Στην ερτ1 επιβεβαιώνω οτι παίζει και σε μένα.
Ερωτήσεις - Απαντήσεις
- XBT
- Thread is marked as Resolved.
There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 721,230 times. The last Post () by chicken101.
-
-
κοίτα να δεις τι γίνεται. για να δουλέψει πατάω το κίτρινο, βλέπω το hbbtv, πατάω επάνω του και μου βγάζει μόνο erthd. πατάω σε αυτό και μετά κόκκινο και ανοίγει το ertflix. στα άλλα κανάλια δεν ανοίγει καν.
-
Καλησπέρα στην ομάδα έχω το εξής πρόβλημα με ένα δεκτή edision os mio 4k όταν γυρνάω από τη δουλειά ανοίγω το δέκτη δεν έχει σήμα σε κανένα δορυφόρο και μόνο με restart επανέρχεται και δουλεύει ρολόι το πιάτο έχει 4 lnb αν κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα ας γράψει ευχαριστώ
Περίμενα 2 μέρες μήπως σου απαντήσει κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα πριν σου πω τη δική μου σκέψη.
Και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα, ενώ είχα σήμα δεν μπορούσα να αλλάζω δορυφόρο με το Diseqc.
Με τα πολλά, αφού ξήλωσα όλο το σύστημα, βρήκα ότι έφταιγε το τροφοδοτικό. Μια ζωή στην πρίζα, εξασθένησε. Αν έχεις τροφοδοτικό κάνε μια αλλαγή.
Μπορείς επίσης, όταν έχει σήμα ο δέκτης και πριν τον κλείσεις, να γυρίσεις σε κανάλι στον δορυφόρο που είναι στην Πόρτα-Α του Diseqc.
Αφού κρυώσει, τον ανοίγεις για να δεις αν έχεις σήμα.
-
Thanks φίλε αλλά δεν χρειάζεται να απαντήσουν το βρήκα μόνος μου τί έφταιγε άλλαξα πόρτα από Α συνδεσα το καλώδιο στην Β και όλα καλά από τί φαίνεται έχει θέμα το tuner Α
-
-
καλησπέρα. μήπως ξέρει κάποιος που κρατάει τις ρυθμίσεις το kodi; το εγκατέστησα, του έβαλα ένα έτοιμο build αλλά επειδή είναι βαρύ και δεν παίζει, το απεγκατέστησα. έσβησα και κάτι αρχεία που βρήκα στα temp αλλά όταν κάνω πάλι εγκατάσταση, σε όποιο image και να το βάλω, φορτώνει πάλι το ίδιο build. που το έχει κρατήσει;
-
πηγες usr/lib/enigma2/python/plugin/extensions??????
-
Πήγα και μετά την απεγκατασταση δεν υπήρχε φάκελος kodi εκεί
-
media/hdd ???
-
καλημέρα. έσβησα τα πάντα, (cookies, etc- iptv cache...) και εγκατέστησα ξανά το kodi και μάλιστα χωρίς το usb επάνω. με το που άνοιξε, ξαναφόρτωσε το build. το περίεργο είναι ότι τώρα δούλευε αέρας. με το που του έβαλα το usb, με το που ανοίγει με πετάει κατευθείαν έξω...
-
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω για λήψη Astra 2 (τα ευρωπαϊκά beam μόνο) στη νότια Αττική τί μέγεθος πιάτου χρειάζεται.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ψάξε λίγο στο satbeams.*com. (η παραμόρφωση του link υπαγορεύεται από τους κανόνες του forum).
Δίνει μια κατ' αρχάς αξιόπιστη απάντηση. -
Ευχαριστώ για τη συμβουλή, δυστυχώς όμως για την περιοχή μου δεν δίνει τιμές.
-
Ευχαριστώ για τη συμβουλή, δυστυχώς όμως για την περιοχή μου δεν δίνει τιμές.
Ξέχασετο ασχολήσου με αλλο δορυφόρο απλα
-
καλημέρα. η vivacom στις 45 μας τέλειωσε ή εγώ για κάποιο λόγο δεν την πιάνω;
-
-
οκ. επειδή εξακολουθεί να την έχει το kingofsat, γι αυτό ρώτησα.
-
-
Για πρώτη φορά μου κλειδώνει στο wave frontier feed 16east ... είχα πάνω inverto ultra black
... μετά δοκίμασα megasat diavolo ... μετά δοκίμασα με το white inverto twin pro lnb και ορίστε
στον gt media 52% signal ...
-
Καλημερα παιδες, Μια μικρη βοηθεια γιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου.
Ειδα οτι εχει βγει ενα script για το stream relay με white list
Βρηκα μια εντολη οπου εκτελης μεσω telnet και σου περναει ενα αρχειο sh
και πρεπει να το περασεις σε ενα script για να το κανεις Update συνεχεια
και να πειραξεις και κατι στο config του oscam
Πως ακριβως δουλευει η διαδικασια αυτη?
εχω openpli 9.3 τελευταιο built και solo2 με το icam του kiite888
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!