Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,291 times. The last Post () by chicken101.

• Μια άλλη λύση είναι να καλύψει την βάση με τσιμέντο υπο γωνία σε κάθε πλευρά κι οταν στεγνώσει να την περάσει με τσιμεντόχρωμα.

• Johnathens

Πάρε μια ιδέα από μια κατασκευή, που έχει πάνω 4 πιάτα (τα 2 του 1μ.) με 12 lnb. Οι τρύπες στον πυθμένα είναι για την απορροή του νερού της βροχής.

Διαστάσεις 70x70x20 (h) σε εκ.

Πήρες και έγκριση από την πολεοδομία? Πλακιζω..... :winking face with tongue:

Μεγάλο αλλά πολύ σταθερό φαίνεται!

ISN0G00d μανουρά αλλά θα έκανα την δουλειά.

Με πήραν από το κατάστημα, λένε δεν χωράει στο boxnow εκτός και αν το κόψει 3 εκατοστά. Θα περάσω να το πάρω.

• Johnathens

Πάρε μια ιδέα από μια κατασκευή, που έχει πάνω 4 πιάτα (τα 2 του 1μ.) με 12 lnb. Οι τρύπες στον πυθμένα είναι για την απορροή του νερού της βροχής.

Διαστάσεις 70x70x20 (h) σε εκ.

Δεν είναι κακή ιδέα

Ευτυχώς έχω συγγενή που κάνει σιδηροκατασκευές οπότε δεν θα ξεφύγει τρέλα η τιμή

Θα μου κόψει τα σίδερα στην Λαμία και θα τα κατεβάσω με ΚΤΕΛ στην Αθήνα

Το καλοκαίρι όλα αυτά βέβαια που θα υπάρχει χρόνος και χρήμα(το ποιο σημαντικό😂)

• Τώρα που έγινε αναφορά σε lnb

Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω feedhorm με f/d 0.41 και c120 lnb(twin τουλάχιστον αλλά ακόμα καλύτερα quad)

σε λογικές τιμές

Δεν με ενδιαφέρει από που θα έρθουν και αν θα αργήσουν απλά να μην είναι κινεζιές

• Johnathens

Μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία από αυτό (προσωπικός σχεδιασμός), που ανέβασα.

Στις 23 Ιουλίου 2018 αστόχησε σε ΟΛΙΣΘΗΣΗ (50 εκ.) λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών (σταθερός άνεμος, όχι ριπές, 11 μποφώρ). Το αντιμετώπισα, μετά από τη θεραπεία της "ζημιάς", με περιμετρική πρόσδεση μέσω συρματόσχοινων.

Αρθρωτή - κοχλιωτή κατασκευή, εύκολα στήνεται (γεμίζει με σκύρα), εύκολα αδειάζει και αποσυντίθεται για να μετακινηθεί, αν χρειαστεί.

• Πήγα πείρα την βάση δαπέδου, αλλά λόγο χρόνου και καιρού(βροχές) δεν το έχω βάλει ακόμα. Αναμένω να φτιάξει ο καιρός, μην μας χτυπήσει και κάνα κεραυνός.

• Καλό μήνα σε όλους!

Το ντέρμπι σήμερα εκτός από κ0τε 1, ξέρει κανείς που άλλο το δείχνει?

livesoccer tv έχει όλες τις μεταδόσεις. Πατάς στο "TEAMS" επιλέγεις ομάδα και σου δείχνει αγώνες και κανάλια.

• Καλό μήνα σε όλους!

livesoccer tv έχει όλες τις μεταδόσεις. Πατάς στο "TEAMS" επιλέγεις ομάδα και σου δείχνει αγώνες και κανάλια.

Ευχαριστώ! Επίσης να πω ότι μόλις είδα για super Sport 4 alb, diema sports bulg και sport klub Croatia.

• Καλό μήνα σε όλους!

Ευχαριστώ! Επίσης να πω ότι μόλις είδα για super Sport 4 alb, diema sports bulg και sport klub Croa

Πάντως το πρώτο μπορεί να έχει και ελληνική μετάδοση.

• Κατά της 5-5:30 πιάσαμε το τρυπάνι και αρχίσαμε της τρύπες, στην δεύτερη τα επεξε το τρυπάνι, αλλά μετά πήρε εμπρός και το βιδωσαμε.

Σήμερα έκανα καλητερεψα το σήμα για 13e και 19.2e και έδεσα τα καλώδια με ταινία.

Στον 19.2, έπρεπε να αλλάξω δέσμη, γιατί την προεπιλεγμένη δεν έβρισκε το πεδιόμετρο, αλλά οκ.

Πώς σας φαίνεται? Χαμηλό, ναι το ξέρω, αλλά είναι σταθερό, δεν το κουνάω αυτό.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!