Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,616 times. The last Post () by chicken101.

• Οποιος έχει gibertini op150s από Βόρεια Ελλάδα ας μου στείλει pm να ρωτήσω κάτι. Είχα ένα αλλά το έχασα (pm).

Ευχαριστώ.

• Καλησπέρα στα παιδιά μήπως κάποιος έχει δέκτη edision ?

Στο TNAP6 δεν μπορώ να βάλω softcams και wireguard vpn.

Αν τα έχει δουλέψει ... κάποιος!

• qwerty

Επειδή βλέπω ότι σε ενδιαφέρει το θέμα με τα "Εργαλεία καναλιών AJPanel" Θέλω να σου πω ότι υπάρχει πρόβλημα στην Ελληνική έκδοση με την "Εύρεση καναλιών".

Το πρόσθετο κρασάρει και αυτό οφείλεται στο ότι έχω μεταφράσει κάποιες λέξεις που χρησιμοποιεί το σύστημα και η python δεν καταλαβαίνει τα Ελληνικά.

Το πρόβλημα υπάρχει από καταβολής του AJPanel αλλά δεν το πήρα χαμπάρι επειδή δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν την "Εύρεση καναλιών".

Τώρα που έγινε θέμα, το δοκίμασα και το διόρθωσα.

Είχα σκοπό να το ανεβάσω διορθωμένο στα μουλωχτά στην επόμενη έκδοση (όπως έχω κάνει και με άλλα σφάλματα στο παρελθόν) αλλά δεν μπορώ να αφήσω εσένα

καθώς και τους άλλους φίλους να παιδεύστε και να απορείτε γιατί κρασάρει.

Ανεβάζω διορθωμένο αρχείο plugin.py της τελευταίας έκδοσης. Μπορείς να αντικαταστήσεις τα παλαιό στον κατάλογο του AJPanel και να επανεκκινήσεις το enigma.

1.jpg   2.jpg   3.jpg

• Καλησπέρα στα παιδιά μήπως κάποιος έχει δέκτη edision ?

Στο TNAP6 δεν μπορώ να βάλω softcams και wireguard vpn.

Αν τα έχει δουλέψει ... κάποιος!

Στάσου, εσύ είσαι μπροστά. Δεν έχω το TNAP-6 αλλά το TNAP-5.1 στον osmio+. Θα το κατεβάσω και θα δοκιμάσω.

Στο 5.1 έχω εγκαταστήσει στο πρόσθετο enigma2-plugin-extensions-levi45multicammanager_10.1-r33_all.ipk για softcams

και προ ολίγου δοκίμασα το enigma2-plugin-extensions-wireguard-vpn_7.5_py3_3.9.9.ipk για wireguard το οποίο δε βλέπω να δουλεύει

καθώς μου δίνει το μήνυμα "Wireguard protocol missing!" όταν επιλέγω server.

Όταν δοκιμάσω το TNAP-6 θα σου πω (ίσως να έχει νεότερη python).

4.jpg   5.jpg   6.jpg

• Ολα αυτά είναι Κινέζικα για μένα. Μόνο τον giorbak κατάλαβα εν μέρη που ασχολείται με τον πύθωνα. :smiling face:

• Λοιπόν, εγκατέστησα το TNAP-6 (osmio4kplus) και ιδού τα αποτελέσματα:

Softcams:

Εγκατέστησα το Levi45 MultiCam Manager και όλα είναι εντάξει.

Wireguard:

Τζίφος. Δοκίμασα τις τελευταίες εκδόσεις του πρόσθετου αλλά δεν τις αναγνωρίζει. Ίσως, με αίτημα στον madhouse να το συμπεριλάβει και αυτό.

Από τις παλαιότερες εκδόσεις μόνο η 6.4 μου εμφανίζει παράθυρο που φυσικά δε λειτουργεί.

Επειδή βαρέθηκα βάλε-βγάλε, το αφήνω προς το παρόν και θα το πιάσω ξανά μόλις ξελαμπικάρει το κεφάλι μου.

7.jpg   8.jpg

• Και εγώ το παράτησα το θέμα με το TNAP 6.0 γιατί κάτι παθαίνει το tuner του edision os mini 4k.

Προς το παρόν ότι και να κάνω σε αυτό τον δέκτη επιστρέφω στα δυο που είναι εντάξει.

Το openatv 7.5 & satdream10. Ευχαριστώ φίλε μου για τις δοκιμές giorbak

Εκτός και αν στις επόμενες εκδόσεις φτιαχτούν αυτά τα θέματα ...

• Και εγώ το παράτησα το θέμα με το TNAP 6.0 γιατί κάτι παθαίνει το tuner του edision os mini 4k.

Το ξανάπιασα αλλά δεν είχα αποτελέσματα. Να τι παρατήρησα.

1. Και σε εμένα παρουσιάζονται συχνά-πυκνά τα προβλήματα με το tuner. Έτσι χωρίς λόγο δεν έχω σήμα. Τώρα τυχαίνει να έχω.

2. Όσον αφορά το Wireguard, δε γίνεται τίποτα. Θα πρέπει να το συμπεριλάβει ο madhouse. Έχει και python 3.12.6.

3. Στα feed του image υπάρχει μόνο oscam-emu. Με το πρόσθετο Levi45 Cam Manager κατεβάζω όλους τους emulators.

4. Σε επανεκκίνηση του δέκτη ή του enigma χάνω πάντα το DNS και δεν έχω δίκτυο. Πρέπει να κάνω Επανεκκίνηση δικτύου για να επανέλθει.

screenshot_-_(PluginDownloadBrowser)_20250122_121642.jpg   screenshot_-_(AdapterSetup)_19700101_020758.jpg   screenshot_-_(AdapterSetup)_20250122_121419.jpg

• Φίλε giorbak αυτά που περιγράφεις αντιμετώπισα και εγώ και στο 5.1 και στο 6.0 ή κάποια απο αυτά.

Οπότε προς το παρόν αν δεν επιλυθούν δεν βλέπω πως μπορεί κάποιος να ακολουθήσει σε αυτό.

Προς το παρόν σύμφωνα με τα τεστ μου διατηρώ τα εξής :

Octagon sf8008 supreme egami 10.6 R3 latest & OpenAtv 7.5.1

Edision os mini 4k OpenAtv 7.5 & satdream10

Επίσης αναμένω αν γίνει κάποια έκπληξη και κυκλοφορήσει στο 2025 άλλος δέκτης

Με διαφορετικό και καλό tuner εκτός των 6261 62χ1 2166 ...

Πάντως για τα feeds εξακολουθεί ο gt media combo μερικές φορές να φέρνει σήμα που στους e2 δεν έρχεται.

Δεν ξέρω αν αυτό αφορά σίγουρα το tuner η ο κινέζος έχει κάτι άλλο που διευκολύνει τις μεταδόσεις feeds.

Επίσης δεν θα εκπλαγώ αν σύντομα επανέλθει σε ενδιαφέρον ο 10e λόγω παλαιότητας του 7B.

• Αν και δεν ξέρω τι είναι αυτά που γράφεται, αλλά βλέπω οτι ο 7e αρχίζει να αδειάζει και φοβάμαι πως αν μεταφερθούν στον 10e τα feeds (όπως έγραψε και ο hatters1976 ) θα υπάρξει σοβαρό θέμα με την λήψη τους.

• @IsN0G00d

Λοιπόν μετά από πολύ καιρό άλλαξα την βάση lnb που είχα, από gibertini σε έναν της Edision και βλέπω πολύ καλύτερο σήμα! Παραθέτω και 2 εικόνες.

Ειχε ελευθερώθη ένα πιάτο χωρίς lnb στην ταράτσα, περιμένα καμιά εβδομάδα μπας και δω κίνηση, αλλά δεν, οπότε το καβατζοσα.

Edit: θα μαζέψω και τα καλώδια που κρέμονται.

• Εγώ πάλι πρέπει να ανέβω να διορθώσω τον hispasat. Μιας και αρκετό καιρό πριν με έναν δυνατό αέρα μου τον ψιλοχάλασε. Αλλα τώρα έχει κρύο, οπότε δεν κάνω κίνηση.

• Εγώ πάλι επειδή έχω day off λέω κάτσε να παίξε με χθεσινό TNAP image edision os mini 4k

Αλλά συνεχίζει να είναι ... for the festivals

Για το 2.40 έχω το positioner ψάχνουμε τον τεχνικό ... ακόμα έρχεται !!

• Κοντά έπεσες έτσι είπε τέλος Γενάρη ... όλο προκύπτουν ραντεβού και εγώ είμαι τελευταίος λόγω 2.40

Δεν ασχολείται όπως παλιά ... με αυτό!

• Καλησπέρα στα παιδιά κάτι που παρατήρησα σήμερα ... κάτι τρέχει με τα tuners!

Feed 7 east 12.727v 7119 luton town - milwall ... 7.5 db με octagon supreme 62x1 ... 11db με edision os mini 4k 6261 tuner

• hatters1976 το ξανα είπαμε. Ο supreme εχει θεμα με τα tuners. Να δούμε τι θα γίνει με την έκδοση v3.

• Να ρωτήσω. Με κέντρο τον 19.2e με κανονικό lnb σε πιάτο 1.15, μπορώ να κάνω λήψη του 21.5 και του 23.5; Κι αν ναι με τι lnb;

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!