Κι εγώ κάτι παρόμοιο ρώτησα αλλά γιοκ απάντηση.
παιζει να ειναι κατι τοπικο στο δισκο π.χ. ή να μην υπαρχει αρκετη δυναμη απο τον επεξεργαστη...
ομως τα υπολοιπα καναλια τα γραφει κανονικα...
εσυ ISN0G00d ποιον δεκτη εχεις;
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,416 times. The last Post () by chicken101.
Κι εγώ κάτι παρόμοιο ρώτησα αλλά γιοκ απάντηση.
παιζει να ειναι κατι τοπικο στο δισκο π.χ. ή να μην υπαρχει αρκετη δυναμη απο τον επεξεργαστη...
ομως τα υπολοιπα καναλια τα γραφει κανονικα...
εσυ ISN0G00d ποιον δεκτη εχεις;
Sf8008 supreme v3, επίσης τον απλο και έναν dm8000.
Sf8008 supreme v3, επίσης τον απλο και έναν dm8000.
δλδ στο κανει και στον octagon αυτο το πραγμα; τι δισκο εχεις μεσα ssd ή απλο? usb ή sata?
Δεν ασχολουμαι με stream relay. Εχω γράψει κάτι από ερτ3 και δεν ξέρω πως να επεξεργαστώ το .ts. Να κόψω διαφημίσεις κτλ.
νομιζω απο υπολογιστη μονο δεν ξερω αν μπορεις με τον δεκτη
Από όσα λίγα θυμάμαι, θέλει να το περάσεις σε ισχυρό υπολογιστή και επεξεργασία με κάποιον video editor.
Ίσως καλύτερα να το μετατρέψεις (convert) σε .mp4, ώστε να παίζεται μετά και από περισσότερους players.
επειδη το εχω κανει μην χασεις το format του ts... αμα το μετατρεψεις σε mp4 με πολυ χειροτερη ποιοτητα θα εχεις μεγαλυτερο μεγεθος...
Χρειαζεσαι ενα εργαλειο που να κανει passthrough το video και να κανεις μονο περικοπη... νομιζω με το movie maker το ειχα κανει
Καλημέρα στα παιδιά εσείς λαμβάνετε στις 16e τις συχνότητες με χαμηλό symbol rate?
Θέλω να βγάλω μια άκρη τι γίνεται εκεί. Είδα αναφορά Αγγλία λήψης με σήμα 13.5 db
Με την ευκαιρία στους 42e λαμβάνω άνετα όλες τις συχνότητες με χαμηλό symbol rate silabs tuner octagon sf8008v2
querty έχω έναν i9 13900k με 96gb ram ddr5 και την asus astral 5090oc.
φτωχος εισαι :)
Είμαι. Βασικά σήμερα μου ήρθε η asus astral rtx 5090oc. Κομμάτι κομμάτι το έστησα.
μονο τι κεντρικο επεξεργαστη εχεις παιζει ρολο οταν κανει μετατροπη video
Οκ. Εγραψα και τα περιττά μάλλον.
Οκ. Εγραψα και τα περιττά μάλλον.
ε και.... σε καφενειο βρισκεσαι
Ο καφές που είναι; ![]()
Εγώ μέχρι να πιάσω τα feeds 16e στο wave frontier T90 ...
Α ρε πως μαύρισες έτσι πάνω στην ταράτσα; Ιδιος ο Λουμούμπα έγινες. ![]()
Μόλις κατάβηκα απο ταράτσα ήρθαν δυο slim L 107 amiko και τα έβαλα 1.9 και 16
Το 1.9 είναι εκτός πιάτου αλλά εντάξει έρχεται σήμα καλούτσικο
Στις 16e το σήμα είναι καλό πιστεύω πχ. 11554v 30000 14.8db
Βέβαια για τα feeds θα πρέπει τώρα να περιμένω να δω όταν βγεί κάτι σε αυτό που με ενδιαφέρει
Προς το παρόν φέτος όλα απο τις 7e αν πάει έτσι θα είμα βασιλιάς ... (9db-18db στα feeds εκεί)

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!