Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,331 times. The last Post () by chicken101.

• Θα διαβάσατε τι έκανε πρόσφατα η Γαλλία με το αθλητικό περιεχόμενο και το vpn. Γι αυτό σας ρώτησα χθες αν παίρνετε ρίσκο.

• Στήνουν καρτέρι σε σελίδες

Ή φτιάχνουν σελίδες-δολώματα

Ακριβώς αυτό! άμα είσαι χωρίς vpn, σου λέει ποιος έχει αυτήν την IP 19.28.3.182? o Μάκης Μπαγλαμαδάκης! πρόστιμο στον Μάκη Μπαγλαμαδάκη!

Αν φτάσουμε και σε αυτό, άστα να πάνε.

• Καλησπέρα στα παιδιά εξαιρετικές οι καιρικές συνθήκες σήμερα μπόρεσα να τελειώσω από 2.40 και wave frontier T90 εκκρεμότητα μόνο το 1.20 σε επόμενη ευκαιρία για τον 52e.

2.40 = amos 4w θα πάρω καλώδιο αύριο, 0.8w, 3e, 1.9e, 7e, 13e,16e.

Wave = 4.8e, 9e,19e, 21.5e, 23.5e, 26e, 36e, 39e, 42e, 46e.

• Πολύ καλή εγκατάσταση αλλά μια παρατήρηση. Στο T90 σπαταλάς 2 ακριβές βάσεις LNB ειδικά για αυτό το πιάτο αντί να βάλεις φτηνιάρικες του εμπορίου.

Εγώ στη θέση σου θα έβαζα απλές βάσεις στις ράγες επέκτασης και τις καλές θα τις κρατούσα για spare ή θα τις έβαζα σε άλλους δορυφόρους αν υπάρχει χώρος.

Και χώρο να μην έχεις, καλύτερα να τις φυλάξεις γιατί μπορεί να χρειαστούν αργότερα, αν φθαρεί ή σπάσει κάποια άλλη.

• Τι να σου πω...

• Τι πιάτο θέλεις να βάλεις πάνω ;;

αυτό εδώ που βλέπεις στην photo! σχεδον 100αρι είναι αν θυμάμαι καλά. Λόγο ότι κουνιέται πολύ με των αέρα τώρα τελευταία. έτσι όπως είναι τώρα, αλλά στο δάπεδο.

337457-img-20260109-112825742-jpg

ps: ήταν τύπου θα στην βάλω εγώ με ένα 50αρικο λολ.

• Το μόνο θέμα είναι πως θα τρυπήσεις στην ταράτσα
    Μην υπάρχει θέμα με την μόνωση και έχει θέμα ο

Καλύτερα μια βάση τοίχου

Κανένα θέμα με το τρύπημα, θα το κάνω με των πατέρα μου! είναι πάνω από της αποθήκες, έχει και αλλά πιάτα στο πάτωμα. ευτυχώς, δεν εδώ που μένω δεν έχω θέμα με τους άλλους στην πολυκατοικία, δεν λένε και τίποτα.

θα παραγγείλω αύριο να γλιτώσω τα χειρότερα.

• Αν δεν έχεις πρόβλημα να τρυπήσεις είσαι μια χαρά

Εγώ σκεφτόμουν να φτιάξω μια βάση πατώματος και να την κρατάω με τσιμεντόλιθα κάτω

Τα κάγκελα δεν βλέπω να κρατάνε

Σκέψεις να τα αλλάξουν δεν υπάρχουν

• Οι τσιμεντόλιθοι, λόγω γεωμετρίας κατασκευής τους, έχουν μεγάλα κενά, που δεν προσφέρουν την απαραίτητη κατακόρυφη δύναμη, που είναι αναγκαία σε ένα επιφανειακό θεμέλιο.
    Σκέψου να φτειάξεις ένα κουτί μεταλλικό και να το γεμίσεις με χαλίκι (εξαιρετικό αδρανές υλικό για την περίσταση).

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!