Πάρε ένα τούρκικο εκεί πέρα vision 16/1 chicken101 να παίξεις μπαλίτσα ... έχει και ποδόσφαιρα σήμερα.
Βέβαια δεν είμαι γάβρος ούτε και πάοκ.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,466 times. The last Post () by chicken101.
Πάρε ένα τούρκικο εκεί πέρα vision 16/1 chicken101 να παίξεις μπαλίτσα ... έχει και ποδόσφαιρα σήμερα.
Βέβαια δεν είμαι γάβρος ούτε και πάοκ.
hatters1976 να το κάνω τί πουλιμ? 3 πιάτα και 4 lnb έχω όλα και όλα, είμαι καλυμμένος!
Και νέα έκδοση του AJPanel με κάποιες διορθώσεις κυρίως για το DreamOS.
Ανεβάζω την Ελληνική μετάφραση.
Το love nature int στις 23.5e έχει επιλογή Ελληνικών υποτίτλων αλλά δεν εμφανίζεται τίποτα. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά.
Σωστή η παρατήρησή σου, ίσως να μην παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι σε όλες τις εκπομπές, αλλά μόνο σε όποιες χρειάζεται, δηλ. σε όσες αναμεταδίδονται από ελληνόφωνα πακέτα.
Το bbc earth εχει Ελληνική φωνή εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Κυριακή σήμερα έχω λίγο ελεύθερο χρόνο και παίζω λίγο μπαλίτσα με τον edision os mini 4k
Φαίνεται το 1/2/2025 TNAP 6.0 να είναι εντάξει δεν έχω βρει μόνο να παίξει το wireguard...
Είναι σε openpli based 2018.
Δεν θα ασχοληθεί με python 2 συν τους drivers του wireguard που θελει ο mimi4k για παλιό kernel
3.12.8 λέει βλέπω οκ καλώς @Τ30
Όποτε δεν ειναι pli based 2018 άλλα με τα πιο πρόσφατα .
Σήμερα όλως παραδόξως κατεβαίνει λίγο πάνω από το όριο το Ισραηλινό πακέτο yes στους 4w.
Καλησπέρα στα παιδιά ενημερώνω ότι στον octagon sf 8008 supreme έχω τα ακόλουθα 4 image
για ανταλλαγή απόψεων : egami 10.6 R5, OPEN ATV 7.6 ALPHA, FOXBOB OPENPLI, OPEN BLACKHOLE 5.5.1.
Νέος δορυφόρος στις 1 west THOR 8 εκτόξευση το 2027 με πιθανή έκπληξη στην γεωγραφική κάλυψη ...
Καλησπέρα στα παιδιά μήπως θυμάται κάποιος στον openatv που πρέπει να ρίξεις και σε τι μέγεθος
τα picons για τους providers. Δεν μπορώ να τα δω ...
Έχουμε νέα ενημέρωση του πρόσθετου AJPanel.
Ανεβάζω τα μεταφρασμένα αρχεία στα Ελληνικά.
Ευχαριστούμε.
Πρόσθεσε τελικά την επιλογή που με ένα και μόνο κουμπί (η συντόμευση) να κλείσει το iptv κανάλι που βλέπεις Kai to Ajpanel και να σε γυρίσει πίσω στο δορυφορικό η άλλου τύπου κανάλι που ήσουνα πριν ανοίξεις το iptv κανάλι μέσο Ajpanel ?
Νόμιζα ότι μου το ανέφερες. Αν ρωτάς, ναι. Στην μπάρα του προγράμματος αναπαραγωγής αν πατήσεις δύο φορές το κουμπί Menu εμφανίζεται και δεύτερο παράθυρο με αρκετές επιλογές και φυσικά περιέχει αυτό που αναφέρεις.
Καλησπέρα στα παιδιά.
ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ)
HELLAS SAT 39E SIGNAL 12.6 db (wave frontier lnb megasat diavolo 0.1).
12.715h 7200 3/4
16.3db
Να σας προλάβω πριν την πατήσετε και εσείς όπως εγώ.
Όποιος δουλεύει το OpenATV-7.5.1 και έχει εγκατεστημένο το MultiStalkerPro-1.2 να προσέξει όταν κάνει αναβάθμιση του OpenATV.
Η τελευταία ενημέρωση περιλαμβάνει την έκδοση MultiStalkerPro-1.3 και ως γνωστόν κανείς δεν κοιτάζει αναλυτικά τη λίστα ενημερώσεων.
Θα εγκαταστήσει την 1.3 που είναι επί πληρωμή και δεν ανοίγει και θα πρέπει να την αφαιρέσετε και να επαναφέρετε την 1.2 όπως έκανα εγώ.
Κακώς την έχουν προσθέσει αφού δεν είναι δωρεάν. Θα πρέπει να την κλειδώσετε ώστε να μπορείτε να ενημερώνετε τα υπόλοιπα πακέτα.
screenshot_-_(PackageAction-PluginAction)_20250215_214710.jpg screenshot_-_(SoftwareUpdate)_20250215_215014.jpg

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!