Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,629 times. The last Post () by chicken101.

• Νέος αναμεταδότης 12.444v 28333 3/4 hellas sat 3 μάλλον ελληνικών καναλιών...

με 90εκατοστα σταθερο πιατο σημα 14db με καναλια virtual game 1 virtual game 2 powerspin racing channel livesports channel virtual games 3 kai Multispin ολα για αποτελεσματα στοιχηματων

• Καλησπέρα στα παιδιά κατέβασα τα plugins xstreamity & xclass. Το πρώτο το είχα δοκιμάσει αλλά τώρα το ξέχασα.

Αν μπορεί κάποιος inbox να μου στείλε πως τα δουλεύω. Το vavvo εντάξει μου δούλεψε.

• bountyhunter21 τα περισσότερα feed του 7 σε μένα είναι ψόφια. Που να συγκριθώ με τον hatters1976 και το τέρας του;

Edited once, last by IsN0G00d ().

• Καλημέρα δεν μας πειράζει με αυτό που έχετε. Άλλωστε στα feed της δέσμης Α εσείς υποτίθεται ότι είστε

πιο καλά απο θέμα σήματος ... είδα στο vendora ότι πουλάνε πιάτο 1.40 καλή τιμή.

• Εδω παω για το 2ο gibertini op150 και ελπίζω να χωρέσει.

• Απο δέκτες την νέα χρονιά έχουμε ενημέρωση αν βγαίνει κάτι νέο?

Πχ. edision μήπως πρόκειται να βγάλει κάτι ?

Προς το παρόν έχει ανακοινωθεί ο gigablue pro αλλά δεν βλέπω κάτι το σπέσιαλ στα specifications.

Πάντως προξενεί εντύπωση πως τα δικά μας είναι ακόμα σε μαυρίλα με τέτοιο περιεχόμενο ...

Λες την νέα χρονιά να γίνει surprise? Πάντως φαίνεται η δορυφορική να πηγαίνει τουλάχιστον για ακόμα 5 χρόνια.

• Ετσι οπως το πας hatters1976 σε βλέπω να γίνεσαι μεγαλομέτοχος των δεκτών enigma 2.

• Στον hotbird τα δικά μας γύρισαν σε δέσμη νότια.

Το αποτέλεσμα να έχω 17.9 db σήμα σε κάποιες απο αυτές στο wave frontier T90.

Δηλαδή πάνω και απο το σήμα που έχω στις συχνότητες την VIVACOM.

Δηλαδή με σταθερό πιάτο θα χτυπάνε 30 db χα χα !!

• Τώρα έμαθα πως οι μεγαλοπόδαροι της Αλάσκα εκτοξεύουν δορυφόρο τον bigfootsat στις 23w με κάλυψη και στην Ευρώπη. Οπότε σύντομα θα δούμε με τι σήμα θα τους πιάνουμε :beaming face with smiling eyes: :beaming face with smiling eyes: :beaming face with smiling eyes:

• Καλησπέρα στα παιδιά και να που γίνονται και θαύματα! Τέτοιο καταπληκτικό μουσικό κανάλι μιλάω για το

ιντερνετικό ελληνικό kiss tv hd έχω να απολαύσω απο τον καιρό που έπιασα τα πρώτα κανάλια αναλογικής

δορυφορικής σαν να ήταν χτες! Χιόνι ... και ξαφνικά Super Channel και Mtv ... αυτά θυμάμαι και το RTL και

αργότερα έρωτας με το μουσικό VIVA.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!