Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,800 times. The last Post () by chicken101.

• Ενημερώνω τα μέλη ότι σήμερα δοκίμασα στο wave frontier T90 μερικά lnb ...

Στους δορυφόρους bulgaria sat 1.9e και badr8 26e τα νέα lnb diavolo δεν έδειξαν κάτι το σπέσιαλ.

Τα lnb amiko slim 107 & 108 είναι καλύτερα σε σήμα για αυτές τις δυο τροχιακές θέσεις (Νότια ανατολική Ελλάδα).

Προσεχώς θα δοκιμάσω και σε άλλους δορυφόρους.

• hatters1976 εδώ ο bulgariasat με slim lnb της venton έρχεται στο φουλ. Στον 26 δεν έχω πλήρη εικόνα γτ τον έχω 7 μοιρες παρακεντρα.

• Εντάξει λόγω της βροχής το αποφάσισα και την πτώση σήματος στο wave frontier.

Επόμενη εβδομάδα θα κάνω κινητό το 2.40 ήρθε μεταχειρισμένο vbox2 positioner ελπίζω ο τεχνικός να κάνει τιμή black friday ...

Οπότε προσεχώς επιφυλάσσομαι για σήματα σε όλους τους δορυφόρους απο το 2.40.

• Εντάξει λόγω της βροχής το αποφάσισα και την πτώση σήματος στο wave frontier.

Επόμενη εβδομάδα θα κάνω κινητό το 2.40 ήρθε μεταχειρισμένο vbox2 positioner ελπίζω ο τεχνικός να κάνει τιμή black friday ...

Οπότε προσεχώς επιφυλάσσομαι για σήματα σε όλους τους δορυφόρους απο το 2.40.

Κάποτε πριν πολλά πολλα χρόνια ημουνα το ίδιο satmaniac με εσένα, βεβαια άλλες εποχές, αλλες τεχνολογίες. άλλες ιδέες και το κυριώτερο ηταν κάτι πρωτόγνωρο για την εποχή. πλέον ρε φίλε μπορείς να μου εξηγήσεις γατί αυτό το πάθος σου με τα σήματα και τους δορυφόρους? έχεις ενα δέκτη με 5 000 κανάλια ελευθερα κανάλια που ουτε τα 100 αξίζουν τί κάθεσαι και ασχολήσε και με σκοπό τί? ολοι μέρα να κάνεις zaping με το τηλεκοντρόλ?

Και μην παρεξηγήσε δε σε μαλώνω ουτε σε κατακρίνω απλά προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικισμό σου εν έτη 2024

• Απλά περιέργεια είναι περισσότερο αφού έχω να δουλέψω λήψη απο το σύνολο των δορυφόρων 20+ χρόνια

σε τέτοιο μεγάλο πιάτο. Το είχα πολλά χρόνια 28.2 γιατί είχα συνδρομή παλαιότερα sky uk komhsgr

Τώρα είναι στις 7e σταθερό.

• Το μικρόβιο των δορυφορικών λήψεων δεν το σκοτώνει ούτε η ποιο ισχυρή αντιβίωση. :smiling face with sunglasses:

Edited once, last by IsN0G00d ().

• Φίλοι καλησπέρα. Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει ενα καλό usb tuner DVB/T2 για δέκτη vu+ zero?

Αυτά που βρίσκω στο ίντερνετ, είναι για ultimo και uno, οπότε εχω λίγο μπερδευτεί, δεν ξερω αν δουλευουν και για zero. 🙄🙄

Ευχαριστώ.

• Αρ γιου κρεϊζι; Με αυτά τα λεφτά αγοράζεις δέκτες (οχι tuner) dvb-t2.

• Αρ γιου κρεϊζι; Με αυτά τα λεφτά αγοράζεις δέκτες (οχι tuner) dvb-t2.

Χαχα, i know!!

Έχω ένα "κόλλημα" όμως με τους vu+ δέκτες.

Έχω απογοητευτεί απο άλλες μάρκες που αγόρασα...

(Ο επόμενος μου θα είναι ο vu duo 4k se twin.)

Προς το παρόν όμως, κρατώ τον vu zero και δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση στον hellas sat 39e.

επειδή μένω στην ελλάδα και με κούρασαν τα links μεσω iptv (κακή ποιότητα εικόνας κτλ) σκέφτηκα τη λύση του usb tuner..

• Hellas Sat 3 - 4 (39.0°E)

12632 V 7500

Ο Βόλος μας μαγεύει Χριστούγεννα

• Καλησπέρα στα παιδιά υπάρχει κάποιος με πιάτο 2.40 να μας πει τι σήμα έρχεται σε db εκεί ο 7e

Ρωτάω με κανονικό lnb όχι με φλάτζας που έχω. Εδώ έρχεται η πιο δυνατή συχνότητα 18.1 db maximum.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!