Posts by maik66

    Ευχαριστω φίλε georgeflu .παντα πρόθυμος να βοηθήσεις χρόνια τώρα σε όλα τα φόρουμ που σε έχω συνάντηση .

    Να είσαι καλά όλα οκ

    Ευχαριστω georgeflu για την γρήγορη απάντηση . Όσο για έτοιμο softcam.key αν θυμάμαι καλά είναι το ίδιο αρχείο και για oscam και για cccam ,αλλά νομίζω ότι αλλάζαμε το όνομα του αρχείου σε κεφάλαιο η μικρά τα αρχικά τους για να δουλέψει στο ανάλογο cam ,εαν θυμάμαι η κάνω λάθος . Και κάτι τελευταίο ποιο Version oscam μου προτείνεις να κατεβάσω ?

    Ευχαριστω και πάλι

    Για σας φίλοι Θα ήθελα λιγάκι την βοήθεια σας διότι έχω χρόνια να σχοληθω και τα έχω όλα σχεδόν ξεχάσει..μετα από πολλά χρόνια και ενώ δούλευαν στους γονείς μου τα κανάλια της Digea. τώρα μαύρο .Έχω διαβάσει ότι πρέπει να σκαναρουμε την συχνότητα 12738 . Μεχρι εδώ όλα καλά . Έιχα στο δορυφορικό τους δεκτή Vuduo2 2 Emu εγκατεστημένα . Cccam και Oscam. έχω ξεχάσει τις διαδρομές των φακέλων για την τοποθέτηση των αρχείων σε oscam kai cccam.. μπορεί κάποιος φίλος να μου τις υπενθυμίσει ,και πως ονομάζονται ακριβώς τα αρχεία . για τα κλειδιά σε cccam και πως σε oscam .Μετά βλέπουμε πως μπορώ να τα αλλάξω . Αποτι διάβασα από τον φίλο georgeflu πρέπει να βάλουμε τα καινούργιο Sid των καναλιών . Πως τα βρίσκουμε αυτά ?

    Ευχαριστω

    Μαικ

    Φίλε Panorama . Ποιος ο λόγος πιστεύεις που η κεραία της Fuda παρότι έχει μικρότερη διάμετρο έχει ίδια ίδια απόδοση με την 1 μ gibertini ?

    Το gibertini το έχω εδώ Γερμανία και εγώ από το 2000 περίπου σε τέλεια κατάσταση ακόμη .βεβαια μισό προστατεύετε στην άκρη του μπαλκονιού . Ποιες άλλες μάρκες το έχουν φίλε georgeflu υιοθετημένο.?

    Για σας φίλοι . Σκοπεύω εαν με το καλό πάνε όλα καλά όταν κατέβω Ελλάδα να κάνω και κάτω μια δορυφορική εγκατάσταση στο σπίτι.

    Ήδη αγόρασα δεκτή το Edision mio 4k. Όλα τα υπόλοιπα μοτέρ Lnb κτλ. Στο μόνο που δεν κατέληξα είναι το κάτοπτρο . Έχετε να μου προτείνετε κάποιο . Μάλλον 1m η διάσταση του κατόπτρου.. Η αγορά μπορεί να γίνει από Ελλάδα και από Γερμανία διότι έχω χώρο πολύ στο αυτοκίνητο .
    θα ήθελα τις προτάσεις σας ποιο θα ήταν το καταλληλότερο για σωστές λήψεις από Hellas sat 39 astra 19 hotbird 13 -09 μέχρι 3.1 Digga. Να ενημερώσω ότι η εγκατάσταση θα γίνει Καβάλα βόρεια Ελλάδα . Δεν ξέρω εαν γίνετε σωστή λήψη των γερμανικών καναλιών στον άστρα 19 με 1 μέτρο.

    Ευχαριστω

    Για σας φίλοι. Δεν ξέρω εαν είναι σωστό να το θέσω το ερώτημα μου εδώ .ας το κρίνουν οι υπεύθυνοι. Καθώς και εδώ Γερμανία είμαστε σε καραντίνα και δεν ξέρουμε να σκοτώσουμε τον χρόνο

    Καθώς έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με αυτά τα θέματα. Κάποτε υπήρχαν κάποια ελληνικά φόρουμ όπου κατέβαζα κανένα περιοδικό η βιβλίο και κανένα ελληνικό τραγούδι καινούργιο για το mp3 . δυστυχώς αυτά που ήξερα κλείσανε . Ξέρει κάποιος φίλος να μου προτείνει κανένα φορούν να κατεβάζουμε κανένα pdf περιοδικό και λίγη μουσική .

    Ευχαριστω

    Μάικ

    Γιασου σας φίλοι . Έβαλα το καινούργιο Image satdream 8 στον vuduo2 . Σαν γλώσσα έχω τα ελληνικά δοκίμασα και γερμανικά . Αλλά το epg των ελληνικών καναλιών μου εμφανίζετε σε αγγλικά. Σε όλα τα αλλά Image ξέρω πως γίνετε να εμφανιστεί στα ελληνικά. Επιλέγοντας σε κάποιο μενού τις γλώσσες Εδώ σε αυτό δυστυχώς δεν το βρίσκω.. Πως γίνετε?

    Ευχαριστω

    Πήρα τελικα το Black Ultra . Όντως αισθητή η διαφορά στο κάτοπτρο με μοτέρ που έχω σε πολλούς δορυφόρους . Το προτείνω ανεπιφύλακτα

    Για σας φίλοι . Θα ήθελα να έχω την γνώμη σας για την αγορά ενός καλού lnb για να βελτιώσω κάποιες οριακές λήψης και ειδικά σε feed . Να ανεβάσω λίγο την ποιότητα της λήψης .

    Ποια κατά την γνώμη σας είναι τα ποιο αξιόπιστα ?

    Ευχαριστω για οποιαδήποτε πρόταση

    Το βρήκα φίλε αφού τα δοκίμασα όλα. Κάτι τελευταίο να ρωτήσω με τι διάμετρο κάτοπτρο το κατεβάζειςτο feed .? Εγώ κεντρική Ευρώπη Αυστρία με 85cm gilbertini είναι εντάξει . Μόνο τώρα με την βροχή που άρχισε έχω λίγο πρόβλημα .

    Για σας φίλοι. Κατάφερα να κατεβάσω το feed για το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ . Όλα καλά αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εαν είναι πάντα χωρίς περιγραφή το feed η πρέπει να κάνω κάτι ακόμη .? Ήχο έχω μια χαρά αλλά καμία περιγραφή .

    Για σας φίλοι . Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους φίλους που ασχολούνται με τα Feed . Μένω κεντρική Ευρώπη και εδώ και αρκετό καιρό που ασχολήθηκα στις 10 μοίρες τα βγάζω σχεδόν όλα με αρκετά καλό σήμα. Αυτά τα Feed που αφότου μεταδόσεις τις αβον και του ΠΑΟΚ TV θα βγάζω πάντα με σήμα πολύ καλό. Όσα Feed αφορούν μεταδόσεις της ΕΡΤ στις 10 μοίρες δεν μπορώ να τα κατεβάσω με τίποτα . Μήπως κάνω κάτι λάθος όταν βάζω τα δεδομένα για την αναζήτησή.? Σε όλες τις αναζητήσεις βάζω fec auto. Πχ αυτήν ώρα προσπαθώ να κατεβάσω το Ξάνθη ΑΕΚ και δεν το κατεβάζει με τίποτα . Έχει κάποιος φίλος κάποια ιδέα που βρίσκετε το πρόβλημα ? Ευχαριστω