οκ άρα δεν είναι απο εμένα ... αλλαγή του 36B με τον 36D μάλλον στις 35,8e και οι δυο.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,545 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Προς το παρόν άδειος.
-
Απόψε κάνοντας ζαπινγκ στις 16Ε διαπίστωσα ότι visat explore HD και το Ηistory HD άνοιξαν ξανά με το
Κατάλληλο τάισμα με ελληνικούς υπότιτλους!!..
-
Καλημέρα. Μπορεί να μου πει κάποιος με τη σήμα κατεβάζει τον hispasat; Με gibertini op100 μου βγήκε στο πεδιόμετρο με 83%
-
Καλημέρα στα παιδιά. Έναρξη του δορυφόρου Eutelsat 36D με την αφρικάνικη δέσμη πριν λίγο.
Μεταφορά όλων των συχνοτήτων του πακέτου DSTV. Αναμένουμε τις άλλες δέσμες φαίνεται οι
κερδισμένοι να είναι στην Βόρεια Ελλάδα πάντως για όλες τις δέσμες σε σχέση με εμάς απο την
Αθήνα και κάτω.
-
Και χάρηκα. Είπα να γίνω Λουμούμπα μαθαίνοντας Αφρικάνικα από την Αφρικανική δέσμη του 36, αλλά τζίφος. Δεν κατεβαίνει.
-
15 αναμεταδότες έχει η DSTV απο τους 70-78 αναμένουμε πολύ πράμα για τις υπόλοιπες δέσμες.
-
Ναι αλλά γράφει δέσμη ΥποΣαχάρια. Πως γίνεται να ληφθεί;
-
@IsN0G00d #1804
Λήψη Hispasat, περιοχή Αθήνα.
Η πρώτη φωτογραφία: No name πιάτο 1 μ. δέκτης OCTAGON SF 8008
Η δεύτερη φωτογραφία: Gibertini OP 125L κινητό, δέκτης EDISION OS MIO+ 4K
Image (και στις 2 περιπτώσεις) SDGR10
Επέλεξα την ίδια συχνότητα, για άμεση σύγκριση.
-
Οκ. Με την 12130 τον έβγαλα και είχα το 83%.
-
Σήμα με lnb inverto black με wave frontier t90. Στις 7e με 2.40. Νομίζω ότι είμαι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Octagon sf8008 supreme.
-
hatters1976 κομπλέ είσαι. Με το orf θα δεις αν είσαι οκ.
-
Άλλοι 11 αναμεταδότες μεταφέρθηκαν δέσμη Ρωσίας στον Eutelsat 36D.
-
Μεταφέρθηκε και η 11221, αλλά διαφορά στο σήμα δεν βλέπω. Μάλλον θα θέλει ψιλό ρύθμιση το πιάτο.
-
-
Γράψε μερικές συχνότητες, που σε ενδιαφέρουν, για να σου πω.
Σε κανένα δορυφόρο, δεν έρχονται όλες οι συχνότητες με την ίδια ισχύ σήματος.
-
Λύθηκε. Επρεπε να παίξω λίγο παραπάνω με το screw του lnb. Μόνο το albertis δεν μου κατεβάζει ενώ εχω σήμα.
-
Καλημέρα.
Τα Abertis ανήκουν σε μια "ιδιόμορφη", από άποψη λήψης, κατηγορία καναλιών. Δεν έχω ασχοληθεί, όμως δες, σε πρώτη φάση, τα posts #1455 του giorbak και #1460 του georgeflu στο παρόν νήμα.
Υπάρχουν και πολλές άλλες αναφορές σε άλλα, ξενόγλωσσα, νήματα του forum.
-
Καλημέρα. Ναι κάτι είδα. Είναι όπως τα Ουκρανικά στον 4.8e, τα Κροατικά στον 33e.
-
Καλημέρα στα παιδιά ρεπό απο την δουλειά σήμερα όταν είσαι χαλαρός κάνεις παπάδες!
Για πρώτη φορά έπιασα στο 2.40 σταθερό σήμα 74% στο πεδιόμετρο gt media thor 6 11.823h K2 δέσμη
Μιλάμε για παράκεντρη λήψη Νοτιοανατολική Ελλάδα.
Πολύ στενό το πλαίσιο με παίδεψε έτσι όπως βέβαια είναι στημένο το 2.40.
Lnb ultra black latest κανονικό όχι φλάτζας. Στις 7 έχω φλάτζας.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!