Πάνω που ετοίμασα την μετάφραση για τη νέα έκδοση του AJPanel (είναι λίγο μπελαλίδικη) διαβάζω ότι σύντομα θα έχουμε και άλλη.
Τέλος πάντων, την ανεβάζω για όποιον ενδιαφέρεται.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,224 times. The last Post () by chicken101.
Πάνω που ετοίμασα την μετάφραση για τη νέα έκδοση του AJPanel (είναι λίγο μπελαλίδικη) διαβάζω ότι σύντομα θα έχουμε και άλλη.
Τέλος πάντων, την ανεβάζω για όποιον ενδιαφέρεται.
Ορίστε και η 10.2.3
Λογικά επειδή ελάχιστα αλλάζουνε δύο λεπτά θα του παίρνει...
Σιγά μη τον κλάψουμε XD
Αστάθεια στους δορυφόρους στις 7e απόψε παρατήρησα και στις δυνατές συχνότητες να έρχεται και
να μειώνεται αισθητά το σήμα ... νομίζω κάπου έχει αναφερθεί ξανά για τις 7 ... αυτό!
Λογικά επειδή ελάχιστα αλλάζουνε δύο λεπτά θα του παίρνει...
Σιγά μη τον κλάψουμε XD
Μην το λες. Αν ήταν αρχείο .po θα μετέφραζα μόνο τις καινούριες φράσεις.
Εδώ το ξεκινάω από την αρχή (που λέει ο λόγος - γιατί έχω τη βασική μετάφραση) χρησιμοποιώντας τρία προγράμματα.
Στο τέλος, αλλάζω και το μέγεθος των περισσότερων παραθύρων για να χωράει η μετάφραση (εικ. 3).
Πω ωωω...
Ήρωας ![]()
Εγώ στην θέση του θα έβαζα και κάνα donate. Οχι τζάμπα δουλειά. ![]()
Εγώ ούτε που βλέπω οδηγίες και στο multistalker pro 1.2 και στο ajpanel απλά παίζω με το remote control ... xαχα !!
Εγώ δεν ξέρω καν τι κάνουν ![]()
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες και καλές δορυφορικές λήψεις.
Εγώ στην θέση του θα έβαζα και κάνα donate. Οχι τζάμπα δουλειά.
Ε, όχι και έτσι. Ούτε με σφαίρες. Το κάνω για την τρέλα μου και το μοιράζομαι με άλλους.
Πάντως, και τα δύο πρόσθετα είναι φανταστικά. Ειδικά το AJPanel είναι ελβετικός σουγιάς (μια αρμαθιά από εργαλεία).
Μεσημέρι Παρασκευής καφεδάκι 🙂📡
Με τα κουτιά παρέα; ![]()
Μεσημέρι Παρασκευής καφεδάκι 🙂📡
Φιλε γεια σου.τον superme απο που τον πηρες και ποσο?γιατι εδω ελλαδα δεν υπαρχει!!απο οσο εχω ψαξει..
Προτείνω να περιμένεις την έκδοση v3 που από οτι ψιλό έψαξα θα έχει άλλο tuner, μιας και κι αυτό που φοράει ο υπάρχων έχει θεματάκια.
stathisaekara απο Γερμανία πριν λίγο καιρό επειδή μάζεψα πολλά αν δεν βρεις στείλε μήνυμα να σου
στείλω τον δικό μου 135+15 ευρω τον είχα πάρει.
Καλησπέρα στα παιδιά μήπως το multistalker pro μπαίνει στο satdream10 ?
Είναι το μόνο που δεν έχω εντοπίσει wireguard vpn 7.5 3.9.9 ok, ajpanel latest ok.
Νομίζω πως όχι. Εγώ στο SatDreamGr-10 έχω το παλαιό MultiStalker.
Αν δεν κάνω λάθος η έκδοση 1.0-Pro υποστηρίζει py2.7, py3.11, py3.12, η έκδοση 1.1-Pro py3.12 και η έκδοση 1.2-Pro py3.12.
Αν ισχύει κάτι άλλο μπορείτε να με διορθώσετε γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ.
Όσο για το WireGuard η τελευταία έκδοση που υποστηρίζεται είναι η 7.6. Έχει αναφερθεί εδώ.
Δοκίμασα πριν από λίγο την πρόσφατη έκδοση 13.3 αλλά δεν υποστηρίζει το SatDreamGr.

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!