Chicken 101 εκανα επαναφορα (reset) και σκαν χωρις diseqc σε τρεις δορυφορους απευθειας στα lnb ειχα σημα σκαν και μηδεν καναλια.
ειδα τη λιστα απο εχθες. Μεσο usb +update θα περασει η λιστα;Μακαρι να δω tv επιτελους σε αυτον το δεκτη.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 319,913 times. The last Post () by chicken101.
Chicken 101 εκανα επαναφορα (reset) και σκαν χωρις diseqc σε τρεις δορυφορους απευθειας στα lnb ειχα σημα σκαν και μηδεν καναλια.
ειδα τη λιστα απο εχθες. Μεσο usb +update θα περασει η λιστα;Μακαρι να δω tv επιτελους σε αυτον το δεκτη.
Ισως πω ανοησία. Αλλά μήπως σύνδεσες το δορυψορικό καλώδιο στο επίγειο τόνερ;
ναι το δοκιμασα σε απλο δορυφορο δεν ειχε σημα στο επιγειο tuner ενο στην lnb συνδεση ηταν οκ σημα
τη λιστα την εκανα unzip σε db καταληξη και την εβαλα στο usb μετα στο δεκτη αλλα δεν ειναι apk αρχειο για εγκατασταση
πως εγκαταστητε η λιστα;
Δεν τα ξέρω όλα ρε φίλε γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτό.
Άσε που έχω gt combo & v8x δεν είναι ίδια μοντέλα και ακριβώς.
Πρέπει να σε βοηθήσει όποιος έχει το ίδιο ...
Εγω εχω τον ιδιο δεκτη, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γτ δεν σου κατεβάζει κανάλια.
Ούτε εγώ έχω των συγκεκριμένο δέκτη, άλλα λογικά κάπου πάνω δεξιά η αριστερά, πρέπει να σου έχει εικονίδιο usb(αφού βάλεις το usb ), πατάς πάνω του και μετά πατάς πάνω στην λίστα db.
Μόλις είδα και αυτό εδώ! οπού ειναι το ίδιο με ότι σου είπα.
Unzip and put the list on USB drive root. Connect to GTcombo. Open menu-Channel-user channel list-load-USB-storage, and click on the file.
You can also save you channel list to USB by going to Menu-Channel-User Channel list -save-USB-storage
Σε μεγάλα κέφια απόψε οι γείτονες με κεμπάπ και γλυκά ...
Turksat 6A σχεδόν στις 42 ...
Καλησπέρα στα παιδιά στις 42e ο Turksat 6A σχεδόν στις 7e ο Astra 1P.
Καλησπέρα στα παιδιά να ενημερώσω ότι δουλεύω στον octagon sf8008 supreme (egami 10.6 R2)
και στον edision os mini 4k plus (satdream10, openatv 7.5, TNAP 5.1). Με το κάθε firmware και το
διαφορετικό signal level ... ποιο χουβαρδάς το egami.
Στα lnb διαπίστωση ότι το inverto ultra black είναι καλύτερο στα χαμηλά ... στα ψηλά ας πούμε το
megasat diavolo δίνει καλύτερο σήμα. Επίσης στο wave frontier το inverto ultra black πάει εξίσου
καλά και εκτός τόξου. Αντίθετα το megasat diavolo πάει πολύ καλά στον Hellas Sat ... Megasat diavolo
με το μακρύ λαιμό ... το καινούργιο.
Είχα λίγο χρόνο και ανέβηκα ταράτσα ... σε αναμονή σημάτων Turksat 6A, Astra 1P.
Η μετατροπή σε κινητό στο πιάτο μου 2.40 πήρε αναβολή για μετά τις γιορτές.
Σε μεγάλα κέφια απόψε οι γείτονες με κεμπάπ και γλυκά ...
Turksat 6A σχεδόν στις 42 ...
Χρόνια πολλά... Τι εννοεί ο ποιητής;;;
Καλη χρονια με υγεια σε ολους.εχω τον octagon sf8008 που εχω περασει το openatv 7.5 με τη βοηθεια ενος φιλου
γιατι δεν ειμαι και πολυ γνωστης των πραγματων!!το oscam ομως που εχω ειναι κολημενο στο 11718!!και οσο και αν εψαξα δε μπορω να
βαλω αλλη νεοτερη εκδοση μεσα απο το δεκτη.μπορει καποιος να βοηθησει?
Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Δεν θα σου κάνει κάπου μεγάλη διαφορά έως καθόλου.
Αλλά...
Σύνδεσε το μηχάνημα με τον υπολογιστή.
Και δώσε αυτή την εντολη μέσο telnet.
wget -O - -q http://updates.mynonpublic.com/oea/feed | bash
Τώρα στις κατηγορίες με τα plugins μέσα από το δέκτη θα σου εμφανιστεί και μία με τα softcams και βάλε ό,τι θέλεις.
Καλησπέρα καλή χρονιά με υγεία και να μην το αλλάξεις δεν έχει καμία απολύτως διαφορά.
Μπορεί να είναι και η σταθερότερη έκδοση !! stathisaekara ή (Μελισσανίδη).
TNAP 5.1 δωσε λινκ για osmio 4k hatters1976
Καλησπέρα θα σου πρότεινα να το βάλεις δεύτερο ή τρίτο στην θέση multiboot.
Επίσης για χαμηλό symbol rate plugins, extra και κατεβάζεις το πρώτο ... xristos1
Κυκλοφόρησε νέα έκδοση του AJPanel με κάποιες διορθώσεις.
Αισθάνομαι κάπως άβολα που πρέπει να ανεβάσω την Ελληνική μετάφραση τόσο γρήγορα, αλλά δεν μπορώ να αφήσω τους φίλους που το έχουν συνηθίσει
στα Ελληνικά, να χρησιμοποιούν την παλαιά έκδοση ή να αναγκαστούν να το γυρίσουν στα Αγγλικά.
Ανεβάζω το μεταφρασμένο αρχείο. Ευχαριστώ.
Φίλε giorbak, κάνεις δουλειά για το κέφι σου, από τη οποία μπορεί να επωφεληθεί όποιος αισθάνεται οικεία την ελληνική γλώσσα και λες ότι νιώθεις άβολα;
Να είσαι πάντα καλά και να προσφέρεις, όσο μπορείς.
Προσωπικά σε ευχαριστώ.

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!