Posts by doballoon

    Καλημερα και καλη χρονια.


    Νομιζω οτι το DTX στις 9 μοιρες μας αφησε οριστικα..

    Επισης επειδη δεν το βλεπω στην αρχικη λιστα να πω οτι τουλαχιστον σε μενα το Crime στις 0,8W ανοιγει με ελληνικους υποτιτλους.. Οχι οτι το βλεπω αλλα ετσι γιατι τα ψαχνουμε..

    πηγα να το δω (μια και θυμαμαι οτι το ειχα φτιαξει οταν πηγε), αλλα διαπιστωνω οτι πλεον τα hu/hungary δεν εχουν το ιδιο προγραμμα με το αλλο (αν και τρεχουν κανονικα οι υποτιτλοι απο το αλλο...)

    Οκ.. το τσεκαρα .. οντως. Γενικα δεν παιζει αυτο το σεναριο τελικα. Στο αρχικο history κατι παιζει με fake ecm..Πηρα και μια τεστ απο αλλου και κανει τα ιδια..


    Σνιφ..


    Τεσπα .. Ευχαριστω παλικαρια..

    Καλημερα . Αυτο το 12015 παιζει αλλα κατι γινεται με το σερβιτορο μου και φριζαρει.. Αυτο στο 11938 ξερω οτι δεν ανοιγει αλλα ανοιγει το ουγγρικο και καπως πειραζουμε το lamedb Και παιζει αυτο με ελληνικους υποτιτλους .. Προσπαθησα να το κανω οπως καναμε το Νατγεο στθς 23 αλλα δεν το καταφερα.. Αν καποιος εχει καταφερει κατι και μπορει να το μοιραστει καλως..


    Ευχαριστω .

    Eurosport 1 International HD - 11334H - 27500 - 3/4

    Eurosport 2 International HD - 11334H - 27500 - 3/4

    Eurosport 1 Greek HD -11334H - 27500 - 3/4


    Καλησπέρα . Σε αυτα τα καναλια εχετε σημα.. Γιατι τα εχω ψαξει σε δυο διαφορετικες εγκαταστασεις και δεν μου βγαζουν σημα καθολου.


    Αν καποιος γνωριζει κατι ας ενημερωσει.


    Ευχαριστω.

    (ecm) dvbapiau (P: 0E00::0068:1782:0000 #ECM_L:99 #CW=00000000000000000000000000000000 HOP:00): not found (18 ms) by Emulator_AFN2 (F/1/1/2) - AFN (lg)


    Καλημέρα . Ωραιο το setup αλλα νομιζω οτι μας αφησανε παλι.

    Καλησπέρα . Έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στο EPG από την rytec. Συγκεκριμένα λείπει το EPG σε μερικά κανάλια. Κοίταξα και μέσα στο xz και δείχνει να μην έχει πληροφορίες μέσα. Πχ το ERT Sports και το Travel είναι δυο που έχω δει να μην έχουν . Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα;

    @maik81 .. Δεν βλέπω κάτι στην φώτο .. Δεν ξέρω ίσως λόγω ηλικίας . Caid και τέτοια δεν βλέπω. Απλά όταν μιλάς για κάποιον που δεν τον ξέρεις μην προδικάζεις πράγματα. Σέβομαι τις γνώσεις όλων σας . Αλλά γνωρίζω πολύ καλά τις δικές μου. Καλό βράδυ.

    @JohnMorsAT .. Τα έχεις μπλέξει λίγο τα πράγματα . Πετάς ασυνάρτητα πράγματα περί forum και σία. Επειδή δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις θα το αφήσω εδώ . Σκοπός πάντα είναι να δώσουμε απάντηση σε κάποιον που ρωτάει κάτι. Δεν το έκανες εσύ δεν το κάνει και ο φίλος @maik81 εδώ πάνω .Οπότε να έχουμε να λέμε. Καλό βράδυ σε όλους.

    Ρε μάστορα θα μας τρελάνεις ;; Ξέρεις σε τι νήμα είσαι . Μιλάει εδώ μέσα κανένας για iptv. Τι με νοιάζει εμένα από τι βλέπεις εσύ . Λέμε ότι τα Eurosport που έπαιζαν σε cs τώρα δεν παίζουν .. Τι δεν καταλαβαίνεις;; Θες εσύ να έχεις iptv ; Γούστο σου και καπέλο σου . Εγώ είμαι ο κομπλεξικος άμα θες εσύ .. Δεν θα σου χαλάσω το χατίρι .. Ότι θες..