Κανόνες Ελληνικής Ενότητας

  • Για την σωστή λειτουργία της ελληνικής κοινότητας απαγορεύεται:


    1. Να έχουν περισσότερους από έναν λογαριασμούς και περισσότερα από ένα ονόματα χρήστη.


    2. Να κάνουν χρήση προγραμμάτων που κρύβουν τις ΙΡ.


    3. Να αναρτούν μηνύματα με ΠΟΛΙΤΙΚΟ περιεχόμενο, είτε ευθύ, είτε με τη μορφή υπαινιγμών, σαρκασμού ή ειρωνίας. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά να θίγουν τα πολιτικά και κοινωνικά πιστεύω, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό και εθνικότητα άλλων μελών ή ατόμων εντός και εκτός του φόρουμ.


    4. Να αναρτούν μηνύματα με περιεχόμενο : ρατσιστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που θίγουν τα πιστεύω άλλων μελών .


    5. Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Ν Τ Α Ι ρητά οι κάθε είδους προσωπικές αντιπαραθέσεις και ύβρεις του ενός προς τον άλλον για άτομα εντός ή εκτός του φόρουμ.



    6. Απαγορεύεται στα μέλη vα προβαίνουν σε σχόλια και να παραθέτουν πληροφορίες άσχετα με τη θεματική ενότητα και το συγκεκριμένο θέμα συζήτησης, όπου δημοσιεύονται.


    7. Να προβαίνουν σε ενέργειες που διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του forum, όπως για παράδειγμα εμπρηστικά σχόλια, δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης ενώ το θέμα συζητείται ήδη αλλού.


    8. Να δημοσιεύουν μηνύματα γραμμένα με την λατινική γραμματοσειρά (Greeklish). Ο επίσημος τρόπος γραφής για όλους τους Έλληνες είναι οι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ και όχι τα Greeklish. Τα Greeklish είναι και δυσανάγνωστα για πολύ κόσμο και πάρα πολλοί δεν τα διαβάζουν. Η χρήση επίσης των ελληνικών χαρακτήρων διευκολύνει την αναζήτηση των δημοσιεύσεων. Εξαιρούνται φυσικά αγγλικές λέξεις που εξυπηρετούν τη συζήτηση και η ορολογία, καθώς επιτρέπονται οι αναρτήσεις μόνο στη αγγλική γλώσσα από άλλα μέλη τα οποία δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και θέλουν να συμμετέχουν στο ελληνικό τμήμα του φόρουμ.


    9. Απαγορεύεται επίσης η χρήση των αποκλειστικά ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ εντός των δημοσιεύσεων . Κεφαλαία=ΦΩΝΕΣ στη γλώσσα του διαδικτύου!






    Μη συμμόρφωση με τους παραπάνω όρους θα οδηγήσει είτε σε ολιγοήμερο αποκλεισμό, είτε σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ)


    Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ
    .

  • .:T3O:.

    Closed the thread.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!