Κανάλια Ελληνικού Ενδιαφέροντος

There are 837 replies in this Thread which was already clicked 102,007 times. The last Post () by ckonan.

  • Καλησπερα . Εχει καποιος τον τροπο για το History στον 0.8 . Γιατι το κανονικο ο σερβιτορος μου δεν το παλευει αλλο. Και προσπαθησα με το lamedb αλλα δεν βρηκα ακτη.


    Ευχαριστω .

    One way or no way!!

  • Λες να παιδεύεται με αυτό στην 11938Η που δεν ανοίγει?

    Ή μήπως δεν εστιάζει στο σωστό από τα τέσσερα History HD στην 12015Η?

    Αυτό που βλέπουμε φίλε doballoon έχει SID 4202 (σε εξαδική μορφή 106A).

    Πάντως εδώ και 15' που το βλέπω μου κάνει νούμερα, ανοιγει για μερικά " , κλείνει γι άλλα τόσα και πάλι απ την αρχή.


    Υ.Γ. Μετά από λίγη ώρα που το ξανάβαλα δουλεύει κανονικά εδώ και 5'

    octagon sf8008 4K combo

    Edited once, last by anestis1956 ().

  • Καλημερα . Αυτο το 12015 παιζει αλλα κατι γινεται με το σερβιτορο μου και φριζαρει.. Αυτο στο 11938 ξερω οτι δεν ανοιγει αλλα ανοιγει το ουγγρικο και καπως πειραζουμε το lamedb Και παιζει αυτο με ελληνικους υποτιτλους .. Προσπαθησα να το κανω οπως καναμε το Νατγεο στθς 23 αλλα δεν το καταφερα.. Αν καποιος εχει καταφερει κατι και μπορει να το μοιραστει καλως..


    Ευχαριστω .

    One way or no way!!

  • πηγα να το δω (μια και θυμαμαι οτι το ειχα φτιαξει οταν πηγε), αλλα διαπιστωνω οτι πλεον τα hu/hungary δεν εχουν το ιδιο προγραμμα με το αλλο (αν και τρεχουν κανονικα οι υποτιτλοι απο το αλλο...)

  • Για ποιο nathional μιλας στις 23 το wind?

  • πηγα να το δω (μια και θυμαμαι οτι το ειχα φτιαξει οταν πηγε), αλλα διαπιστωνω οτι πλεον τα hu/hungary δεν εχουν το ιδιο προγραμμα με το αλλο (αν και τρεχουν κανονικα οι υποτιτλοι απο το αλλο...)

    Οκ.. το τσεκαρα .. οντως. Γενικα δεν παιζει αυτο το σεναριο τελικα. Στο αρχικο history κατι παιζει με fake ecm..Πηρα και μια τεστ απο αλλου και κανει τα ιδια..


    Σνιφ..


    Τεσπα .. Ευχαριστω παλικαρια..

    One way or no way!!

  • Επειδή στον θορ υπάρχουν 2 history. Αυτό στην 12015 H, υπάρχει και το pan euro 11938H. Και τα 2 με Ελληνικούς υπότιτλους. Το 1ο ξέρω από φίλο ότι ανοίγει, ενώ για το 2ο μου είπε πως οχι.

  • Ρε κομη δεν μας δινεις τα φωτα με κανενα pm που μπορουμε να ταιστουμε και εμεις με αξιοπρεπεια.. Ενα καναλι μου αρεσει και μου εχει σπασει τα νευρα..γκρρρρρ.

    One way or no way!!

  • Προ μηνων στο παρον φορουμ ανάφερα δημόσια για τις αλλαγες που έρχονται στις κάρτες για 0.8w τα παγώματα άρχισαν διότι άρχισαν οι αλλαγες και πέφτουν κάρτες με σκοπο νεες κάρτες. Οποτε το οτι παίζει προς το παρον σε εμενα δε σημαινει οτι ολα μελι γάλα, ενδεχομένος αργα η γρηγορα και σε εμενα να αρχίσουν τα προβλήματα. Οποτε δε θα πέσω στα λάθη του παρελθόντος να σας πω πατε εκει και μετα απο ενα μηνα down ολα και να βγητε μετα "μακακα κομη μας μαμησες" η λογικη σε τετοιες περιπτωσεις πλεον υπομονη να δούμε που θα καταλήξη το θέμα.

  • Νέοι δέκτες που βγαίνουν στην αγορά με υποδοχή κάρτας πχ. gt media παίζουν τις κάρτες των δικών μας?

    Η σε αυτό το κομμάτι καμία εξέλιξη ...

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!