Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 320,000 times. The last Post () by chicken101.

• Ευτυχώς υπάρχει το lyngsat και το kingofsat(βέβαια το kingofsat δεν δείχνει τα beams και τα db που θέλει για να λοκαρει)

Εγώ νομίζω ότι υπάρχει παράθεση (την βλέπω,

όταν χρειάζομαι για κάποια συχνότητα) στην σελίδα
    των "King Of SAT", που σε κατευθύνει να πάρεις
    πληροφορίες, για την ισχύ των δεσμών!
    Δεν είναι βολικές (λεπτομερείς),

βέβαια, αλλά μια εικόνα βρίσκεις!!!

• Ευτυχώς υπάρχει το lyngsat και το kingofsat(βέβαια το kingofsat δεν δείχνει τα beams και τα db που θέλει για να λοκαρει)

Εγώ νομίζω ότι υπάρχει παράθεση (την βλέπω,

όταν χρειάζομαι για κάποια συχνότητα) στην σελίδα
    των "King Of SAT", που σε κατευθύνει να πάρεις
    πληροφορίες, για την ισχύ των δεσμών!
    Δεν είναι βολικές (λεπτομερείς),

βέβαια, αλλά μια εικόνα βρίσκεις!!!

Το King of SAT έχει αρκετά προβλήματα σε σχέση με το Lyngsat. Επειδή δεν τα εμπιστεύομαι αυτά τα δύο, το Flysat ήταν πιο ενημερωμένο...

• έγω μόνημα lyngsat κοιτάω γιατι το ειναι βολικο και σπάνια king of sat. ζήτιμα αν εχω μπει 1 φορα στο flysat.

εεε και για ματσ liveonsat.com + sporteventz.com/en/

• Παιδιά, γνωρίζετε το skin Fury-FHD; Ασφαλώς κάποιοι θα το χρησιμοποιούν ήδη. Εγώ το ανακάλυψα πριν από ένα δίμηνο περίπου και εγκατέστησα την έκδοση 4.6.

Όταν το άνοιξα είπα: Να ένα υπέροχο σκιν με όμορφα γραφικά και πολλές παραμέτρους. Το έβαλα όμως σε δεύτερη μοίρα γιατί δεν μου προσέφερε κάτι παραπάνω

από το Aglare-FHD. Έμεινε εκεί στην αφάνεια μέχρι σήμερα που είπα να κοιτάξω αν υπάρχουν ενημερώσεις. Έφτασε αισίως στην έκδοση 5.6.

Όταν το ανανέωσα τρελάθηκα. Έχουν προσθέσει τη δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης σε οποιαδήποτε γλώσσα των τίτλων των προγραμμάτων καθώς και του EPG

στη μπάρα πληροφοριών, στη δεύτερη μπάρα πληροφοριών και στο παράθυρο πληροφοριών καναλιών. Όλα γίνονται αυτόματα.

Δε χρειάζεται συνδρομή ούτε κλειδιά API. Είναι δωρεάν.

Στις εικόνες που ανεβάζω, δεν έχω αλλάξει πολλές ρυθμίσεις, απλώς επέλεξα τα Ελληνικά. Έχει πάμπολλες επιλογές και μπορείτε να το ρυθμίσετε στα μέτρα σας.

Μου φαίνεται αυτό θα γίνει το αγαπημένο μου και το Aglare-FHD θα πέσει στη δεύτερη θέση. Θα δούμε μετά την παραμετροποίηση, η μετάφραση EPG είναι δέλεαρ.

Και στα δύο μηχανήματα (Edision osmio+ και Octagon sf8008) απέτυχα να το εγκαταστήσω με το αρχείο .ipk. Το εγκατέστησα με εντολές telnet.

Υποστηρίζει τα OpenATV, Egami, PurE2, OpenSPA, OpenBH, OpenViX, OpenDroid. OpenPli, Corvoboys και TNAP.

Να υπενθυμίσω ότι η εγκατάσταση skins εγγυμονεί κινδύνους. Μπορεί να κρεμάσει το σύστημα σε περίπτωση μη συμβατού σκιν. Υπάρχουν τρόποι να επαναφέρετε

το προηγούμενο ή το default skin, αλλά μέχρι να το κάνετε θα σας φύγει η ψυχή. Καλύτερα πριν την εγκατάσταση να κάνετε ένα πλήρες backup για να είστε ήσυχοι.

Θα σας πάρει 10-15 λεπτά αλλά θα σας σώσει από ώρες ή μέρες δουλειάς για να ξαναστήσετε το σύστημα από την αρχή. Για τη στενοχώρια, δεν το συζητάω.

Είμαι παθών-μαθών.

1.jpg   2.jpg   3.jpg

4.jpg   5.jpg   6.jpg

• Είναι η απάντηση που περίμενα!
    Και εμένα μ' αρέσει ιδιαίτεραι η μπάρα του σήματος,
    που μου θυμίζει, έναν παλιό δορυφορικό δέκτη
    (βέβαια οι κάθετες γραμμές στις ενδείξεις,
    είχαν διπλάσιο πάχος, τουλάχιστον)!

• Παιδιά, γνωρίζετε το skin Fury-FHD; Ασφαλώς κάποιοι θα το χρησιμοποιούν ήδη. Εγώ το ανακάλυψα πριν από ένα δίμηνο περίπου και εγκατέστησα την έκδοση 4.6.

Όταν το άνοιξα είπα: Να ένα υπέροχο σκιν με όμορφα γραφικά και πολλές παραμέτρους. Το έβαλα όμως σε δεύτερη μοίρα γιατί δεν μου προσέφερε κάτι παραπάνω

από το Aglare-FHD. Έμεινε εκεί στην αφάνεια μέχρι σήμερα που είπα να κοιτάξω αν υπάρχουν ενημερώσεις. Έφτασε αισίως στην έκδοση 5.6.

Τώρα σοβαρά και χωρίς παρεξήγηση , βγάζεις φόρα παρτίδα σερβιτόρους και δεν το έχει πάρει κανείς χαμπάρει να κατεβάσει τις φωτοφγραφίες ?

Όχι ότι με ενδιαφέρει και πολύ αλλά θα κάψεις κόσμο για να παρουσιάσεις ένα skin !!!!

Έπισης μου αρέσει που δίνεις και τον τόπο που βρίσκεσαι από τον καιρό του skin . Δεν δίνεις καλύτερα και την ΙΡ σου , να γλιτώσουν χρόνο ?

Edited once, last by dr_virus ().

• Πως σου ήρθε αυτό; Δεν αναφέρομαι σε σερβιτόρους, απλώς αναφέρω ένα δημόσιο skin που περιλαμβάνει τη δυνατότητα μετάφρασης EPG.

Δε μοιράζω τίποτα εγώ. Υπάρχουν και άλλα πρόσθετα μετάφρασης EPG και υποτίτλων που κυκλοφορούν στο φόρουμ.

Εσύ που έχεις τις γνώσεις (ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα για το θέμα που αναφέρεσαι) δώσε μας πληροφορίες για να αποφεύγουμε τις κατατοπιές.

Ή λες μεγάλα λόγια για εντυπωσιασμό χωρίς να γνωρίζεις τίποτα.

• Τώρα χωρίς παρεξήγηση , πλάκα κάνεις ?

Στην τέταρτη και πέμπτη φωτογραφία δεν έχεις φόρα παρτίδα τον σερβιτόρο σου ?

Έκτος και αν στο skin πρόσεξες μόνο την μετάφραση και τον καιρό .

Δεν σου είπα τίποτε για το skin , σου λέω πρόσεξε γιατί οι φωτό έχουν πληροφορίες ευαίσθητες οι οποίες καλό είναι να μην δίνονται φόρα παρτίδα για το δικό σου καλό .

• Μου φαίνεται θέλεις κουβέντα. Ποιον σερβιτόρο βλέπεις; Αυτούς που κατεβάζουμε με τη σέσουλα; Κάθε μέρα κατεβάζω μια εφημερίδσα με σερβιτόρους της ημέρας.

Όπως το είπα, μεγάλα λόγια χωρίς νόημα.

ΔΕΝ θέλω απάντηση, μη κάνεις τον κόπο.

Edited once, last by giorbak ().

• Το σέβομαι , καλό σου απόγευμα .

Συγνώμη φίλε μου. Φόρτωσα και απάντησα αμέσως επιθετικά. Έπρεπε να περιμένω λίγο να καταλαγιάσει ο θυμός.

Δε θα μαλώσουμε για το τίποτα.

• Χρησιμοποιώ το OpenATV. Πηγαίνω "Ρυθμίσεις > Χρήση & διεπαφή χρήστη > Ρυθμίσεις OSD" και ενεργοποιώ την επιλογή στην εικόνα.

Σε άλλα images μπορεί να βρίσκεται σε άλλο μενού.

1.jpg

• Το 1ο και κατέβασμα από torrent (νομίζω ταινίες)

χμμμ οκ, λογικό. Κάνουνε honey pot στα torrents απο οσο ξέρω. εγώ ξέκοψα iptv, μια και εχουν delay η λάθος πρόγραμμα(λεει harry potter, δείχνει nemo).

torrent με vpn μόνο, αλλά είμαι σε adsl γραμμή, περιμένω οπτική ίνα να ξεκινήσω πάλι.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!