Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 1,559 replies in this Thread which was already clicked 88,540 times. The last Post () by IsN0G00d.

  • Αστα να πανε!!

    Δεν νομιζω να τα πιανουμε τα YES

    Πιανει αλλα, ομως τα yes oxi σε μενα που εχω 1.20μ

    Δεν νομιζω ομως να τα πιανουμε εδω στην Ελλαδα

    Θα μας πει καλυτερα ομως καποιος που ξερει τις 4w kai ta YES channels

  • μια ερώτηση . πέστε οτι έχουμε σήμα πως θα ανοιξει ???

    αφού είναι με VideoGuard πιο δύσκολο και απο αυτό που ανοίγει και με zcamd , και στο gshare τωρα κάνουνε δοκιμές και έχουνε τον φοβο μην τους καεί η κάρτα ...

  • Οντως ετσι ειναι.Δεν ανοιγει,, τουλαχιστον οχι ακομα.

    Απλα ανοιξα την κουβεντα γιατι διαβασα οτι εχει το Ελληνικο πρωταθλημα.

  • για το πιο πανω θεμα και το gshare κανει σήμερα αναφορά και το digitaltvinfο.gr


    Quote

    Ένας νέος δέκτης κυκλοφόρησε στην αγορά με το όνομα Starsat SR-T14 EXTREME, ο οποίος έρχεται με ενσωματωμένες δυνατότητες Card Sharing, ανοίγοντας διάφορα συνδρομητικά πακέτα.

    Παρότι ο δέκτης έρχεται από την Τυνησία και προορίζεται κυρίως για την βορειοαφρικανική αγορά, αφού παίζει όλα τα γαλλικά κανάλια, είτε από τον Astra 19,2E είτε τα multistream από τις 5W, με έκπληξη είδαμε να ανοίγει και πακέτα που θεωρούνται κλειστά στα δίκτυα Card Sharing, ελληνικού και αλβανικού ενδιαφέροντος.

    Πρόκειται για ένα δέκτη τύπου MVision, που μας θύμισε την παλιά εποχή του Card Sharing, που αυτή την στιγμή πωλείται κατά κόρον μέσω ebay.

    Ο Starsat SR-T14 EXTREME είναι το οικονομικότερο μοντέλο της εταιρίας με ενσωματωμένο Card Sharing, αφού υπάρχουν και άλλα μοντέλα, με διαφορετικές δυνατότητες, μεταξύ των οποίων και δέκτης 4Κ.

    46bebec1af6e024f61a.jpg

    πηγή https://digitaltvinfo.gr/news/…o-card-sharing-epistrefei

  • Καλημερα παιδια!!!

    Mερικα απο τα νεα της ημερας....

    ------------------------------------

    Yes HD Israel won the rights of French ,Greek super league for 3 years --2021-- στον Αmos 3/7

    Αυτα τα ολιγα...

    προβλέπεται εκτόξευση των συνδρομών Iptv και ιδιαίτερα σε σέρβερς που δε παρέχουν τα 2 ελληνικά πακέτα...

  • Η συμφωνία έγινε με την superleague? Αφορά μήπως μονάχα για τους αγώνες που έχει η Nova? Ας κάνουμε λίγο κράτει μέχρι να ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο της superleague, γιατί με ένα ενδεχόμενο μπάσιμο της ΕΡΤ θα κλάψουνε μανούλες!

  • Γεια σας παιδια και απο εμενα. Ειμαι χρονια σε αυτο το site αλλα δεν ηξερα οτι εχει ελληνικο thread. Εχω διαβασει απο εδω και απο εκει οτι ανοιγει το ελληνικο πακετο στον 9 αλλα δεν βρισκω καποιον server που να το αναφερει. Γνωριζετε τι ακριβως γίνετε;

  • Σε αυτο το site δεν εγραφα γιατι εμπενα και κατευαζα μονο τα emu για τους δεκτες που υποστιριζα σε εγκαταστασεις που εχω κανει. Καλα τωρα τι σου γραφω. Γιατι να με πιστεψεις. Οποτε ειναι για λιγους απο τι καταλαβα.

  • και τυχαίο δεν είναι ... μετά την ανακοίνωση και απο το gshare οτι εχει θεμα με την νεα αναβαθμιση της νοβας .

  • μεταφέρω εδώ post μου από το άλλο νήμα με τις αθλητικές μεταδόσεις γιατί όπως έλεγα & παλαιότερα είναι ανάμεσά μας μερικοί ευαισθητούληδες - ευέξαπτοι που ενοχλούνται με το παραμικρό & θα πουν εγώ ρε μπαίνω εδώ να δω το πρόγραμμα & που παίζει τί....είναι οι ίδιοι που ΠΟΤΕ δεν μάθαν τρόπους & που ουδέποτε βοήθησαν ΚΑΝΕΝΑΝ με ότι ξέρουν οι λεγόμενοι ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ τεσπα.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    ξέρετε ότι είμαι παναθηναϊκός & παιδί του μπάσκετ & δεν με νοιάζει.......αλλά για ΑΕΚ δεν γράψατε οτε σπορ :P

    μόνο iptv & zcamd


    επίσης τα νέα που δεν ανέφερε κανεις γιατί μάλλον βουτάτε στις όμορφες θάλασσές μας είναι ότι το μισό σχεδόν πρωτάθλημα ελλάδας ποδοσφαίρου θα το δείχνει η ΕΡΤ ελεύθερα όπως παλιά ^^


    κάθε εντός έδρας 7 από τις 16 ομάδες θα το βλέπουν ΟΛΟΙ .-

    http://webtv.ert.gr/ert1/thema…ti-symfonia-me-tis-7-pae/


    και αν συνεχιστεί αυτό και του χρόνου θα μιλάμε για τους μισούς αγώνες καθότι οι ομάδες θα γίνουν 14 στη μεγάλη κατηγορία.


    τον πούλο ψωνισμένη μου κυρία στον αγύριστο & να"ναι θεόβαρο το χώμα που θα σε σκεπάζει & μην μου πει κανείς ότι εργαζόμενοι είναι και στην παλιοεταιρεία αυτή αν αργότερα μείνουν άνεργοι....γιατί είμαστε άξιοι της μοίρας μας! εξάλλου μην ανησυχείτε θα την εξαγοράσουν σε τιμή πείνας αφού έκανε την <δύσκολη> & ζητάγαν πόσα για να πουληθούν....τώρα θα'χει ξεπούλημα!


    προλαβαίνετε να κόψετε τα συμβόλαια σας στη κυρα νοβα τις επόμενες μέρες, μην κωλώνετε αυτοι δεν κώλωσαν να σας κόψουν μισθούς/μεροκάματα ουτε κώλωσαν να σας βάλουν ενοίκιο (ΕΝΦΙΑ) στο σπίτι σας, ούτε κώλωσαν να κόψουν τις συντάξεις των ανήμπορων για άλλη εργασία γονιών σας, ούτε κώλωσαν να ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ :cursing::evil::!:


    η νοβα ρώτησε τους συνδρομητές της αν θέλουν το ελληνικό πρωτάθλημα???

    ο οτε ρώτησε τους συνδρομητές του αν θέλουν discovery & eurosports???

    καλά κορόιδα είμαστε.

    Edited once, last by spartans ().

  • νεο λογότυπο ο skai

    OS_nino_pro_S2_T2_C_gold_all.png

    8ebddbf3cd9365df64a2.jpg


    σκαΕι στα γέλια ο κόσμος μαυτά που κάνουν ^^:D

    Σ Χ ΑΪ έχουν βάλει στα δεξιά & το HD το έχουν βάλει πάνω αριστερά


    άθλιο

    • Official Post

    Καλό το copy-paste ρε ''πατριώτη'' δε λέω, αλλά ούτε ένα ''ευχαριστώ'' ούτε μια αναφορά στο ποιος το έγραψε και από που το πήραμε?



Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!