P@werVU Channels με ελληνικούς υπότιτλους & EPG

There are 1,017 replies in this Thread which was already clicked 101,834 times. The last Post () by georgeflu.

  • Καλήμέρα μία ερώτηση πάλι γιατί όταν κάνω update μέσω του δέκτη πάντα μου χαλάει το oscam ( βάζει ένα δικό του ) και μετά πρέπει να ξαναβάλω αυτό που μου δουλεύει? βάζει ένα γύρω στα 1,6Mb ενώ αυτό που έχω είναι περίπου 850ΚB? (11488-786)

  • Καλήμέρα μία ερώτηση πάλι γιατί όταν κάνω update μέσω του δέκτη πάντα μου χαλάει το oscam ( βάζει ένα δικό του ) και μετά πρέπει να ξαναβάλω αυτό που μου δουλεύει? βάζει ένα γύρω στα 1,6Mb ενώ αυτό που έχω είναι περίπου 850ΚB? (11488-786)

    θα πας και θα σβησεις απο τα προσθετα τον oscam με το κοκκινο κουμπι που ειχες καποτε εγκαταστησει αφου πρωτα κανεις backup τα config και τον oscam σου.

    Mετα κανεις επανεγκατασταση χειροκινητα με DCC οποτε δεν θα εχεις πλεον αυτο το προβλημα.

  • Εγώ δεν σβήνω τίποτε και όταν τελειώσει η αναβάθμιση βάζω το softcam στο none μετά με το DCC βάζω καπάκι πάνω τον δικό μου το binary πάνω από το αλλαγμένο ξαναξεκινώ το oscam και μια χαρά απλώς έλεγα αν υπήρχε κανένας τρόπος να μη αναβαθμίζεται το binary μαζί με τα υπόλοιπα.

  • Αυτό σου εξηγεί πιο πάνω ότι πρέπει να κάνεις εναλλακτικο με απεγκατάσταση αυτού που είναι συνδεδεμένο με τα feed ώστε να μη έχεις αλλαγή του binary Aφου πρώτα πάρεις backup τον φάκελο με τα config + το softcam.oscam-emu+ το binary

  • Καλησπέρα σας, έχω έναν Vu+Uno πρώτης γενιάς κι έβλεπα μια χαρά αφού είχα ακολουθήσει βήμα βήμα όλες τις οδηγίες που είχα διαβάσει εδώ (κι ευχαριστώ γι αυτό) τα powervu από 0,8w, 4.8e, και 9e με την oscam -emu 11442 σε steam relay φυσικά. Είπα έβλεπα γιατί μετά την αλλαγή στις 9e σε hash mode 28 έπαψε να δουλεύει η oscam που είχα στα κανάλια αυτά κι έτσι έβαλα την 11494 με αποτέλεσμα να βλέπω 9Ε και να χάνω 0,8w και 4.8e, στο staus της oscam παίρνω το πιο κάτω μνμ. Να σας πω επίσης ότι δοκίμασα 3 image sdg atv και obh με την ίδια συμπεριφορά σε όλα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.


    Code
    2019/02/07 17:24:41 5E1A7CDB c      (ecm) enigma (0E00@000000/0000/0A8C/40:2C9BD91D98AD5B003566FFF05C3138DE): found (13 ms) by oscam_emu - ID Xtra Europe HD
    2019/02/07 17:24:42 5E1A7CDB c   (dvbapi) ERROR: ioctl(CA_SET_DESCR): Invalid argument

    Liverpool.png


    YOU'LL NEVER WALK ALONE


  • για τους δεκτες με stream relay υπαρχει αλλαγη https://github.com/oscam-emu/o…/wiki/Stream-Relay-config

    και το disablecrccws_only_for = 0E00:000000 το εχεις προσθέσει ? και το Cache-EX-Mode καλύτερα 0


    λεει και να βαλες στο Select "1 - enabled" in the Config -> Stream Relay -> Mode option.

    και να προσθεσεις Caid For PowerVu channels, caid is 0E00

    VangelisGi

    Εχεις κάνει τα πιο πανω ??

  • Και εγώ ειχα μαύρο στά AFN για 4 μέρες, πρίν λίγο διάβασα το μήνυμα σου.....έκανα μιά Ενημέρωση λογισμικού (openPLi σέ OpenMultiboot) και παιζουν όλα μιά χαρά.

    osnino pro στην Flash SatDreamgr


  • Και εγώ ειχα μαύρο στά AFN για 4 μέρες, πρίν λίγο διάβασα το μήνυμα σου.....έκανα μιά Ενημέρωση λογισμικού (openPLi σέ OpenMultiboot) και παιζουν όλα μιά χαρά.

    osnino pro στην Flash SatDreamgr

    @medousa89 ναι τo config και o emu ειναι ενταξει απ αυτες τις ρυθμισεις, η τελευταια γνωστη oscam-emu που μου ανοιγε τα ντισκαβερι ειναι η 11442 . Με παραξενεψε λιγο το γεγονος οτι οταν βαζω σε 0 το API for extended CWs στο status ΔΕΝ αναφερει λαθος ομως το μαυρο εξακολουθει.Δεν ξερω τι να πω εχω δοκιμασει τα παντα, φαινεται οτι μετα την 11442 ο δεκτης μου "κωλωσε"


    apostolos3105 ολα τα images που εχω σε μουλτιμπουτ ειναι ενημερωμενα στην τελευταια εκδοση...τα afn παιζουν με τα ντισκαβερι υπαρχει θεμα.

    Liverpool.png


    YOU'LL NEVER WALK ALONE


  • Ανέβασε αν θες όλα τα αρχεία μέσα από τον φάκελο ου oscam-emu (και το softcam). Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει έτσι.

    EDIT: το softcam για καποιον λογο που δεν μπορω να εξηγησω δεν μπηκε στο zip ειναι παντως το τε΄λευταιο απο εδω.

  • Εσυ βλέπεις χωρίς stream relay o φίλος πιο πάνω δεν έχει προσθέσει τα ακόλουθα στην webif του oscam για το stream relay

    Quote

    Select "1 - enabled" in the Config -> Stream Relay -> Mode option.

    και να προσθεσεις Caid For PowerVu channels, caid is 0E00

  • Οντως δεν ειχα προσεξει καν το πεδιο εισαγωγης caid στο stream relay οταν ρωτησες εαν ειχα προσθεσει caid για καποιον μυστηριο λογο πηγα

    να δω εαν ελειπε απ το caid του emu. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και για την υπομονη σας. Συναγερμος τελος.

    Liverpool.png


    YOU'LL NEVER WALK ALONE


  • medousa έχεις δίκιο και το έχεις γράψει και πιο πάνω... αλλά δεν έδωσε σημασία.


    Επίσης για να βλέπει με το τρέχον config το AFN, μάλλον δεν το παίζει από το stream relay bouquet, αλλά από το κανονικό, και απλά παίζει επειδή είναι σε CSA αυτό και όχι σε DES.

  • τα afn τα βλεπω απο το stream relay bouqet αυτο δεν θελει caid στο stream relay config ηταν κι αυτο κατι που με μπερδευε πως ειναι δυνατον σκεφτομουν να παιζουν τα afn κι οχι τα discovery...!!.... απο κανονικο δορυφορικο μπουκετο δεν ανοιγει τιποτα.

    Liverpool.png


    YOU'LL NEVER WALK ALONE


  • Εν μέρει έχεις δίκιο, εν μέρει έχω δίκιο... Εσύ έπαιζες από το stream relay bouquet, αλλά το descrambling γινόταν κανονικά από τον δέκτη (hardware) και όχι μέσω stream relay (software).


    Φαντάσου ότι την ώρα που εσύ ανοίγεις ένα κανάλι από το stream relay bouquet:

    1. γίνεται η διαδικασία που αφορά το stream relay, η οποία ολοκληρώνεται με το software descrambling της εικόνας και του ήχου.

    2. αλλά παράλληλα προχωράει κανονικά και η διαδικασία που γίνεται στα "κανονικά" κανάλια, η οποία ολοκληρώνεται με το hardware descrambling.


    Αυτές οι δύο διαδικασίες τρέχουν και οι δύο ταυτόχρονα, έως ένα σημείο:


    Όταν βάλεις caid 0E00 στο stream relay config, τότε βάζεις "φρένο" στη διαδικασία 2, ακριβώς πριν ενεργοποιηθούν οι hardware descramblers, και ανοίγεις τον "δρόμο" να προχωρήσει το software descrambling στη διαδικασία 1.


    Όταν δεν βάλεις caid στο stream relay config, τότε αυτό θεωρείται "απενεργοποιημένο", οπότε βάζεις "φρένο" στη διαδικασία 1 ακριβώς πριν το software descrambling, και ανοίγεις τον "δρόμο" για το hardware descrambling στη διαδικασία 2.


    Άρα αυτό που έβλεπες είναι εικόνα (και ήχος) μέσω hardware.


    Εδώ η συγκυρία είναι ότι ακόμα και αν ο δέκτης σου δεν υποστηρίζει το "extended cw" που χρειάζονται τα powervu (αλγόριθμο DES και διαφορετικό cw για audio και video), το AFN είναι κάπως ιδιαίτερο (χρησιμοποιεί αλγόριθμο CSA και ίδιο cw για audio και video), οπότε τυχαίνει και ανοίγει σε όλους τους δέκτες.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!