Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,638 times. The last Post () by chicken101.

• εμενα καθολου :party-time: :party-time: :party-time:

εσυ αν εχεις ορεξη να το ψαξεις...

ειναι λιγο πιο μικρο το πιατο, αλλα εισαι και 1 μοιρα πιο κοντα. οποτε... λιγο πολυ στα ιδια.

• Το λεω απο την αποψη οτι αυτο του 36 ειναι πιο προσβασιμο. Ενω του 19 ειναι σε πιο δυσπροσιτη θεση.

Edited once, last by IsN0G00d ().

• Μια και μιλάτε για τα παραπάνω εγώ στο wave frontier μεταξύ 19.2 και 23.5 αν βάλω ακόμα και πρόχειρα

έτσι να κάθεται ένα lnb χωρίς την βάση έχω σήμα. Όσον αφορά τις 33 και τις 36 έχω πιάσει σήμα ακόμα

και 14db στο wave αλλά σε συγκεκριμένη συχνότητα όχι σε όλες ...

Πάντως είναι απορίας άξιο πως στις 36 δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα δέσμες κ αναμεταδότες αρκετοί

Επίσης απορίας άξιο τι κάνει ο turksat 6A που είναι εδώ και μήνα στις 42 ... για καφέ πήγε?

Καλή συνέχεια.

• το wave frontier, εχει κατασκευαστει για multifocus καταστασεις, οποτε υπαρχει και το σχετικο περιθωριο μεταξυ δορυφορων (αν και υπαρχουν περιπτωσεις που σε τριπλετες, ψαχνεις και σε αυτο για slim lnb).

τα κοινα πιατα δεν εχουν την ιδια συμπεριφορα, ακομα και καποια οβαλ στο πλατος , η τετραγωνα/ορθογωνια, τα οποια αναφερονται ως multifocus...

• hatters1976 οι συχνότητες του 36 όντως δεν έχουν την ίδια λήψη. Παρόλο που τον έχω κεντρικό το υψηλότερο σήμα είναι 74%.

Πάντως δεν ξέρω αν οφελεί να ασχοληθώ για τον 28.2E.

Edited once, last by IsN0G00d ().

• Το θέμα είναι ότι δεν έχει τίποτα και επίσης κάποια feeds που ανεβαίνουν περαστασιακά δεν τα λαμβάνω.

• @IsN0G00d η εκτίμηση μου είναι ότι 10e, 36e και ίσως και άλλες τροχιακές θέσεις που δεν είναι ξεκάθαρες ίσως

αποκτήσουν ξαφνικά ενδιαφέρον. Επίσης ότι δορυφορικές συνδρομές εξακολουθούν τουλάχιστον μέχρι και το

2029 με δέκτη ανανεώνουν το ενδιαφέρον τουλάχιστον για 4 χρόνια ακόμα. Μετά μπορεί να φέρνουν δέκτες οι

εξωγήινοι ... enigma3

• hatters1976 ακόμα κι ΑΝ αποκτήσουν ενδιαφέρον το μόνο σίγουρο είναι πως το 1.00μ που έχω σίγουρα δεν θα κάνει δουλειά.

• Λογικά αν και είμαι πολύ μακριά απο εσάς και εγώ έχω λήψη με το 2.40 εκεί.

Αναμένοντας τον " αόρατο τεχνικό " ... αυτά τραβάς όταν έχει φουλ δουλειές για σεζόν!

• Θέλω να αναφέρω ότι και εγώ πιάνω μέρος του Sky UK π.χ. τα TNT Sports στη συχνότητα 11582H στη δέσμη 2G-Europe αλλά δεν μπορώ να τα ανοίξω.

Επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με αυτόν τον δορυφόρο, θα τον τσεκάρω ξανά και αν βρω κάτι το ενδιαφέρον, εδώ είμαστε.

1.jpg     2.jpg

• Όπως παλιά, δεν άλλαξε τίποτα. Πιάνω τα Discovery αλλά με δυσκολία (μια ανοίγουν, πέντε δεν ανοίγουν), τα μουσικά με άθλια ποιότητα,

τα παιδικά με δυσκολία και άπειρα ελεύθερα που δε με ενδιαφέρουν.

3.jpg   4.jpg   5.jpg

• Ε τι την θες την ποιοτητα εικόνας στα μουσικα; Ακου μόνο και μην βλέπεις....

• Παιδευομαι με το καινούργιο πιάτο να βρω κανάλια, από σήμα μια χαρά , κάνω κάτι δοκιμές και ανακαλύπτω ότι έφταιγε η θύρα 1 στον διακλαδοτη, έχει χαλάσει με αποτέλεσμα να μην δουλεύει σωστά.

Παρήγγειλα ένα triax 1/4 ώστε να το αλλάξω.

Πως να μην τρελαίνεσαι ?.....

• chicken101 χαρά στο κουράγιο σου. Κι εγώ είπα να ασχοληθώ με τον 28.2 σήμερα αλλά αρρώστησα και μου τα χάλασε κι ο καιρός.

• @IsN0G00d Περαστικά φίλε μου! Ούτε εγώ θα ανεβενα μιας και έβρεχε, αλλά κατά της μια που βγήκε ο ήλιος ανέβηκα. Μιας και το φτιάξω, έτσι θα μείνει, δεν το πειράζω τίποτα!

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!