Τι είναι το honey pot;
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,746 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Στήνουν καρτέρι σε σελίδες
Ή φτιάχνουν σελίδες-δολώματα
-
Θα διαβάσατε τι έκανε πρόσφατα η Γαλλία με το αθλητικό περιεχόμενο και το vpn. Γι αυτό σας ρώτησα χθες αν παίρνετε ρίσκο.
-
Προσωπικά όχι. Για ρίξε μια ενημέρωση, ενδιαφέρει.
-
-
Στήνουν καρτέρι σε σελίδες
Ή φτιάχνουν σελίδες-δολώματα
Ακριβώς αυτό! άμα είσαι χωρίς vpn, σου λέει ποιος έχει αυτήν την IP 19.28.3.182? o Μάκης Μπαγλαμαδάκης! πρόστιμο στον Μάκη Μπαγλαμαδάκη!
Αν φτάσουμε και σε αυτό, άστα να πάνε.
-
Καλησπέρα στα παιδιά εξαιρετικές οι καιρικές συνθήκες σήμερα μπόρεσα να τελειώσω από 2.40 και wave frontier T90 εκκρεμότητα μόνο το 1.20 σε επόμενη ευκαιρία για τον 52e.
2.40 = amos 4w θα πάρω καλώδιο αύριο, 0.8w, 3e, 1.9e, 7e, 13e,16e.
Wave = 4.8e, 9e,19e, 21.5e, 23.5e, 26e, 36e, 39e, 42e, 46e.
-
Με τι σήμα έβγαλες τον 4w;
-
Πολύ καλή εγκατάσταση αλλά μια παρατήρηση. Στο T90 σπαταλάς 2 ακριβές βάσεις LNB ειδικά για αυτό το πιάτο αντί να βάλεις φτηνιάρικες του εμπορίου.
Εγώ στη θέση σου θα έβαζα απλές βάσεις στις ράγες επέκτασης και τις καλές θα τις κρατούσα για spare ή θα τις έβαζα σε άλλους δορυφόρους αν υπάρχει χώρος.
Και χώρο να μην έχεις, καλύτερα να τις φυλάξεις γιατί μπορεί να χρειαστούν αργότερα, αν φθαρεί ή σπάσει κάποια άλλη.
-
-
Ε με το πεδιομετρο. Αυτη την λαμβάνω κι εγώ με 64% σήμα.
-
Λοιπών, βρήκα αυτήν εδώ τη βάση η οποία θα μπει στην ταράτσα για να είναι ποιο σταθερό το δορυφορικό πιάτο. έχετε κάτι άλλο να προτείνετε ? οικονομικό φυσικά.
-
Τι πιάτο θέλεις να βάλεις πάνω ;;
-
Display More
Τώρα χωρίς παρεξήγηση , πλάκα κάνεις ?
Στην τέταρτη και πέμπτη φωτογραφία δεν έχεις φόρα παρτίδα τον σερβιτόρο σου ?
Έκτος και αν στο skin πρόσεξες μόνο την μετάφραση και τον καιρό .
Δεν σου είπα τίποτε για το skin , σου λέω πρόσεξε γιατί οι φωτό έχουν πληροφορίες ευαίσθητες οι οποίες καλό είναι να μην δίνονται φόρα παρτίδα για το δικό σου καλό .
Τι να σου πω...
-
Τι πιάτο θέλεις να βάλεις πάνω ;;
αυτό εδώ που βλέπεις στην photo! σχεδον 100αρι είναι αν θυμάμαι καλά. Λόγο ότι κουνιέται πολύ με των αέρα τώρα τελευταία. έτσι όπως είναι τώρα, αλλά στο δάπεδο.
ps: ήταν τύπου θα στην βάλω εγώ με ένα 50αρικο λολ.
-
Το μόνο θέμα είναι πως θα τρυπήσεις στην ταράτσα
Μην υπάρχει θέμα με την μόνωση και έχει θέμα οΚαλύτερα μια βάση τοίχου
-
Το μόνο θέμα είναι πως θα τρυπήσεις στην ταράτσα
Μην υπάρχει θέμα με την μόνωση και έχει θέμα οΚαλύτερα μια βάση τοίχου
Κανένα θέμα με το τρύπημα, θα το κάνω με των πατέρα μου! είναι πάνω από της αποθήκες, έχει και αλλά πιάτα στο πάτωμα. ευτυχώς, δεν εδώ που μένω δεν έχω θέμα με τους άλλους στην πολυκατοικία, δεν λένε και τίποτα.
θα παραγγείλω αύριο να γλιτώσω τα χειρότερα.
-
Από τη φωτογραφία δεν φαίνεται να υπάρχει μόνωση, οπότε περιορισμένο το ρίσκο σου.
-
Αν δεν έχεις πρόβλημα να τρυπήσεις είσαι μια χαρά
Εγώ σκεφτόμουν να φτιάξω μια βάση πατώματος και να την κρατάω με τσιμεντόλιθα κάτω
Τα κάγκελα δεν βλέπω να κρατάνε
Σκέψεις να τα αλλάξουν δεν υπάρχουν
-
Οι τσιμεντόλιθοι, λόγω γεωμετρίας κατασκευής τους, έχουν μεγάλα κενά, που δεν προσφέρουν την απαραίτητη κατακόρυφη δύναμη, που είναι αναγκαία σε ένα επιφανειακό θεμέλιο.
Σκέψου να φτειάξεις ένα κουτί μεταλλικό και να το γεμίσεις με χαλίκι (εξαιρετικό αδρανές υλικό για την περίσταση).
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!