Posts by tomgr

    Επιβεβαιώνω για Netflix, prime video και Disney+ . Λειτουργούν αψογα με υπότιτλους και ελληνικό μενού (το πρώτο έχει το ιδιο περιεχόμενο, για τα άλλα δύο δεν μπορώ να πω με σιγουριά καθώς δεν τα έχω δοκιμάσει στην ελληνική έκδοση αλλα πιστεύω πως κι αυτά δεν πρέπει να έχουν διαφορά).

    Τα δύο πρώτα δοκιμασμένα εδώ και μήνες το τρίτο πρόσφατα.

    Thanks again!
    I looked it up a bit, made the bouquets from tvh.
    I will also search a little with the add-ons in kodi, because with the ready builds from grecotm we are... a bit rusty! :smiling face with sunglasses:

    Βαγγέλη, σ' ευχαριστώ. Κι αν έχεις χρόνο και διάθεση, ένας οδηγός στα ελληνικά θα βοηθούσε, πιστεύω, αρκετόν κόσμο. :smiling face:

    Κάνεις διπλό κλικ στο κανάλι και τέρμα κάτω δεξιά στο πεδίο Extra parameters προσθέτεις ,C:2600 (μαζί και το κόμμα πριν το C) και πατάς save.

    Εννοείται το κάνεις ξεχωριστά σε όποιο κανάλι σ' ενδιαφέρει κι αφού πατήσεις αποθήκευση της λίστας καναλιών την στέλνεις στον δέκτη.

    Κατάφερα να τα δει ο δέκτης σαν κλειδωμένα αλλά δεν τα ανοίγει. Μάλλον κάποιες ρυθμίσεις θέλει το config στο wicardd. Θα το κοιτάξω όταν βρω πάλι λίγον χρόνο.

    Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

    Αδερφέ το είχα προσπαθήσει πολύ στο παρελθόν για την ΕΡΤ μιας η wicardd μου έμοιαζε πιο σταθερή σε άλλα ''πράγματα'' από την mgcamd που χρησημοποιούσα...αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτό που έκανα όμως με image satdreamgr να κάνω να ανοίγουν με b__s.......πας λίστα καναλιών-μενού-και επιλέγεις κωδικοποίηση b__s και μετά save με dreamboxedit. Άν όμως ξανασκανάρεις το θέλει πάλι από την αρχή. Επίσης η wicardd θέλει και το κατάλληλο config και sodtcam.key.

    Καλησπέρα,

    Κατέβασα σήμερα που είχα λίγον χρόνο το dreamboxedit (τελευταία έκδοση) και προσπαθώ να αλλάξω την κωδικοποίηση απο free σε biss αλλά δεν βρίσκω την επιλογή (ίσως είναι μπροστά μου και δεν την βλέπω!!).

    Λίγη βοήθεια δεκτή!

    Σ' ευχαριστώ, φίλε μου.

    Θα δοκιμάσω με το dreamboxedit.

    Μ' ενδιαφέρουν της ΕΡΤ και τα HD της Digea. Στα υπόλοιπα η wicardd δουλεύει μια χαρά και πολύ σταθερά αν και έχω την έκδοση 1.8 (δεν μπορώ να βρώ 1.9 για τον δέκτη μου). Softcam υπάρχει, τα SD της Digea ανοίγουν μια χαρά.

    Καλησπέρα!

    Υπάρχει κανείς που να μπορεί να βοηθήσει με wicardd?

    Προσπαθώ να βρω αν γίνεται να μπορεί να δει τα κανάλια στις 39 ως κωδικοποιημένα ώστε να "διαβάσει" τα keys από το softcam.

    καλησπέρα. πέρασα τα αρχεία που βάλατε παραπάνω (Vangelis και jserv, gamato ok, Χρυσοί είναι κενοί. χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;

    Στη διαδρομή: /usr/lib/enigma2/python/plugin/Extensions/IPTV/host κάνεις αντικατάσταση του παλιού αρχείου με το παραπάνω. Διαγράφεις το αντίστοιχο με κατάληξη .pyo και κάνεις επαν/ση το enigma.

    Οι "χρυσοι" έχουν κενή την κατηγορία "ΣΕΙΡΕΣ" αλλά αν κάνεις Search τη σειρά που θέλεις θα τη βγάλει (αν την έχουν). Ο κατάλογος "Ταινίες" είναι ok.

    Μου μοιάζει περισσότερο με πρόβλημα του plugin που έχεις.

    Ίσως να είναι έτσι. Είχα κι εγώ του Τυνήσιου αλλά το άλλαξα και εγκατέστησα του zadmario, μιας και κάνει πιο τακτικά αναβαθμίσεις.

    Θα βρώ λίγον χρόνο και θα το δοκιμάσω ξανά.

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

    Ευχαριστώ για τα αρχεία και επανέροχμαι μιας και τα δοκίμασα:

    Στην αρχή είχα πρόβλημα γιατί μου ζητούσε το "captcha_helper". Το βρήκα το τοποθέτησα στα "components" αλλά στη συνέχεια ζητούσε το hcaptcha. Από το λίγο που κοίταξα δεν μπόρεσα να το βρω κάπου (άλλωστε κατά πάσα πιθανότητα στη συνέχεια θα ζητούσε και κάποιο άλλο αρχείο) οπότε έβαλα το παλιό "urlparser.py" και δούλεψε.

    Το gamato βέβαια, όπως έγραψε κι ο @Montezuma, έχει θέμα με τους συνδέσμους (στην ιστοσελίδα οι ίδιες σειρές ή ταινίες "παίζουν" μια χαρά) αλλά οι "xrysoi" δουλεύουν κανονικά.