Ευχαριστώ θερμά και τους δυό σας. Όντως, Θοδωρή, αυτό έλειπε. Το περίεργο είναι ότι μέχρι σήμερα έπαιζε έτσι στον ίδιο δέκτη με satdreamgr6.
P@werVU Channels με ελληνικούς υπότιτλους & EPG
- .:T3O:.
- Thread is marked as Resolved.
-
-
πρεπει να το ειχες το oscam.conf
-
Πρέπει να έκαναν κάτι και στα Disovery στις 4,8Ε & 0,8W. Δεν κάνουν au και μου είναι κλειστά εδώ και μία ώρα.
-
Φίλε anestis1956, κανονικά παίζουν και στους 2 δορυφόρους.
-
κατι διαβασε ... ή εχει λαθος oscam-emu ή δεν εχει emm ...???
-
Τώρα σας διάβασα, θα το τσεκάρω ξανά. Μέχρι χθες που πήγα για ύπνο έπαιζαν πάντως.
-
Όταν λες λάθος oscam-emu εννοείς την έκδοση (έχω την 11576.798 στο SDG8) ή λάθος Softcam.Key χωρίς τα απαραίτητα au emm?
Αυτό το σοφτκαμ που έχω έκανε au μέχρι χθες το βράδυ εδώ και μερικούς μήνες.
-
Είναι πολλά που έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες για τα discovery ... Και τώρα γίνεται σύγχυση μετά AFN
-
Αυτά έχω στο σοφτκαμ για 4.8°E 12360 V & 0.8°W 12303 V
Χχχχχχχχχχχχχχχ
-
Μην αναρτήσεις ξανά κλειδιά χύμα ...εσύ θα χάσεις
-
Επίσης στην τελευταία σειρά στο σοφτκαμ έχω αυτό
P 0081FFFF 00 ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ; added by Emu Tue Jun 30 00:52:57 2020 UA: 0061CB56
Δηλαδή δεν άλλαξαν μέχρι σήμερα απο τις 30/6/2020?
-
Συγνώμη δεν το σκέφτηκα στην βιασύνη μου να λύσω το πρόβλημα.
Να τα σβύσω.
-
Αν είχες διαβάσει στην αγγλική ενότητα απο την Πέμπτη θα γνώριζες τι συμβαίνει....
-
Μα πριν λίγο είπατε οτι παίζουν κανονικά. Εντάξει θα ψάξω.
-
το ecm σου ειπε οτι δουλευει δεν εχει δει αν φέρει νέα κλειδια μεσω των emm.... ;)
-
συν δες εδω PowerVU config files for oscam-emu
τι είπαν
-
Παιδιά γεια και από εμένα να σας πω τι γίνεται σε εμένα για μήνες κανένα πρόβλημα με το AU. και 0,8 και 4,8
Στις 4,8 σε όλα τα κανάλια εκτός το TLC έχω ΕΜΜ πάντα για το TLC γύριζα το πιάτο στις 0,8 γιατί το TLC ανήκει σε αυτήν την ομάδα κλειδιών.
Έβαλα τα τελευταία του enigma1969 τώρα είναι όλα ΟΚ αλλά ΕΜΜ πάλι δεν παίρνει.
Από εχθές δεν έχω EMM keys στους 0,8 W έχει αλλάξει τίποτε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Εχουν σταματήσει τα emm και δεν ρολάρουν για το discovery network και έχουμε μόνο τα ecm
Και από ότι είδα στην tbs στο pc τα ίδια και εκεί δεν θέλουν με τίποτα να ξεκινήσουν τα emm ...αντίθετα για το discovery Europe είχαμε νέα ecm εχτές από τα emm...
-
Σε μένα απο προχθές δεν ανοίγουν αυτά στις 0.8W (12303V). Είναι θέμα αλλαγής κλειδιών?
-
ναι ειναι θέμα κλειδιών και για 4.8°E 12360 V καθως και για 0.8°W 12303 V αφου τα emm ειναι εκτος ειτε τα ανοίγουν για λιγο ...
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!