Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,202 times. The last Post () by chicken101.

• hatters1976 καλημέρα. Το ίδιο μικρόβιο κολλήσαμε. Εγώ ξανά έπιασα τον 3e. Οχι οτι έχει τίποτα αλλά επειδή δεν είχα να κάνω τίποτα. :smiling face:

• Καλησπέρα σε όλους.

Μήπως γνωρίζει κανένας κάποιο... καφενείο που να σερβίρει... βουλγάρικο καφέ σε 39?

Δοκίμασα κάποιους αλλά... σκέτη πίκρα!!

Αν κάποιος ξέρει pm me.

Ευχαριστώ!

• Καλησπέρα σε όλους.

Μήπως γνωρίζει κανένας κάποιο... καφενείο που να σερβίρει... βουλγάρικο καφέ σε 39?

Δοκίμασα κάποιους αλλά... σκέτη πίκρα!!

Αν κάποιος ξέρει pm me.

Ευχαριστώ!

Πλέον για βουλγαρικό καφέ στις 13E!!Στις 39 Πολύ δύσκολα

• Καλημέρα. Να ρωτήσω. Τι πιάτο χρειάζεται για να κατέβει η Ευρωπαϊκή δέσμη στις 28.2; Δοκίμασα παράκεντρα σε gibertini op100l με κέντρο της 36e, αλλά ο Ανάργυρος οριζοντιομένος.

• Ρίξε μια ματιά στο satbeams στα ιχνοδιαγράμματα του δορυφόρου. Μόνο ο 2G δείχνει να πιάνεται στη μισή Ελλάδα (προς τα Δυτικά), θέλει πιάτο μεγαλύτερο από αυτό που λες και κεντραρισμένο στις 28,2ο.

• να στοχεύσεις καλά τον 13Ε. Αυτό.

Το θέμα έιναι μάλλον στο διπλό lnb γιατί στον άλλον δέκτη κατεβάζει τη δέσμη με πολύ καλό σήμα (μπορεί να είναι και το tuner, όρκο δεν παίρνω! :smiling face: )

Τώρα που τα "κατέβασα" αν κάποιος ξέρει κανένα καλό... καφενείο με pm...

Ευχαρισστώ!

• Καλησπέρα σας. Εχει ασχοληθεί κανείς με την λήψη του turksat 5a 30.9E; Ψάχνω να κατεβάσω την συχνότητα 10990H 2480 αλλά δεν μου δίνει σήμα παράκεντρα με κέντρο τον 36e. Δοκίμασα και με το lnb του 33E αλλά τα ίδια.

Edited once, last by IsN0G00d ().

• hatters1976 έχεις σήμα στον 33; Γιατί μου νέκρωσε. Πρέπει να τα έπαιξε το lnb μσλλον.

• Για όσους τυχόν δεν το πρόσεξαν, ρίξτε ένα διάβασμα εδώ

Ο nautilus7 με έχει βοηθήσει στο παρελθόν, όπως φαντάζομαι και πολλούς άλλους.

• Το κατάλαβα querty. Απλά ρωτάω αν υπάρχει κάτι νεότερο από την έκδοση που χρησιμοποιώ.

• Για όσους τυχόν δεν το πρόσεξαν, ρίξτε ένα διάβασμα εδώ

Ο nautilus7 με έχει βοηθήσει στο παρελθόν, όπως φαντάζομαι και πολλούς άλλους.

Αυτό είναι θέμα όταν κάνει το image τα feeds θα "χτυπάει " οτι δεν υπάρχει repository- url , αυτο λύνεται με αλλο fork backup του oscam-emu (αν κάποιο το κάνει και το συνεχίσει , αλλιως σε offline ...) .

Συν υπήρχε ενα repository για patch μεταξύ oscam / oscam-emu , και ενα repository για oscam-emu-gx τα οποία καταργήθηκαν

Τέλος θα βάζουν ότι είναι μέσα , και δεν θα ξέρει τι θα κάνει, αν θα έχει κάτι κακόβουλο ή αν θα κάνει πρόβλημα στην συσκευή ..

• Μου φαινεται δυσκολο να μην κανει καποιος ενα fork/clone και να συνεχισει να το ενημερωνει. Αν οχι, τοτε μαλλον δεν εχει καν λογο υπαρξης το emu σημερα. Το πιο απλο ειναι τα καραγκιοζακια αυτα που εχουν αναλαβει πλεον το oscam να ανεβασουν ενα repo με το emu, ειτε στο streamboard, ειτε στο github και να συνεχισουν να κανουν οτι εκαναν το τελευταιο διαστημα.

Εγω δεν εχω χρονο πλεον, και μετα απο τετοιες συμπεριφορες δεν θελω να συσχετιζομαι με αυτους. Γι αυτο και εριξα το repo με τετοιον τροπο ωστε να γινει θορυβος και γινει γνωστο στην κοινοτητα οτι δεν εχω πλεον σχεση.

Αυτα, τα λεμε.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!