Επιβεβαιώνω πως εμφανίζονται οι υπότιτλοι κανονικά στο συγκεκριμένο καναλι σε δέκτη octagon.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 320,514 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Το συνημμένο στιγμιότυπο είναι από octagon sf8008 με openpli night build.
Δεν παρακολουθώ το συγκεκριμένο κανάλι, από χθες το έψαξα κάποιες φορές και μάλλον δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους σε όλες τις εκπομπές.
Δική μου παρατήρηση, παίζει καλύτερα με ncam 15.0 παρά με oscam-emu 11825 - r802 (by samur).
-
Σχεδόν στις 36 ο Eutelsat 36D. Συνεχόμενα τεστ απο τούρκο στις 50e
-
-
-
Σημερα ανακαλυφα οτι το καναλι motorvision στις 39E στη συχνοτητα 12251 παιζει με ελληνικους υποτιτλους!!
Ποιόν δέκτη έχεις και σου βγάζει τους υπότιτλους?
Ο δικός μου octagon δεν τους βγάζει.
Ούτε στο Love Nature 4K στον Hotbird (12380V)
φιλε τον octagon εχω και εγω!!πας στος υποτιτλους και πατας το δεξι βελακι διπλα απο το OK και εμφανιζει τους ελληνικους υποτιτλους!!
Συγνώμη, δεν σου έδωσα να καταλάβεις σωστά την απορία μου.
Οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά στις επιλογές υποτίτλων και είναι τσεκαρισμένοι, στο περιεχόμενο του καναλιού δεν εμφανίζονταν
και όπως σωστά παρατηρεί ο φίλος qwerty μάλλον δεν είναι ακόμη όλες οι εκπομπές υποτιτλισμένες.
π.χ. αυτή την στιγμή εχω κανονικά υπότιτλους.
Δοκίμασε αν θές κάπου-κάπου και στο άλλο κανάλι που επισήμανα ότι διαθέτει στο μενού ελληνικούς υπότιτλους,
αλλά ποτέ δεν πέτυχα κάποια εκπομπή με ελληνικούς υπότιτλους (Love Nature 4K).
-
anestis1956 ισχύει αυτό που λες.
-
Θέλω να ρωτήσω το εξής για όποιον γνωρίζει. Εδώ και καιρό σκέφτομαι την αγορά του raspberry pi 5 desktop kit 8 gb. Θέλω να το συνδυάσω με την εξωτερική δορυφορική κάρτα
TBS5930 DVB-S2X/S2 TV Tuner USB Card.
Ψάχνωντας λίγο στο νετ είδα πως το raspberry δεν αναγνωρίζει όλες τις δορυφορικές κάρτες (Αυτό ισχύει για το pi4). Αν περαστούν τα windows 11 που όπως βλέπω γίνεται θα υπάρχει πρόβλημα λέτε στο να μην αναγνωρίζει την κάρτα;
Τέλος ας πούμε οτι είναι οκ, το εν λόγο μηχανάκι έχει την απαιτούμενη επεξεργαστική αλλά και γραφική ισχύ να αναπαράγει σωστά τα feeds 4:2:2 και 4:4:2;
Ευχαριστώ
-
Eutelsat 36D has reached ... 36 east! Eutelsat new spot will be as hotbird 13 east ... enjoy@
-
Θέλω να ρωτήσω το εξής για όποιον γνωρίζει. Εδώ και καιρό σκέφτομαι την αγορά του raspberry pi 5 desktop kit 8 gb. Θέλω να το συνδυάσω με την εξωτερική δορυφορική κάρτα
TBS5930 DVB-S2X/S2 TV Tuner USB Card.
Ψάχνωντας λίγο στο νετ είδα πως το raspberry δεν αναγνωρίζει όλες τις δορυφορικές κάρτες (Αυτό ισχύει για το pi4). Αν περαστούν τα windows 11 που όπως βλέπω γίνεται θα υπάρχει πρόβλημα λέτε στο να μην αναγνωρίζει την κάρτα;
Τέλος ας πούμε οτι είναι οκ, το εν λόγο μηχανάκι έχει την απαιτούμενη επεξεργαστική αλλά και γραφική ισχύ να αναπαράγει σωστά τα feeds 4:2:2 και 4:4:2;
Ευχαριστώ
Εαν ειναι καθαρα θεμα drivers, δεν βλεπω λογο να μην δουλεψει με windows, οπου φανταζομαι οτι υπαρχει καλυτερη υποστηριξη.
-
Από οτι κατάλαβα είναι θέμα αναγνώρισης. Τωρα αν φταιει το os του raspberry δεν το ξέρω. Το θέμα είναι να αναγνωρίζει το tuner.
Υ.Γ. Λάθος μου. Αναφερόντουσαν σε linux drivers.
-
hatters1976 ο 36d έφτασε στην θέση του.
-
-
-
-
-
'Η καμακώνει τα images enigma ή δορυφόρους για να έχει πιο εύκολη λήψη.
-
Η κάτι άλλο προφανώς

-
Καλημέρα στα παιδιά απο χτες δεν έχω σήμα στις 36e ... εσείς έχετε?
Για να δω αν μπλόκαρε το δικό μου lnb ...
-
Εφυγαν ολα τα καναλια απο τις 36
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!