Έγινε αλλαγή καλωδίου, το πεδιομετρο Ίδα που βαραγε, αλλά στο κουτί δείχνει να πιάνει με 80%, και αυτήν την στιγμή 232 κανάλια σε 40 transponders.
So far so good.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,880 times. The last Post () by chicken101.
Έγινε αλλαγή καλωδίου, το πεδιομετρο Ίδα που βαραγε, αλλά στο κουτί δείχνει να πιάνει με 80%, και αυτήν την στιγμή 232 κανάλια σε 40 transponders.
So far so good.
Εξαρτάται ποιον εχεις κέντρο. Πάντως λίγα για τον 19.2
Έχω κάνει και εγώ ακόμα 1-2 προσθήκες με lnb inverto ultra black μπορεί να ανεβάσω
φώτο σε κάθε δορυφόρο με αυτό το lnb το Σ/Κ πάντα μιλάμε για wave frontier dish t90.
hatters1976 την καινούρια φουρνιά;
Νομίζω ναι αυτό είναι θέλω ακόμα 2-3 για να έχω ξεφορτωθεί τα φτηνά των 3 ευρώ. Τα αλλάζω από άνοιξη χαλαρά...
Ωραίος. Για δοκίμασε και πες εντυπώσεις.
Εξαρτάται ποιον εχεις κέντρο. Πάντως λίγα για τον 19.2
Την ώρα του scan ήταν αυτό, ο τελικός αριθμός καναλιών ήταν μεγαλύτερος.
Α οκ
Καλημέρα όποιος έχει wave frontier t90 ας ανεβάσει ενδεικτικά τι έχει σε 2-3 δορυφόρους έχω σχεδόν
ολοκληρώσει την αλλαγή σε ultra black inverto lnb μένουν μόνο δυο ακόμα να βάλω ένα twin inverto
για τον hotbird και ένα για τις 33e θα τα αλλάξω προσεχώς.
Καλημέρα.
Καλύτερα δώσε εσύ κάποιες συχνότητες από δορυφόρους, που σε ενδιαφέρουν, για να έχεις συγκρίσιμα αποτελέσματα από τις απαντήσεις.
Σήμα με inverto ultra black σε διάφορους δορυφόρους για σύγκριση να ξέρω που ίσως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης με το πιάτο wave frontier t90 maximum.
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει δεν μπορώ να καταφέρω να δω τα portals multistalker 1.2 egami 10.5 r7
Αν μπορείτε στείλτε μου ένα παράδειγμα πως κάνει το jnson
Ούτε που κατάλαβα πως δουλεύει αυτό.
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει δεν μπορώ να καταφέρω να δω τα portals multistalker 1.2 egami 10.5 r7
Αν μπορείτε στείλτε μου ένα παράδειγμα πως κάνει το jnson
http://192.168.0.1/multi-stalkerpro/portals
Βάλε την ip του box σου μέσω web browser και εκεί προσθέτεις τα protals σου
Ευχαριστώ για την απάντηση τελικά έβαλα το open atv 7.4 πάει καλύτερα με το 1.1
hatters1976 , απάντηση στο #1611
LNBs:
42oE Inverto Black Ultra
39oE Inverto 10ετίας
23,5oE Inverto 10ετίας
19,2oE Inverto 10ετίας
16oE Inverto 10ετίας
9oE Inverto 10ετίας
14.5db 9 east έχω καλύτερο σήμα +1.5db
15.0db 19 east + 1.5db
11.7db 16 east +0.7db
12.7db 23.5east +0.7db
13.7db 39east +2.2db
14.4db 42east + 3db πολύ μεγάλη διαφορά
Ευχαριστώ φίλε qwerty βλέπω είμαι σε καλά επίπεδα σήματος.
Έρχονται και τα τελευταία δυο lnb και θα είμαι σε όλα με τα νέα.
Λευκό inverto twin 0.3 θα το βάλω hotbird και ένα inverto ultra black 33east και έκλεισα.
hatters1976 στον 33 δεν αξίζει το ultra. Μιας κι από οτι είδα τελευταία και εξω η λήψη είναι γύρω στο 80%.
querty λαμβάνεις μήπως τα feeds από τον 23.5; Αν και στο σήμα στον εν λόγο δορυφόρο έχεις λίγο χαμηλότερο από εμένα.
Για feeds χρησιμοποιώ το κινητό OP125L, το T90 είναι περιορισμένων δυνατοτήτων για feeds.

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!