Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,923 times. The last Post () by chicken101.

• querty αξίζει σαν δορυφόρος; Αν κρίνω οτι τον έχεις σε 2 εγκαταστάσεις μάλλον αξίζει.

hatters1976 με τι σήμα λαμβάνεις τον 36e; Στον supreme.

Edited once, last by IsN0G00d ().

• Εξαρτάται από το τι ψάχνεις να δεις.

Προσωπικά, λόγω πολύ καλής γνώσης της γαλλικής και της ιταλικής γλώσσας, μου είναι σχετικά ευχερής η παρακολούθηση των ισπανόφωνων και πορτογαλόφωνων καναλιών.

Φυσικά τον πρώτο λόγο, για μένα, έχουν τα αθλητικά. Μέχρι φέτος το καλοκαίρι έδειχναν οι Πορτογάλοι ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου και κάμποση ευρωλίγκα. Για φέτος θα δούμε τι θα γίνει.

Το κακό είναι ότι ο συγκεκριμένος δορυφόρος θέλει 1 πιάτο μόνος του και δεν υπάρχει κάποιος άλλος κοντινός για να βάλεις δεύτερο lnb και να αξιοποιήσεις το πιάτο καλύτερα.

Αν έχεις όρεξη και δεν σου είναι μεγάλη ταλαιπωρία η εγκατάσταση και η ενδεχόμενη απεγκατάσταση, τον δοκιμάζεις και κρίνεις μόνος σου. Αδιάφορος ή για πέταμα δεν είναι.

• Αυτό ήθελα να ακούσω. Μια φορά σαν τον 36 δεν είναι.

• Τα ισραήλ κλπ στις 4 δυτικά αυτά τα έχει κανένας επάνω τι σήμα έχει εκεί!

Έχω παράκεντρα τον 0.8 στο 2.40 μπορεί να κάνω καμιά δοκιμή αύριο να δω αν έρχεται ο 4 δυτικα κοντά είναι.

Δεν έχω κάνει το 2.40 κινητό ακόμα μόνο έβαλα το νέο actuator. To σήμα στις 36 είναι όπως τα γράφεις κ εσύ @IsN0G00d

• hatters1976 εγώ τον έχω. Ο 4 5 δυτικά έχουν δυνατό σήμα. Αλλά η δέσμη του Ισραήλ δεν μου έρχεται. Παλιά ερχόταν. Αλλά δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον. Τζάμπα το πιάτο κι εδώ.

• Ξεκίνησε η μετακίνηση του Eutelsat 36D στις 42east βρίσκεται σήμερα.

Τέλος του μήνα 1.100 κανάλια απο την θέση αυτή.

Αναμένουμε το σήμα ανάλογα με τις δέσμες του.

• Αντε να δουμε. Γτ ορισμενες συχνότητες είναι οριακές.

• lagos911 υπάρχουν και με Ελληνικούς υπότιτλους, αλλά από όσω γνωρίζω δεν ανοίγουν ούτε με σφαίρες.

• Ορίστε έμεινα ακριβώς 100 εκδόσεις πίσω στο oscam στον octagon. Στον dm οκ είμαι μόνο 7.

Υ.Γ.: xristos1 μην γελάς. Στον 36e αναφερόμουν.

• Καλημέρα στα παιδιά! Να ρωτήσω κάτι με βροχή χθες δεν είχα σήμα στον Hellas Sat.

Ενώ ας πούμε στον Astra 19.2 μια χαρά για το wave frontier t90 dish μιλάω.

Σε όλες τις θέσεις έχω inverto lnb ultra black 0.2 το τελευταίο.

Υπάρχει περίπτωση να μην έχω βάλει στην σωστή θέση το lnb?

• Οχι απλα επειδη εχεις τον αστρα κέντρο γι' αυτό και δεν πιστεύω να είχες σήμα σε όλο τον δορυφόρο.

• Καλησπερα . Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει . Σε Ultimo 4k . Main image open atv 7.4 και σε multiboot το satdream 10 . Moυ κολλησε εχτες ο δεκτης στο boot στο sat dream . DCC προσβαση εχω . Αν γνωριζει καποιος και αν γινεται μεσω dcc να το επανεκιννησω στο openatv ωστε να διαγραψω και να εγκαταστησω ξανα το satdream σε multiboot.

• Στη σελίδα: https://wiki.openpli.org/Vu_Multiboot

αν κάνεις scroll κάτω στο σημείο που λέει "Forced loading recovery image " δίνει κάποιες οδηγίες. Βέβαια , για να μη σε πάρω στο λαιμό μου εγώ δεν ξέρω αν είναι αυτό που πρέπει να γίνει στη περίπτωση σου. Γι'αυτό ας περιμένεις την απάντηση από κάποιο συμφορουμίτη που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με τον ίδιο δέκτη.

• Καλημέρα. Σε κανάλι iptv στο ajpanel που έχει 4 διαφορετικούς υπότιτλους - μεταξύ αυτών και ελληνικά - μπορώ με κάποιον τρόπο να τους ενεργοποιήσω γιατί δεν εμφανίζει κανέναν; Σε υπολογιστή μπορώ να τους δω και να διαλέξω ποιον θέλω.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!