Κανάλια Ελληνικού Ενδιαφέροντος

There are 838 replies in this Thread which was already clicked 103,005 times. The last Post () by dennmtr.

  • bountyhunter21 μην το συνεχίζετε γιατι θα διαγραφή η ελληνική ενότητα διαπαντός , την τελευταία φορά έκανε ο ένας στον άλλον report και τιμωρηθήκαν και οι 2 γιατι οι απο πάνω δεν καταλαβαίνουν τι γράφουμε ....

    Μάλλον ήταν λάθος πριν χρονιά μαζί με αλλα παιδιά να ξεκινήσουμε αυτό ... οταν φύγαμε απο το cs talk...

  • Μα δεν το συνεχίζω ούτε έχω τέτοια διάθεση όπως ήδη το διευκρίνισα. Απλά είδα κάτι, παρατήρησα κάτι, το ένιωσα και το εξέφρασα με όλη την καλή μου διάθεση και μέχρι εκεί.

    Αυτά.

  • Τ30 καταρχην στο cs talking το γνωρίζεις πολυ καλά οτι παιχτηκαν υπογεια παιχνιδια για σερβεράδες, πραγμα που σαν admin εκι αρνηθηκα και γιναμε (_/_) δεν έχει να κανει με τις αντιπαραθέσεις η οτιδιποτε άλλο. Στην τελική αν ημουνα τόσο κοπανος δε θα με καλουσατε εδω. Επισης ο bountyhunter21 προς τιμη του αναγνώρισε το λαθος του οποτε το θέμα έχει ληξη.

    • Official Post

    Στην τελική αν ημουνα τόσο κοπανος δε θα με καλουσατε εδω

    :10lol: μόνο το κόκκινο χαλί που δεν σε στρώσαμε ......και οταν οδηγεις να φορας και τα γυαλια :laugh1:


    ειρήνη ημίν τεκνα μου.. :smiling face with halo:

  • και πολλα αλλα ηταν κλειστα και χωρις "προδιαγραφες" να παιξουν, αλλα καποια στιγμη (εξυπηρετωντας συμφεροντα, η οτι αλλο) εμφανιστηκαν στις οθονες μας.

    και τα discovery στις 9Ε, υποτιθεται οτι δεν ειναι στα "ανοιχτα", καποιος ομως καταφερε να βρει μια καρτουλα (η οποια δεν πωλειται στον κοσμακη) και να που ανοιγουν, οπως επισης και τα αλλα στις 0.8w απο σποντα ανοιγουν λογω καποιου ξενου provider.


    οποτε (γνωμη μου) δεν ειναι κακο να τα εχουμε (απλως) στα υποψιν λοιπον, και ισως καποια στιγμη να διαρευσει και κατα κει καμια "καρτα", η να ενσωματωσει τα καναλια και κανας ξενος provider (με την προσθηκη των καταλληλων caid) και να υπαξει φως...

  • Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής με όσα λέτε. Το πόστ αναφέρεται σε Κανάλια Ελληνικού ενδιαφέροντος. Οπότε τι σημασία έχει αν ανοίγουν ή όχι; Κάποιοι κάνουν λήψη πολλών δορυφόρων και απλά αναφέρουν ποιά Ελληνικά κανάλια βρήκαν. Αν δεν ανοίγουν μην τα δίνετε σημασία ορισμένοι αφού δεν σας ενδιαφέρουν. Απλά τα πράγματα.

    Edited 3 times, last by IsN0G00d ().

  • Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής με όσα λέτε. Το πόστ αναφέρεται σε Κανάλια Ελληνικού ενδιαφέροντος. Οπότε τι σημασία έχει αν ανοίγουν ή όχι; Κάποιοι κάνουν λήψη πολλών δορυφόρων και απλά αναφέρουν ποιά Ελληνικά κανάλια βρήκαν. Αν δεν ανοίγουν μην τα δίνετε σημασία ορισμένοι αφού δεν σας ενδιαφέρουν. Απλά τα πράγματα.



    Δεν έχεις άδικο σε αυτο που αναφέρεις αποψη μου ειναι οτι στην πρωτη σελίδα πρεπει να ενημερωθει η λίστα για να μην επαναλαμβανουμε ξανα και ξανα τις ιδιες αναφορές. Θα προσπαθήσω μόλις βρω χρόνο να βοηθησω τον ΤΕΟ

  • Στην τελική αν ημουνα τόσο κοπανος δε θα με καλουσατε εδω

    :10lol: μόνο το κόκκινο χαλί που δεν σε στρώσαμε ......και οταν οδηγεις να φορας και τα γυαλια :laugh1:


    ειρήνη ημίν τεκνα μου.. :smiling face with halo:

    Ειδα της χειρονομιες και τις ευχές που μου εστελνες και χωρίς γυαλια.

  • Καλησπέρα παιδιά δεν ήθελα να προκαλέσω τέτοια αναστάτωση! Σύμφωνα με τον τίτλο του θέματος ανέφερα πληροφορία λήψης που αναφέρει ελληνικά κανάλια και σε δεύτερο πλάνο την ενημέρωση για την εκκίνηση της νέας τροχιακής θέσης που προβλέπω ότι θα αναγκάσει κόσμο να την βάλει απο το καλοκαίρι του 2024. Καλή συνέχεια!

  • αυτο

    Quote


    για την εκκίνηση της νέας τροχιακής θέσης που προβλέπω ότι θα αναγκάσει κόσμο να την βάλει απο το καλοκαίρι του 2024

    θελεις να το αναλυσεις λιγο παραπανω, γιατι πιστευεις οτι θα "αναγκασει" (εντος εισαγωγικων) κοσμο...


    επισης, επειδη βλεπω οτι εχεις την ορεξη και τον χρονο να ασχοληθεις με τα καναλια "Ελληνικου ενδιαφεροντος", θελεις να κανεις ενα μηνυμα με συγκεντρωμενα αυτα τα καναλια (αν εχεις πληρη προσβαση σε δορυφορους) , και μετα καποιος mod να κανει ενημερωση το πρωτο μηνυμα...?

  • Αυτό νομίζω είναι το εύκολο κομμάτι. Μετά η λίστα στην πρώτη σελίδα θα ενημέρωνεται τακτικά σε περίπτωση αλλαγών;

  • το τακτικα -μη τακτικα-ποτε, εξαρταται απο πολλα πραγματα...


    προσωπικα, ηδη κανω υπερβαση χρονου, νομιζω το ιδιο και ο Τεο...


    οποτε,ας παμε με αυτο που ειπαμε αμεσα και για μετα...

  • Ορίστε η εν λόγω λίστα!

    18 κανάλια, δεν τα λες και πολλά!

    Υπ' όψιν τα της ΕΡΤ & Digea στον Hellas Sat δεν τα έβαλα στην λίστα.


    Υ.Γ. Στη λίστα προστέθηκε και το Baby TV με Ελλην.ήχο .στον Hot Bird

    octagon sf8008 4K combo

    Edited once, last by anestis1956 ().

  • 18 καναλια... μαλλον ομως εβαλες μονο οσα (στην δικια σου γραμμη) ανοιγουν... (και σε αυτη δεν εβαλες και το babytv στις 13Ε (μαλλον δε βλεπεις παιδικα :winking face with tongue: )


    ειπαμε να εφαρμοσουμε το να καταγραψουμε και αυτα που δεν ανοιγουν, οποτε ας συμπληρωθει το πιο πανω .txt και με τα αλλα πχ απο16Ε ,απο36Ε... και ...

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!