Posts by GEORHO

    τα καναλια παιζουν η οχι???


    μπορει να του φταιει καποιος ενισχυτης που παραμορφωνει,

    η μπορει ο δεκτης να βλεπει σαν ισχυ την ενταση του ενισχυτη, αλλα να μην εχει καλη ληψη απο κεραια...

    συνήθως όχι δεν παίζουν . σε ευχαριστώ .

    δεν έχω κεντρικό. για ιστού βρήκα αυτο

    438620 NANOKOM KIT ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΙΣΤΟΥ 5G LTE


    pasted-from-clipboard.png

    καλημέρα σας !θα μπορούσατε να μου προτείνετε ενα καλής ποιότητας combiner ; και θα ήθελα να ρωτήσω αν τοποθετηθεί combiner μπορεί μπει και ενισχυτής σήματος ; αν ναι , που πρέπει να τοποθετηθεί σωστά πριν το combiner η μετά στο καλώδιο της tv .

    Καλησπέρα σας !Έκανα λάθος και πήρα το octagon sx 988 το οποίο δεν έχει καθόλου δέκτη . Αλλα μαρέσει το menu του και θα μου άρεσε να πάρω καποιόν απο την ιδια εταιρεία . Το ερωτημά μου είναι το εξής . Άυτη την στιγμή έχω το πακετό της ΝΟΒΑ ( ΕΟΝ) δορυφορικό και σκέφτομαι να μείνω με το Internet μόνο . Με ενδιαφέρουν ολα τα καναλια της DIGEA . τι θα χρειαστεί με αυτο το πιατο της νοβα να κάνω ;αν είναι βέβαια εφικτό . σας ευχαριστώ!

    Έκανα λάθος και αγόρασα το octagon sx988 αντί του sx88 4k . ο sx988 δεν έχει tunner καθόλου άλλα είναι Dual boot (Enigma2 και Define Linux OS) . η ερώτηση μου είναι αν βάλεις κάποιο Image τι θα προσφέρει αφού δεν έχει tunner ;

    Δεν θέλω και ούτε πρόκειται να ζητήσω iptv .σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και θέλω να ακουλωθω τους κανόνες τους φόρουμ .σας ευχαριστώ πάντως .

    Καλησπέρα σας !! Είμαι εντελώς άσχετος απο δορυφορικά και βέβαια θέλω την βοήθεια σας . αυτή την στιγμή έχω νοβα και σκέφτομαι να μείνω μονο με το ιντερνετ . με ενδιαφέρουν ολα τα καναλιά της DIGEA ,παιδικά και αθλητικά(κυριως ποδοσφαιρα) . ποιον δέκτη μου προτείνετε μεχρι 120 - 150 ευρω και την άλλα θα χρειαστεί (lnb κ.α.) .αν βέβαια με το πιατο της νοβα μπορω να κάνω δουλειά . ελπίζω να τα είπα σωστά και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .