Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,679 times. The last Post () by chicken101.

• Οπως ανέφερα πιο πριν, έχω ενα gibertini lnb base. Ειναι πολύ κάλο και σταθερό, έχει μια βίδα στο κέντρο, οπού βιδώνει και ξεβιδώνει για να κουνήσεις τo lnb αριστερά δεξιά, οτι πρέπει, άλλα φαίνεται να αρκετά πιάνουν χωρώ, και αν θες να φέρεις αρκετά κοντά 2 lnb, δύσκολο.

Για το μελών, τι multi base lnb θα προτείνατε? το πιάτο ειναι κλασικό νοβα.

• Αυτό που έχεις το είχα κι εγω και το πέταξα. Δεν μπορούσες να ρυθμίσεις την ανύψωση των lnb.

• Αχ μερικοί είναι πραγματικά πολύ τυχεροι βλέπουνε ματσάρες του κατάρ.

Εμείς οι φτωχοί με κανένα champions league, premier league, άντε και κανένα ισπανικό τη βγάζουμε

• Είχα ρίξει μια ματιά χτες που είδα την προσθήκη στο http://www.flysat.com είχα σήμα 66% wave frontier slim amiko lnb

αν θυμάμαι καλά. Είδα τώρα ότι δεν μου έρχεται μια η 12.363v.

12363 V 29500 3/4 λήψη 10,5 db AGC 85%, Αθήνα, ξαστεριά, edision os mio+ 4K, inverto black ultra, gibertini 125 OP L.

• Επίσης μόλις είδα οτι ανέβηκε το πακέτο vivacom στον hotbird αλλά δεν μου κατεβαίνει καμμία συχνότητα του.

• Και εγώ αυτή την στιγμή δεν έχω σήμα αλλά μάλλον είναι πρόσκαιρο γιατί μιλάμε για πολλούς αναμεταδότες και κανάλια.

Σημαντική η εξέλιξη αυτή για πιο εύκολη λήψη στο πακέτο αυτό. Αν γίνει αυτό θα κεντράρω το lnb μόνο στον 46e @IsN0G00d

• εγω παλι για το πακετο αυτο, δεν ειχα προβλημα με το σημα... αν και στην ακρη του wave (45E) εχω σταθερα πολυ καλο σημα (πανω απο 12). φως/νερο/τηλεφωνο δεν εχει...

• Κι εγώ εχω φουλ σημα στον 45/46e. Οσο για φως, τηλεφωνο και νερο δεν εχω ιδεα.

• Αυτό που έχεις το είχα κι εγω και το πέταξα. Δεν μπορούσες να ρυθμίσεις την ανύψωση των lnb.

Παρατήρησα ότι μου λείπουν κανάλια από το γερμανικό στον αστρα1. Κουνάω το lnb αριστερά δεξιά τίποτα! Το γυρνάω προς τα κάτω, και αρχίζει να να βαράει το πειδιομετρο.

Τελικά το βιδωσα σφιχτά, όπως βλέπεις στην φώτο.

Δεν κάθεται σωστά αλλά κάνει δουλειά.

Ps: τώρα δεν έχω τα sly άθληση 1 και 3.

• Δεν κανει. Το πετας και βαζεις απλη ραγα. Ετσι θα σωθεις.

• georgeflu εσύ που είσαι και έχεις σήμα και εμείς οι δύο ο ένας νότια ο άλλος βόρεια και σήμα τίποτα.

Σκέφτομαι και δέση beam να ήταν ο βόρειος έπρεπε να έχει σήμα 100%.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!