Κανάλια Ελληνικού Ενδιαφέροντος

There are 836 replies in this Thread which was already clicked 101,430 times. The last Post () by xristos1.

  • συννεφα βλεπω στον οριζοντα......


    τα καναλια το discovery group εμφανιστηκαν σε 2 νεες συχνοτητες στις 9Ε , σε (μη ορατη) κρυπτογραφηση viaccess .

    ισως και να σημαινει κατι...

  • Tα Discovery απο τις 9Ε ειναι σε Viaccess 2.6 και με πάροχο Harmonic, αν δεν κάνω λάθος νομίζω μέχρι Viaccess 4 είναι σπασμένο αλλα αυτο δε λεει και τίποτα ενδεχομένος να εχουν Viaccess 5.0,Viaccess 6.0 οπως και στις 4.8Ε που και απο εκει τα βλεπεις απο κάποιους pay servers. Oπως και να έχει περιεργη κίνηση

  • Θα μετακινηθούν και τα sd απο τις 4.8e στον eutelsat 9e? Επειδή βλέπω μέχρι στιγμης εχουν πάει μόνο τα HD στις 9e (εκτός ενός tlc pan regional που ειναι σε sd)

    Εν τω μεταξύ, παρατήρησα και κατι αλλο. Η ένδειξη HD έχει εξαφανιστεί απο τα λογότυπα των καναλιών στον thor. (animal planet & discovery science)

  • εδω σε λιγους μηνες χανουμε τα καναλια εσενα το HD στα λογοτυπα σε μαρανε.


    hercoulis απο αυτα που λεει ο μαγκας ειναι απο 0.8W θα πάνε στις 9Ε και δε καταλαβαινω το


    "Το Astra 4A θα μεταβεί στο EC2 Hot Bird με έκδοση HD. τα sd που θα πανε?

  • Βασικά γιατί να χρειάζεται να μεταφέρουν και όλα τα SD , ουσιαστικά χρησιμοποιούν τις συχνότητες αυτές για τον εκάστοτε ήχο και υπότιτλους που χρησιμοποιεί ο κάθε πάροχος της κάθε χώρας.


    Το άλλο το "κουφό" που είδα και με πιάσαν τα γέλια ότι αρχίσαν ντελιβεράδες και χρησιμοποιούν το google για μετάφραση καναλιών ανεπίσημα το έχετε συναντήσει; και αν ναι πως γίνεται να μας πει αν ξέρει κάποιος να βάλουμε π.χ. google translate σε όλα τα κανάλια που δεν έχουν subs ελληνικούς! :D:D:D


    Δείτε χάλια μετάφραση στη δεύτερη εικόνα :D Anyway το νόημα βγαίνει πάντως :d

  • κι εγω κατι τετοιο εκτιμω...


    εχουν μεταφερθει στις 9Ε τα βασικα καναλια απο τις 0.8W , αλλα και επιλεγμενα καναλια απο τις 5Ε (TLC , disc. turkey κλπ) . πιθανον να σταματησει οριστικα η sd μεταδοση των καναλιων που υπαρχουν και σε HD (αφου εφυγε και το λογοτυπο).

  • Aπο τις 5Ε το κανάλι Travel Channel EMEA HD που ειναι σε Viaccess 5.0 Viaccess 6.0 που και που απο μια Ρωσσιδα σερβιτορα που έχω μου έρχονται keys το εχει παρατηρησει κανεις αλλος η μπορει να το επιβεβαιωση?

  • 12360 V ASTRA 4.8

    Ετοιμάζονται για την αποχώρηση και προς το παρον FTA τα

    Travel Channel EMEA HD

    HGTV

    TLC BALKAN HD


    Travel με Ελληνικους υποτιτλους

  • αν ανοιγαν ρε pepi δε θα αλλαζαν ουτε δορυφορο ουτε παροχο ουτε κωδικοποιηση εννοειται και δεν ανοιγουν (προς το παρον)

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!