αν υπαρχει λιστα tv ετοιμη και την φορτωσω με usb θα δουλεψουν τα καναλια;η λιστα του feneki κανει;
ευχαριστω
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 319,909 times. The last Post () by chicken101.
αν υπαρχει λιστα tv ετοιμη και την φορτωσω με usb θα δουλεψουν τα καναλια;η λιστα του feneki κανει;
ευχαριστω
Μπορεις να δοκιμασεις κατευθειαν στο lnb, απο τον δεκτη?
Ποσα lnb εχεις πανω στο πιατο?
Εχω δοκιμασει και μονο lnb σε τρεις δορυφορους και ειναι ο πρωτος δεκτης που δεν κατεβαζει καναλια ενω εχει σημα .Εχω δυο vu plus και δυο πιατα κινητα και σταθερα με vbox με 20 lnb επανω.Στις φωτο φενεται ξεκαθαρα το σημα και η πρωοδος του scan ,γιατι δεν κατεβαζει καναλια;
τι κανω λαθος;
Σταθερή αξία να δοκιμάσεις να ξαναπεράσεις το firmware του δέκτη απο την αρχή.
Καλησπέρα στα παιδιά δεν θυμάμαι απο πότε έχει να γίνει αυτό!
Turksat 6A στις 42e σε λίγες ημέρες και Astra1P στις 19.2e σε λίγες ημέρες...
Αύριο έρχεται ο τεχνικός για να κάνω κινητό το 2.40 προσεχώς αναφορές με 3 δέκτες διαφορετικών tuner Avalink 6261, 62X1, GT COMBO.
Μπράβο hatter τώρα σε παραδέχομαι.
Η καλύτερη κίνηση θα ανακαλύψεις και άλλα πράγματα όπως στους 80 έχει ελεύθερα ένα πακέτο με δεκαριά μουσικά κανάλια
Εχω την εντύπωση οτι κάποιος από 'δω μέσα δεν θα ξανά βγεί από το σπίτι του με αυτά που κάνει. Ονομα δεν λέω. Καλά Χριστούγεννα σε ολους.
hatters1976 περασα ξανα το firmware ,εχω diseq 8:1 με εξι lnb με σημα στα εξι αλλα παλι δεν κατεβαινουν καναλια.
Το πιο πιθανό να έχεις μπερδεμένους τους δορυφόρους πάνω στο diseqc και να επιλέγεις λάθος port στον δέκτη. Αυτό είχα κάνει εγώ τουλάχιστον, αλλά το καλοκαίρι τα τακτοποιησα.
Το diseqc 8:1το εχω στο πρωτο δεκτη του vu solo 2 κοι δουλεβει μια χαρα το ιδιο conf περναω και στο gtx combo βλεπω σημα και στους εξι δορυφορους στο gtx αλλα οταν κανει scan στο αντενα setup για να κατεβασει καναλια διαβαζει την πρωτη συχνοτητα εχει σημα περιμενει δυο δευτερολεπτα και μετα παει στην επομενη συχνοτητα χωρις καναλια .Σε ενα δορυφορο 46ε συχν 11175 στα tp ηταν 27500 δεν ειχε σημα το αλλαξα σε 30000 και εχει σημα το σκαναρω και μηδεν καναλια.σε αυτον τον δεκτη δεν εχει επιλογη dvb η dvb -s2 psk,8psk,16...
Η εχει κατι ο δεκτης ,θελει αλλο software,ετοιμη λιστα η κανω κατι λαθος ;παντος δεν ειναι σαν τα enigma 2(vusolo2,vuzero4k ,octagon και αλλα )που εχεις πιο καθαρο σκαν βλεπεις ολες τι λεπτομεριες.
Σε κάποια άλλα forum βλέπω κάτι settings για τους δέκτες gt media μήπως θέλει αλλαγή αυτό.
μηπως μπορεις να μου στειλεις να το περασω με το usb στο update?
Conf του vu solo 2 δεν νομίζω να δουλεύει σε gtmedia, ούτε έχω διαβάσει να δουλεύει. Γενικά, το κουτί αυτό δεν συνεργάζεται με αλλά.
Θα πρότεινα ένα reset και scan χωρίς το config.
Αφού κανείς το reset, για ευκολία, πάτα στο quote εδώ και κατέβασε την λίστα αυτήν.
Channels and satellites file last updated
Ο δέκτης είναι ολίγον για τα πανηγύρια. Καμμία εφαρμογή δεν λειτουργεί σωστά. Τα δορυφορικά του είναι οκ. Επίσης δεν αναβαθμίζεται η έκδοση του android.
Καλημέρα στα παιδιά ερώτηση αυτό το signal satellite booster amplifier κάνει δουλίτσα ? ή όχι ?
Μιλάω για σήμα των feed ... με την ευκαιρία τώρα το πρωϊ έβαλα σε συγγενή 1μ στις 7 με ultra black ... αρκετά ικανοποιητικά τα αποτελέσματα.
Επιβεβαίωσα με αυτό τον τρόπο ότι το δικό μου 2.40 δεν είναι σωστά βαλμένο ... αναμονή για Παρασκευή αν δεν βρέχει.
Ο δέκτης είναι ολίγον για τα πανηγύρια. Καμμία εφαρμογή δεν λειτουργεί σωστά. Τα δορυφορικά του είναι οκ. Επίσης δεν αναβαθμίζεται η έκδοση του android.
Δεν αναβαθμιζεται ? Why?
Παιδευτικα να βρω τρόπο να φτιάξω κανάλια, μέχρι που βρήκα ότι υπάρχουν συγκεκριμένα site.
Το android απο οτι ειδα οχι. Αν βρηκες κατι το θελω. ![]()
Καλημέρα στα παιδιά ερώτηση αυτό το signal satellite booster amplifier κάνει δουλίτσα ? ή όχι ?
Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι σε ενισχυτή σήματος όπως στην παρακάτω εικόνα (το πήρα τυχαία από το web - δεν έχω ακριβώς το ίδιο).
Από την εμπειρία μου, σου λέω ότι δεν κάνει τίποτα, η ένδειξη σήματος αυξάνεται πολύ αλλά νομίζω ότι είναι εικονική (ποιο πολύ θόρυβος είναι).
Αυτό φαίνεται στα κανάλια με οριακή λήψη που δεν έχουν την παραμικρή βελτίωση.
Το δοκίμασα πριν από αρκετά χρόνια αλλά το ξήλωσα γρήγορα. Το έβαλα στο περιστρεφόμενο πιάτο που έχει καλώδιο πάνω από 30 μέτρα.
Η ιδανική θέση είναι να μπει στο μέσον της διαδρομής (σιγά να μην έκοβα το καλώδιο για χατήρι του).
Αν κάποιος φίλος έχει διαφορετική εμπειρία μπορεί να μας την πει.
Ετσι ειναι ακριβως

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!