Posts by mike_rx7

    Όντως παιδιά επειδή και εγώ θα πάρω καινούργια τηλεόραση από τις καλές Sony 43 Google tv, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκλειδώσουν τα δορυφορικά Digea hd-ERTHD από το δορυφορικό tuner της τηλεόρασης ?

    Φιλε σε χαιρετω. Το azbox τα παιξε και ρωτω αν έχεις βρει λύση μιας κ με ενδιαφερει και με εμενα να βλεπω στην samsung smart τα κανάλια της digea

    mike_rx7 μπορείς να μου πεις ποτέ ζήτησες βοήθεια εδώ , γιατί δεν βλέπω ποστ ;;; Έχεις 3 ποστ αλλά δεν μπορώ να βρω το δεύτερο ποστ σου ;;;; :thinking face:

    Σίγουρα έγραψε στην ελληνική ενότητα...;

    Και στον SAT_Nobody εγραψα μυνημα και στην ενοτητα οπου τα softcam.key εγραψα οτι ειναι ολα αδεια και δεν ελαβα ουτε απαντηση ουτε καποιο μυνημα να μου στειλει καποιος ενα αρχειο η κατι. Οπως και να χει στο πιο πανω λινκ υπαρχουν ολα τα μπισκοτακια και σε biss mgcamd και σε oscam.

    Παιδια αν και ζητησα βοηθεια πριν λιγες μερες εδωμεσα και δεν ειχα ανταποκριση γιατι ειχα θεματακια και σε oscam και σε mgcamd τελικα βρεικα τις λυσεις που εψαχνα εδω. Πλεον παιζουν ολα και σε sd και σε hd. Καλη θεαση σε ολους :http//digitaltvinfo.gr/tag/bis/