Και τα 3; 'Η τα 2;
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,967 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Ναι κανονικό το lnb στις 19.2 και δυο πολυ λεπτα μπροστα τα άλλα
-
εγω παλι, δεν ειμαι και τοσο σιγουρος...
το 1.15 δε νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλο ωστε να βγαζει με ανεση 2 μοιρες .
θα κανεις δοκιμη με 3 στενα, με κεντρο τον 21.5 και θα βασιστεις στο οτι και οι 2 αλλοι ειναι δυνατοι δορυφοροι (οποτε πολυ πιθανο να βγουν χανοντας λιγο)
υ.γ στενα δεν εννοουμε απαραιτητα τα super slim
-
Δεν χαλάω τον 19.2 από κεντρικό για να βάλω τον 21.5 που στο κάτω κάτω δεν έχει και τίποτα. Απλά είπα μπας και γινόταν.
-
αν εχεις κανενα σχετικα στενο lnb, δοκιμασε να το κρεμασεις διπλα στον 19 ... και βλεπεις εαν ερχεται ο 21.5 , η εαν ερχεται ο 23...
-
Ο 23 έρχεται με κανονικό lnb.
-
Γίνεται από Ελλάδα να πιάσουμε 28.2e?
Είδα το footprint ότι δεν καλύπτει Ελλάδα, αλλά θέλω ήθελα να ρωτήσω και τους ειδικούς (εσάς).
-
Έχουμε νέα έκδοση του πρόσθετου AJPanel. Ανεβάζω τα μεταφρασμένα αρχεία στα Ελληνικά.
-
Γίνεται από Ελλάδα να πιάσουμε 28.2e?
Είδα το footprint ότι δεν καλύπτει Ελλάδα, αλλά θέλω ήθελα να ρωτήσω και τους ειδικούς (εσάς).
Πιάνει και μάλιστα καλά αν διαλέξεις την ευρωπαϊκή δέσμη 2G Europe. Είναι γεμάτη με σκουπίδια και δεν αξίζει να ασχοληθείς.
Όσο για τη δέσμη UK, ξέχασέ το. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος στη ΒΔ Ελλάδα με πιάτο-τέρας που να την πιάνει.
-
-
Δεν ξέρω, θα σε γελάσω.
Θυμάμαι πριν πολύ καιρό εδώ στα Ελληνικά φόρουμ κάποιος ανέβασε screenshots που έκανε λήψη τα Sky στις 28.2E με τη χρήση whitelist_streamrelay
αλλά δεν ανέφερε περιοχή. Δεν αποκλείεται να ήταν από το εξωτερικό.
Εγώ εδώ, Κεντρική Ελλάδα (για την ακρίβεια Βόλος), έχω μαυρίλα. Μόνο η ευρωπαϊκή δέσμη λαμβάνεται.
-
Ναι αυτή εννοώ. Με τι πιάτο την λαμβάνεις κι αν τα σήματα είναι ικανοποιητικά.
-
Δεν έχω μεγάλο πιάτο. 1 μέτρο είναι (100 x 110 cm).
Το σήμα είναι ικανοποιητικό (δεν κάνει σπασίματα) γύρω στα 9-11 dB αναλόγως τη συχνότητα. Εσύ φυσικά θα πρέπει να το πας φουλ.
-
Γιατί αυτό; Δεν βρίσκομαι ΒΔ Ελλάδα όπου σύμφωνα με τo footprint έχουν καλύτερα σήματα.
-
Β/Δ Ελλαδα, κατεβαινει και με 65 εκατοστα.
τωρα αν και μεγαλο αρνητικο η sd ποιοτητα, κατα τη δικη μου γνωμη εχει αρκετο υλικο για χασομερι και οχι μονο...
προσωπικα του δινω αρκετο χρονο στα μουσικα του καναλια (80s /90s ,rock) , αλλα εχει και καναλια τυπου hgtv , dmax κλπ και με αγγλικο ηχο (φυσικα)
-
Δεν εχω χώρο για άλλο πιατο. Φταν. 7 εχω.
-
Κατα την γνώμη μου ειδικά όσει ζείτε απο Αθήνα και πάνω ένα καλό κινητο πιάτο 1.20 " βασιλιάδες "
Τι να τα κάνεις τα 7 .... καλή συνέχεια σε όλους.
-
Καλημέρα. Άλλη αξία το σταθερό!
-
παντα χρειαζεται ενα πιατο ακομα

λοιποοον... ο εν λογω δορυφορος,και η δεσμη του, εχουν γενικα μια πολυ περιεργη συμπεριφορα, και ως προς το ιχνοδιαγραμμα , το οποιο φαινεται να εχει αποκλισεις, αλλα και ως προς την ενταση του, μια και βλεπω αυξομειωσεις στο σημα του, αναλογα την εποχη. καλοκαιρι ειμαι περιπου στα 11, τωρα εχω φτασει 13.8 (wave frontier).
ειναι λοιπον σε καλη εποχη για να τον κυνηγησεις, και μια και σε φθινοπωρινους πειραματισμους, τον εβγαλα σε 80αρι παρακεντρο στις 19.2 , δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις στο 1.10... να πας λιγο πιο περα το lnb που σου εβγαζε 23.5...
-
Αν τον δοκιμάσσω παράκεντρα με κέντρο το 36 πειραζει; Βέβαια εκει το πιατο ειναι 1.05 της gibertini.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!