Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,078 times. The last Post () by chicken101.

• Καλησπέρα σε όλους!

Ξεκινάει το Ronald Garros, και βλέπω στην ιστοσελίδα τους, ότι στην Ευρώπη θα παίξει στα Eurosport. Συγκεκριμένα στην Ελλάδα, θα το δείξει στα euroSport της nova ? Ξέρετε κάτι?

• Αν κρίνουμε από τις μεταδόσεις των προηγουμένων χρόνων και ότι επίσημα τα κανάλια eurosport περιλαμβάνονται στο πακέτο της nova, τότε ναι.

• Για τους φίλους με octagon supreme sf8008 το multistalker pro 1.0 με openatv 7.3 είναι εντάξει.

Σε προσπάθειες που έκανα με το 7.4 αλλά και με egami 10.5 έχει θέματα ... για να μην χάνετε χρόνο!

• Χαρά στο κουράγιο σας που ασχολείστε. Εχω μείνει με egami 10.4 και oscam 11727 στον octagon. Κι αφού δουλεύει δεν πειράζω τπτ. Οσο για το multistalker μόνο διαβάζω εδώ αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει.

• senos μπαμπάκι η δλειάς τώρα. Κι αυτό ακουστά το έχω μόνο.

• Απορία : Υπάρχει κάποιος σερβιτόρος που να δίνει φως στο History HD, απο την καινούρια του συχνότητα στον Thor 0.8w?? Στείλτε μου inbox...

Ευχαριστώ.

• Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για δέκτη με forever server, αν τυχόν κάποιος φίλος έχει τη δυνατότητα ας κάνει τον κόπο να μου στείλει ένα pm. Ευχαριστώ.

• Μην δουν οτι περνάς την τελευταία έκδοση οσκαμ, αμεσως να βγάλουν άλλη.

• Δεν θα βγει κανας ευρωβουλευτης να αλλαξει τα δορυφορικά ιχνοδιαγράμματα για την ευκολότερη λήψη στην Ελλάδα και να μην αγοράζουμε τερατάκια; :smiling face:

• Πως μπορώ να μετατρέψω κάποιες εγγραφές που έχω στον 8008 σε dvd ή bluray; Με ποιο πρόγραμμα; Γιατί γέμισε ο σκληρός.

Edited once, last by IsN0G00d ().

• Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για δέκτη με forever server, αν τυχόν κάποιος φίλος έχει τη δυνατότητα ας κάνει τον κόπο να μου στείλει ένα pm. Ευχαριστώ.

Οτι tiger και να παρεις θα παιξει μια χαρα. Αρκεί να είσαι ετοιμος για hard reset αν κολλήσει κάποιο update και καλού κακού να του δώσεις με Ethernet το ίντερνετ.

• Αγόρασα ενα Inverto Ultra Universal Single πριν 4-5 μήνες, το οποίο είναι συνδεδεμένο σε switch με αλλά 2 lnb. Έλειπα καιρό και χτες πήγα να κάνω ένα scan(blind), και δεν βρήκε τίποτα! Τα άλλα 2 lnb δουλεύουν κανονικά.

Τσεκαρα την δορυφορική όλα δείχνουν οκ, βιδοσα ξεβιδοσα το καλώδιο τύπου f στο switch και lnb, αλλά πάλι τίποτα.

Συγκεκριμένα στοχεύω astra 1.

Λέω για αλλαγή καλωδίου από lnb μέχρι switch, αλλά φοβάμαι μην τα έπαιξε το lnb. Καμία άλλη ιδέα?

Ps: Να πω εδώ ότι έχω ένα πεδιομετρο της πλακας, και το h/v είναι μόνιμα ανοιχτό κόκκινο, τι σημαίνει αυτό?

• Πιθανον το καλωδιο. Το μπλεντάζ κανει επαφη με το καλωδιο.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!