на екрані телевізора, якщо успішно ресивер перезавантажиться самостійно після завершення процесу перепрошивки.

    7) Видаліть USB-накопичувач, який містить файли зображень.


    -Попередження -

    Під час оновлення, будь ласка, не відключайте живлення та не вимикайте STB.

    Не вимикайте живлення протягом 5 секунд після завершення оновлення.