Καλημέρα. Εχω ξανά κάνει την ερώτηση αλλά απάντηση δεν είχα πάρει. Πως κάνω αναβάθμιση το egami μέσω usb χωρίς να χάσω τίποτα; Αν γίνεται βήμα βήμα.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,088 times. The last Post () by chicken101.
-
-
usb = ισοπεδωνει τα παντα...
οποτε, θα πρεπει να κανεις backup τις ρυθμισεις του image,και μετα αφου περασεις το νεο image, να κανεις επαναφορα των settings (οχι μονο των καναλιων...ολων των ρυθμισεων)
-
-
δεν ξερω ακριβως, γιατι το εν λογω image, δεν το εχω χρησιμοποιησει/εξερευνησει ιδιαιτερα,
αλλα αυτο που εκανες, ηταν ενα full backup του image.
λογικα καπου στο egami panel θα εχει επιλογη για backup ρυθμισεων.
ακομα κι ετσι ομως, καποια 3rd party προσθετα, πιθανον να μην τα επανα-εγκαταστησει...
-
Δεν εχω τίποτα εγκατεστημένο. Πλην του οσκαμ.
-
Εντάξει δεν πειράζει μην κάνεις αναβαθμίσεις κάθε τρεις και λίγο @IsN0G00d
Βάλε χαλαρά το τελευταίο και φτιάξε το μερακλίδικο και άστο μερικούς μήνες δείχνει μια χαρά σταθερό.
-
hatters1976 εχω να κάνω αναβάθμιση του image από τότε που πήρα τον δέκτη. Αυτός ο τρόπος αναβάθμισης είναι κάτι που βαριέμαι.
-
Την 12341ν στον 9ε την κατεβάζετε ή τζάμπα παιδεύομαι;
-
-
-
-
Τζίφος. Τπτ.
-
Και οι δύο συχνότητες, που αναφέρεις, ανήκουν στην Ιταλική δέσμη.
Στην Αθήνα με wave fontier T90 (κέντρο 23,5οΕ) ΔΕΝ...
Με κινητό gibertini OP125L, μια χαρά η 12341, η 12303 ΔΕΝ..., ίσως φταίει η ώρα, θα ξαναπροσπαθήσω αύριο.
Ο EDISION OS MIO+ 4K υποστηρίζει λήψη 16APSK, αλλά σήμα γιοκ.
-
Η 12341 με gibertini op 1.25 κινητο μου ερχεται στα 17db στην ΑΡΤΑ!!
Η 12303 ερχεται στα 16.4db
οι συχνοτητες ειναι multistream και θελουν καποιες ρυθμισεις για να βγουν!!
-
-
καλημέρα. 12341 παράκεντρη 10.5db στο Αίγιο. η 12303 τίποτα
-
Άρτα = αρκετά βορειοδυτικά σε σχέση με την Αθήνα, δηλ. πολύ πιο κοντά στο ιχνοδιάγραμμα της Ιταλικής δέσμης, επομένως καλύτερη λήψη.
Όταν λες "θέλουν κάποιες ρυθμίσεις για να βγουν", μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός;
-
Οντως κάποια ρύθμιση θέλει. Γιατί στην 12343 μόλις κάνεις ζάπινγκ λεει άγνωστο pad και sid
-
-
Να είσαι καλά φίλε, το ID ροής μου έλειπε.
Όλα Ok τώρα.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!