Multistalker 1.5 satdream10 💪🙂
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 319,908 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Όσο για το WireGuard η τελευταία έκδοση που υποστηρίζεται είναι η 7.6. Έχει αναφερθεί εδώ.
Δοκίμασα πριν από λίγο την πρόσφατη έκδοση 13.3 αλλά δεν υποστηρίζει το SatDreamGr.
παντως, επειδη εχει προσθεσει λογισμικα σε σχεση με το αρχικο,
και επειδη του εχεις δωσει και τη μεταφραση...(αν θελεις φυσικα) εισαι αυτος που μπορει να του κανει ευκολοτερα μια "προταση" να το προσθεσει στη λιστα...
edit: (αν και μολις ειδα οτι το ανεφερε ο @hatters
-
Ναι, σωστά. Το έχει ζητήσει ο hatters1976 από χθες.
Δοκίμασα και την έκδοση 10.9 για py3.9.9 αλλά τίποτα.
-
κανει ελεγχο του image απο το enigma-info, και αν δεν παρει την απαντηση που θελει, βγαζει οτι το image δεν υποστηριζεται...
-
Όσο αφορά το wireguard vpn, το έκανα update τώρα vV.13.4 και μου βγάζει στο changelog ότι πρόσθεσε υποστήριξη για satdreamgr image.
-
Ξεκίνησε η μεταφορά του Astra 1P για τις 19,2e. Αναμένεται η καλύτερη ευρωπαϊκή κάλυψη.
-
μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορώ να κατεβάζω αυτόματα epg σe ε2 blackhole image (στο usb) και να γεμίζουν όλα τα favourites με το πρόγραμμα χωρίς να χρειάζεται να πατήσω πάνω τους.
-
Καλή Κυριακή στα παιδιά! Ερώτηση πως μπορώ να δω feed 4:2:2 στο android box homatics 4kplus ?
Είδα κάπου για ένα dream tv player. Το κατέβασα συνδέθηκε με τον enigma2 receiver αλλά ζητάει λεφτα?
Αν ξέρει κάποιος ... ευχαριστώ! Εκτός και αν έχει δοκιμάσει ήδη ... και δεν εκεί τα 4:2:2
-
Τα 4:2:2 και 4:4:2 μόνο σε Η/Υ παίζουν. Σε box κάνει σπασίματα, όσο για το 4:4:2 δεν το συζηταω καν.
Επειδή είχα κάνει ανάλογη ερώτηση για το raspberry pi5, εν τέλη δεν υποστηρίζει ούτε αυτό. Από οτι διαβάζω το pi6 θα υποστηρίζει.
-
Απολύθηκα ψαρουκλες τα μαλιαμου έκανα μπούκλες! Και εκεί που λέω θα δουλεύει κομπλέ η δορυφορική, έπεσα πάνω σε πρόβλημα..........
Λοιπόν, πιάνω τα πάντα στον 13e, αλλά δεν μπορώ να πιάσω με την καμία το 11938 h 27500 3/4 και 12130 h 27500 3/4 με blind scanning. Κούνησα λίγο το lnb αλλά τίποτα, τζιφος.
Τι κάνω σε αυτήν τι περίπτωση?
Γνωρίζω ότι έχουν γίνει αλλαγές σε frequency κλπ, διαβάζοντας από άλλο φόρουμ.
Πιάτο σταθερό με κέντρο 13e.
-
chicken101 S.R. άλλαξε σε 30000
-
hatters1976 δηλαδή πως ? Το κουτί που έχω είναι το v8uhd, να φανταστώ στης ρύθμισης scan ?
-
Αυτά ειναι τα νέα δεδομένα
Κάνε χειροκίνητη αναζητηση
11938 , H, 30000, 5/6
DVB-S2/ 8PSK
12130 , H, 30000, 5/6
DVB-S2/ 8PSK
-
-
Γιασας,εχω παρει ενα gtx combo εχω σημα δωριφορικο αλλα δεν κατεβαζει καναλια ουτε καν digea ψηφιακα.Εκανα δοκιμες με lnb επιλογη universal (9750-10600,10700,10750) autoscan και blindscan χειροκινητα δεν βλεπω επιλογη.τι κανω λαθος;
αν μπορει καποιος μια βοηθεια ευχαριστω
-
-
hatters1976 εχω σημα ,το εκανα και σε ενα δορυφορο και με diseq strength quality εχω αλλα στην λιστα δεν κατεβαινει ουτε tv η ραδιο.Ειχα κανει μια αναβαθμιση που εμφανιστηκε στην οθονη πριν δυο μερες και μετα αρχισα με το antenna setup .Μηπως να περασω μια αναβαθμιση mars;
-
Δεν κάνεις κανένα factory reset δεν το δουλεύω αυτό που λες έχω μόνο original firmware
-
IMG_20241217_210024.jpgεκανα factory reset αλλα δεν κατεβαζει λιστα tv εχω δυο μπαρες strength and quality,δεν κατεβαζει ουτε καν ψηφιακα.μυπως κατι αλλο;
ευχαριστω παντος
-
Αυριό 18 στο idman ευρολινκα ΠΑΟ και 19 Ολυμπιακό στους 46 ανατολικα
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!