hatters1976 ελληνικά καψουροτράγουδα;
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,469 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Όχι ξένα είναι περισσότερο αλλά με φοβερή ποικιλία @IsN0G00d
-
Ήρθαν οι παραγγελίες μου black Friday!
Android tv box 🎁 και lnb for testing 🙂
-
Καλώς τα δέχτηκες και εδώ είμαστε για εντυπώσεις.
-
Αυτό το android box το είχα και εγώ στα αγαπημένα στο σκρουτζ. Αλλά κι αυτό που έχω ούτε που το ανοίγω.
-
Καλησπέρα στα παιδιά ερώτηση το 2.40 το έχω σταθερό στις 7east. Έχω αλλάξει δηλ. ο τεχνικός το actuator αλλά σταμάτησα εκεί.
Η διαδικασία απο εδώ και πέρα πχ. να το κάνω με positioner 30w-52e είναι πολύ μεγάλη? σε ώρα και σε κόστος τεχνικού?
Είναι επίφοβο να το κάνω κινητό για το σήμα στις 7? Ευχαριστώ περιμένω απο κάποιον τεχνικό γνώμη...και αν αξίζει να το κάνω.
-
Hatter 1976
Το να έχεις το 2.40 σταθερό είναι σαν να έχεις Φεράρι και την έχεις χωρίς Ρόδες.
Το δικό μου είναι 2.30 και έχω 40 δυτικά και 93.5 ανατολικά. Εάν δεν κανεις προσπάθεια μόνος μην περιμένεις από τεχνικό.
-
hatters1976 Τι μεγεθος ειναι το actuator?
-
-
-
-
-
Το δικο μου, το εφτιαξε ενας φιλος, ξερει απο ηλεκτρονικα, μου εκανε και τις βασεις, στα 2 πιατα.
Το vbox 2 (καινουριο) το στειλαμε πισω, γιατι εβγαζε e2 error
-
Αυτος ο θορυβος που κανει το κινητο προσωπικα μου σπαει τα νευρα
-
-
Τι έγινε ρε παιδιά βλέπω κινητικότητα την καλησπέρα μου!
Προς το παρόν κάνω κάτι δοκιμές στον Άραβα τώρα βλέπω μπαλίτσα προπονητής Πέντρο Μαρτίνς Αλ γκαράφα.
Για την ιστορία μέχρι στιγμής δοκίμασα 26e wave diavolo, inverto ultra πιο καλό σήμα δίνει εκεί το golden media.
Αλλά θα το ξαναδώ ... για το 2.40 θα μελετήσω αυτά που ανεβάσατε~
Το actuator είναι το μεγάλο όχι το μικρό το αγόρασα πριν μερικούς μήνες και πέταξα απο πάνω το παλιό ήταν πολύ σκουριασμένο.
Τα βίντεο είναι στα ταλιμπάν βόμβα θα φτιάξουμε?
-
Το πιο δυνατό σήμα που έχω δει μέχρι στιγμής στον supreme παρακεντρη η λήψη του 0.8w στο 2.40 με το lnb inverto ultra black ... 19db.
-
Υπάρχει κανείς από Βόρεια Ελλάδα που να λαμβάνει την δέσμη europe από τον 23.5; Κι αν ναι με τι πιάτο.
-
Αν ισχύει ο χάρτης χαλαρά θες 1.40 και πάνω η πιο κοντινή περιοχή δείχνει η Καστοριά, Κιλκίς πάντως @IsN0G00d
-
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!