Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 1,559 replies in this Thread which was already clicked 89,401 times. The last Post () by IsN0G00d.

  • Ξανά στις οθόνες το Mega! Ή Αλλιώς: Ανοίγει για να κλείσει καλύτερα!

    Για τις ανάγκες του πλειστηριασμού

    Επιστρέφει στις οθόνες το Mega! Ο τηλεοπτικός σταθμός πρέπει να μεταδώσει πρόγραμμα, προκειμένου να προχωρήσει ο πλειστηριασμός των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος. Ο ν. 4307/2014 δίνει τη δυνατότητα της ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία μιας επιχείρησης, όμως χρησιμοποιείται για να οδηγηθεί σε εκκαθάριση. Όταν όμως δεν υφίσταται λειτουργία της εταιρείας που έχει εξασφαλίσει την απόφαση της προστασίας από τους πιστωτές, τότε υπάρχει ουσιαστικό ζήτημα σε όλη τη διαδικασία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης "ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ" ο ειδικός εκκαθαριστής προτίθεται το επόμενο διάστημα να λειτουργήσει το Mega ως πρόγραμμα, αλλά θα ανέβει αποκλειστικά στις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και του OTE, με μόνο στόχο να προχωρήσει νομότυπα η ειδική διαχείριση, που εξελίσσεται σε εκκαθάριση.

    Όπως διαμηνύθηκε, η επιστροφή του Mega στις οθόνες θα γίνει με έναν ελάχιστο αριθμό εργαζομένων και μόνο για να προχωρήσει ο πλειστηριασμός.

    Πηγή: ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ

  • οτι ναναι....


    εντωμεταξυ το ert sports σταματησε παλι το EPG....απλα τραγικοι

  • MEGA: "Ράβε Ξήλωνε, δουλειά να μην σου λέιπει..."

    Πρόταση σε COSMOTE TV και NOVA έκανε η ειδική διαχείρηση της "ΤHΛΕΤΥΠΟΣ" για την επαναφορά του σήματος στις δύο πλατφόρμες. Η πρόταση συνοδεύεται από προσλήψεις για τη λειτουργία του καναλιού σε ιντερνετική μορφή. Δεν σχετίζεται με την επαναφορά του Mega στις οθόνες σε πλήρη λειτουργία, αλλά με την πρόβλεψη του νόμου, βάσει της οποίας η επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί προκειμένου να γίνει εκκαθάριση. Για να εκπέμψει έστω και προσωρινά το Mega από τις πλατφόρμες θα πρέπει να λάβει έγκριση από το ΕΣΡ.

    Mega_Epanaleitoyrgia-cleaned-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CC%81%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpg

    Τέτοιες πρωτοβουλίες λαμβάνονται για να καλυφθούν όλοι έναντι του νόμου. Είναι γνωστό πως ο ν. 4339/2015 του αρμόδιου υπουργού, όπως τροποποιήθηκε, δίνει ακόμη και σήμερα τη δυνατότητα διεκδίκησης της έβδομης άδειας εθνικής εμβέλειας γενικής στόχευσης. Αν έπαιρνε άδεια το Mega αυτομάτως θα αποκτούσε μεγαλύτερη αξία.

    Αυτό διεκδικούν και οι εργαζόμενοι, που προσέφυγαν στα δικαστήρια, εξηγώντας πως υπάρχει η νομική δυνατότητα. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης η ειδική διαχείριση, συνεπικουρούμενη από την Grant Thornton, υποστήριξε πως το Mega έχει πολλά χρέη, επικαλούμενη οικονομικά στοιχεία της χρήσης του… 2014. Η αλήθεια είναι πως από τότε η Τηλέτυπος κάλυψε τις υποχρεώσεις προς τις τράπεζες και υπάρχει μόνο μία εκκρεμότητα 15 εκατ. ευρώ από το δάνειο που είχε λάβει.

    Τα στοιχεία αυτά είναι σε γνώση και της Grant Thornton, που για λογαριασμό των τραπεζών είχε αναλάβει την υποχρέωση σύνταξης των δύο επενδυτικών σχεδίων. Και σίγουρα οι τράπεζες, που έχουν δεσμεύσει τους εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς της Τηλέτυπος, γνωρίζουν την πραγματικότητα. Οι εργαζόμενοι στο δικαστήριο πρότειναν τη διεκδίκηση της άδειας, αλλά η πλευρά της ειδικής διαχείρισης υποστήριξε πως δεν υπάρχουν τα διαθέσιμα χρήματα από τις… τράπεζες.

  • Το άλυτο πρόβλημα με το μοίρασμα κωδικών του Netflix παραμένει άλυτο

    Η δημοφιλής πλατφόρμα ψάχνει όμως τρόπους να μειώσει το φαινόμενο.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ 23 ΟΚΤ 2019

    Ωραίο το Netflix, το έχουμε αγαπήσει, το έχουμε βάλει στην καρδιά και στις οθόνες μας, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που το έχουν βάλει κατά το ήμισυ. Τι εννοούμε; Σίγουρα ξέρεις κάποιον φίλο ή γνωστό που αποφάσισε να μοιραστεί τον κωδικό του στην πλατφόρμα με κάποιον άλλο, ούτως ώστε να του βγει πιο οικονομικά, σωστά;

    Παρά τη συνεχόμενη αύξηση στις εγγραφές νέων μελών και στα έσοδα που παρουσιάζει το Netflix, το πρόβλημα με το μοίρασμα κωδικών συνεχίζεται, κάνοντας τους υπεύθυνους να σκεφτούν πολύ σοβαρά να αναλάβουν δράση. Σε μια πρόσφατη video συνέντευξη, ο Netflix CFO Spencer Neumann, ρωτήθηκε σχετικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα και απάντησε πως "το εξετάζουμε, αλλά ψάχνουμε ένα φιλικό προς τους χρήστες σχέδιο για να προχωρήσουμε. Προς το παρόν δεν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο".


    Προφανώς και οι ιθύνοντες του Netflix γνωρίζουν ότι πολλοί χρήστες μοιράζονται τον κωδικό τους με άλλους χρήστες, κάτι που ασφαλώς επηρεάζει τα έσοδά τους. Ωστόσο, δεν βιάζονται να πάρουν σοβαρά μέτρα για την αντιμετώπισή του. Προς το παρόν, το μόνο όριο που θέτει το Netflix είναι ο αριθμός των παράλληλων οθονών που σου επιτρέπει να δεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα. Μένει να δούμε τι θα αλλάξει στο μέλλον.



    πηγή:

    https://www.oneman.gr/pop-code…MediaWidget&utm_term=Pos3

  • πιθανον να χασει πελατακια μετα Γιαννη ισως γιαυτο δεν κανουν κινηση ακομα..αλλο να το μοιραζεσαι και να δινεις 3-4 ευρω το μηνα και να εχεις το full hd προγραμμα του και αλλο να δινεις 14 και να μην μπορεις να το μοιρασεις.σιγουρα καποιοι θα το σκεφτοντουσαν μετα αν θα συνεχισουν τη συνδρομη η οχι

  • Άσε το Netflix τώρα και βρες κανά 5άρι μπας και δούμε άσπρη μέρα. :laugh1:

  • Το σχέδιο μετάβασης σε IP λειτουργία της ΕΡΤ

    323f2.jpg


    Στα χέρια της νέας διοίκησης της ΕΡΤ βρίσκεται πλέον το σύνολο των σχεδίων και προτάσεων για την τεχνολογική αναβάθμιση του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Αφενός το 5ετές επενδυτικό σχέδιο της τεχνολογικής αναβάθμισης στη λειτουργία αλλά και την εκπομπή σήματος ενόψει της δεύτερης ψηφιακής μετάβασης (το οποίο αποκάλυψε το Περιοδικό στο προηγούμενο τεύχος ΠΗΓΗ:digitaltvinfo.gr/) και αφετέρου η πρόταση για τη σταδιακή μετάβαση της υποδομής της ΕΡΤ σε τεχνολογίες διαδικτύου (all IP).


    ΠΗΓΗ:typologies.gr/

  • καλά πήγε χτες με Γουάιλι

    η ομάδα ακομα φτιάχνεται


    ααα και όποιον θέλει να ρθει γήπεδο PAObasket κάνω δώρο την κάρτα μέλους ΠΑΝΑΘΑ

  • λόγο της επίθεσης και πρόσβασης στην database του forum απο haker θα ζητείται πλέον η επαλήθευση συσκευής για λόγους ασφάλεια

    όποτε σήμερα θα είδατε το παρακάτω μήνυμα


    caf1827ee08b7e177c.png


    επιπλέον θα έχετε και email για επαλήθευση της συσκευή σας σαν το πιο κατω

    85872f9196c4d63139.png

    για να εχουμε πρόσβαση στην συσκευη μας παταμε το κοκκικο πλαισιο "register new device" και εχουμε την επιβεβαίωση

    50f3db0e0d67263.png

  • Επιπλέον θα υπάρχει και η επαλήθευση δύο βημάτων με μια εφαρμογή Authenticator (επαληθευτη )της επιλογής σας (π.χ. Authy, Google Authenticator κλπ .)

    323e979678df.png

    Για να Ενεργοποιήστε την επαλήθευση δύο βημάτων θα μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου Account Management.

    two-factor-authentication-with-laravel-and-google-authenticator-3-638_meitu_1.jpg

  • ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΟΥ «ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ»

    H Hellas Sat 4 39 μοίρες ανατολικά έχει προβεί να καλύψει δορυφορικά (High Definition) την 21η Νοεμβρίου και την 22α Νοεμβρίου την τέλεση του Πανηγυρικού Εσπερινού και της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας του Αγίου Ιακώβου στη Βόρεια Εύβοια

    Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

    ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ

    Χρόνος Μετάδοσης: (16.00 UTC – 18.30 UTC) (06.00μ.μ.-8.30μ.μ. ώρα Ελλάδος)

    Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

    ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

    Χρόνος Μετάδοσης:(05.00 UTC – 09.30 UTC) (07.00π.μ.-11.30π.μ. ώρα Ελλάδος)

    Ευρωπαϊκή Κάλυψη HELLAS SAT 4

    11162.5V FEC: ¾ Symbol Rate: 6.980

  • WiFi 6E: Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο πρότυπο για το φάσμα των 6GHz


    wifi-6e.jpg&sa=U&ved=0ahUKEwiLlOPw6unmAhXlwsQBHU3bCZYQ5hMIBTAA&usg=AOvVaw2zwZ40Yi8j6dsXPhZbhPmc

    Η Wi-Fi Alliance ανακοίνωσε επίσημα μια νέα έκδοση του προτύπου WiFi 6 (802.11ax), το οποίο λανσαρίστηκε επίσημα ως πιστοποίηση τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρά το γεγονός ότι το υποστήριζαν ήδη αρκετές συσκευές. Τώρα, με αφορμή την επέκταση του WiFi 6 στο φάσμα των 6GHz (προσθήκη σε αυτά των 2.4GHz και 5GHz), ο οργανισμός θέλει να ξεχωρίσει τις συσκευές που θα υποστηρίζουν τη νέα συχνότητα δίνοντας τους την πιστοποίηση WiFi 6E.

    Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το φάσμα των 6GHz δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για τα δίκτυα Wi-Fi, καθώς εκκρεμούν οι σχετικές εγκρίσεις από τις ρυθμιστικές αρχές σε πολλές χώρες του κόσμου. Αυτό αναμένεται ότι θα συμβεί αρκετά σύντομα, μιας και ήδη η FCC στις ΗΠΑ έχει εκφράσει την πρόθεση της να διαθέσει τη συγκεκριμένη συχνότητα για τις ανάγκες των δικτύων Wi-Fi. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε θα ακολουθήσουν άμεσα οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές σε Ευρώπη και Ασία.

    Οι πρώτες συσκευές που αναμένεται ότι θα πιστοποιηθούν με το πρότυπο WiFi 6E θα είναι προφανώς smartphones και οικιακά routers, ενώ θα ακολουθήσουν οι επαγγελματικές λύσεις. Τονίζονται, επίσης, από τη Wi-Fi Alliance ότι το WiFi 6E θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις συσκευές επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας, και θα δώσει λύση στο πρόβλημα “συνωστισμού” των δικτύων WiFi από τη στιγμή που θα ανοίξει 14 επιπλέον κανάλια στα 80MHz και 7 επιπλέον κανάλια στα 160MHz.

    Κρατήστε, πάντως, ότι το φάσμα υψηλότερης συχνότητας μπορεί να παρέχει μεγαλύτερες ταχύτητες και περισσότερη χωρητικότητα για τη μεταφορά δεδομένων, αλλά έχει πολύ μικρότερο εύρος και μπλοκάρεται πιο εύκολα από τα φυσικά εμπόδια. Επομένως, το φάσμα του WiFi 6E θα είναι συμπληρωματικό στις υπάρχουσες συχνότητες και όχι για αντικατάσταση τους.


    Πηγή Wi-Fi Alliance

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!