Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,498 times. The last Post () by chicken101.

• Τέλεια. Νομίζω ότι αυτά που έβαλες είναι τα καλύτερα για αυτόν τον δέκτη.

Ξέρεις αν το Corvoboys έχει image και για τον osmio4kplus; Tο έχω στον sf8008 από backup.

Δεν μπήκα στο φόρουμ των Corvoboys γιατί νόμιζα ότι δεν τον υποστηρίζει. Αν έχεις κάποιο link χωρίς εγγραφή δώστο, διαφορετικά θα κάνω εγγραφή.

• Γειά κι από εμένα!

Σχετικά με το Corvoboys που το ανακάλυψες βρε ζωηρούλη

και αν μπορείς να μου πεις κάποιο ιδιαίτερο ή διαφορετικό χαρακτηριστικό από τα υπόλοιπα,

για το οποίο θα άξιζε τον κόπο να το εγκαταστήσω, θα σε ευχαριστούσα πολύ.

Όχι ότι δεν θα το δοκιμάσω έτσι κι αλλιώς, αλλά θάθελα και την γνώμη σου γι αυτό.

octagon sf8008 4K combo

• Για μένα που το δοκίμασα σε octagon. ίσως είναι λίγο πιο γρήγορο στα cam αλλά το wirequard παρά το ότι έβαλα την έκδοση που είναι για αυτό δε δουλεύει.

• Καλησπέρα στα παιδιά anestis1956  senos aρχικά είπα να βάλω μέσα μια τετράδα στον edision os mini 4k.

Για τον octagon sf8008 θα αγοράσω προσεχώς τον επόμενο v3 τον προηγούμενο τον πούλησα.

Απλά δεν έχει και πολλά στο γύρω γύρω έχω βάλει πάνω τα satdream10 + corvoboys v4 αλλάζοντας το tuner σε AVALINK6261 TNAP MOD.

Επίσης έχω βάλει τα openatv 7.5.1 και openblackhole το οποίο δουλεύει σφεντόνα τα iptv.

Στον edision το wireguard 15.1 είναι οκ και στα 4. ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ IPV6 στα settings θέλει αλλαγή εγώ έχω το protonvpn.

Για τον octagon sf8008 προφανώς μπορείς να έχεις καμιά δεκαριά image αλλά θα ασχοληθώ όταν τον έχω.

• Μου δίνεις μια πολύ καλή αφορμή για μια κρίσιμη για μένα ερώτηση σχετική με το wireguard:

Στον edision os mio+ 4K και στο sdgr10 και στο openatv 7.5.1 όταν το wireguard είναι συνδεδεμένο ΔΕΝ μου παίζει η IPTV, ενώ στο cs δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στις φωτογραφίες που επισυνάπτω, φαίνεται καθαρά το μήνυμα που βγάζει.

Τι ρυθμίσεις θέλει στο IPV6, που λές;

VPN έχω συνδρομή στο surfshark.

• Καλησπέρα qwerty δεν μπορώ να έχω άποψη αφού είμαι στο proton pvn ... Απλά παρατήρησα όταν είναι disable ipv6 on δεν παίζει

Μόλις το αλλάξω σε off στα settings είναι οκ. Κοίταξε επειδή διαπίστωσα ότι to xclass & xtreamity είναι σχετικά μόνο οκ

στο openatv και σε άλλα κρασάρουν δεν ασχολούμαι με αυτά καθόλου. Με το multistaker 1.2 και ajpanel. Αν τώρα κάποιος

έχει δοκιμάσει το multistalker 1.3 ας μας πει εντυπώσεις. Καλή συνέχεια ... βέβαια αν θες αλλάζεις pvn provider...

• Καλησπέρα,

Γενικά το λέω αλλά με 100% σιγουριά και φυσικά δεν ξέρω άμα φταίει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Αλλά Αρκετοί iptv servers δεν παίζουν με vpn ανοιχτο, όπως και κάποιοι θέλουν υποχρεωτικά vpn συγκεκριμένων χωρών για να παίξουνε!

Και εξαρτάται από το vpn που έχεις από την χώρα που βάζεις κτλ κτλ εάν θα παίξει ή όχι.

• Εγώ έχω τον δέκτη για να βλέπω αν κάνω λήψη των feeds άντε και κάνα μπισκότο όποτε μου καπνίσει. Εσείς βλέπω τους έχετε πάει σε άλλο (προχωρημένο) επίπεδο.

Edited once, last by IsN0G00d ().

• Μου δίνεις μια πολύ καλή αφορμή για μια κρίσιμη για μένα ερώτηση σχετική με το wireguard:

Στον edision os mio+ 4K και στο sdgr10 και στο openatv 7.5.1 όταν το wireguard είναι συνδεδεμένο ΔΕΝ μου παίζει η IPTV, ενώ στο cs δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στις φωτογραφίες που επισυνάπτω, φαίνεται καθαρά το μήνυμα που βγάζει.

Τι ρυθμίσεις θέλει στο IPV6, που λές;

VPN έχω συνδρομή στο surfshark.

Έχω κι εγώ surfshark και xtreamity στο openatv 7.5.1 και δεν έχω τέτοιες ενδείξεις ούτε τέτοιο πρόβλημα στο xtreamity,

αλλά δεν χρησιμοποιώ κανένα vpn πρόσθετο παρα μόνο το ενσωματομένο openvpn στις ρυθμίσεις ("ρυθμίσεις>Δίκτυο>Υπηρεσίες δικτύου>OpenVPN")

Μέσα στο etc και στον φάκελο openvpn βάζεις τα αρχεία client.conf και login.txt που έχεις δημιουργήσει στο mysurfshark του παρόχου σου και κάνεις επανεκκίνηση.

Ο οδηγός για την δημιουργία αυτών είναι εδώ : https://support.surfshark.com/…r-Zgemma-STB-with-Enigma2

κι ας λέει ότι είναι για δέκτη Zgemma, κάνει για όλους τους δέκτες και όλα τα images. Κάνε απεγκατάσταση όποιο vpn πρόσθετο έβαλες και προσπάθησε

κι αν κάτι στραβώσει, εδώ είμαστε.

octagon sf8008 4K combo

• anestis1956

Αυτό σκοπεύω να κάνω, θέλοντας να αποκλείσω ότι φταίει / ή δεν φταίει το wireguard.

Από την άλλη μεριά ο bountyhunter21 μου ενισχύει τις υποψίες ότι πιθανόν να φταίει ο (διεθνής) πάροχος της IPTV συνδρομής μου, μιας και του έχω στείλει 5 σχετικά email και παραμένει ...άφωνος.

• Βλέπω υπάρχει ποικιλία ο φίλος anestis1956 ακολουθεί κάτι άλλο ο δικός μου τρόπος proton vpn plus

etc/private.key εκεί πετάω το κλειδί που έχω κάνει download και απλά φτιάχνω τα settings με το μπλε κουμπί φορτώνεται το

κλειδί και έτοιμος ... το καλό είναι ότι κάνοντας ο καθένας κάτι άλλο ανεβαίνουμε όντως επίπεδο!

*Σε αναμονή των κυπριακών καναλιών στον hellas sat αν και πιστεύω θα ξεκινήσουν τα τεστ το καλοκαίρι.

• anestis1956

Αυτό σκοπεύω να κάνω, θέλοντας να αποκλείσω ότι φταίει / ή δεν φταίει το wireguard.

Από την άλλη μεριά ο bountyhunter21 μου ενισχύει τις υποψίες ότι πιθανόν να φταίει ο (διεθνής) πάροχος της IPTV συνδρομής μου, μιας και του έχω στείλει 5 σχετικά email και παραμένει ...άφωνος.

Παρ'όλ'αυτά το μύνημα με τα κόκκινα γράμματα στα screenshots που ανέβασες δεν έπρεπε να υπάρχουν, ποτέ δεν είχα τέτοια.

octagon sf8008 4K combo

• anestis1956

Τα μηνύματα με τα κόκκινα γράμματα πάνω αριστερά, τα έχω γράψει εγώ πάνω στα screenshots, για να επιστήσω την προσοχή του σερβερά (από τα email που του έστειλα πήρα τα screenshots).

• Παιδιά επειδή για εκπαιδευτικούς πάντα σκοπούς έχω δοκιμάσει καμία 200αρια iptv παρόχους με διαφορετικά vpn και μη.

Είναι 100% σίγουρο ότι κάποιοι δεν επιτρέπουν καθόλου vpn κάποιοι κόβουν μόνο κάποια vpn επειδή δεν ξέρουν όλα τα IPs που δημιουργούνται από όλα τα vpn κεκάπια ανοίγουνε μόνο με συγκεκριμένη χώρα γιατί προφανώς η συνδρομή έχει φτιαχτεί για συγκεκριμένη χώρα.

Πάντως και ο τρόπος με το open vpn και με το wwireguard protocol καταλήγει στο ίδιο σημείο δεν επηρεάζει κάπου.

Απλά θεωρητικά το wireguard είναι καλύτερο.

• Καλημέρα στα παιδιά ερώτηση πόση ώρα δουλειάς είναι αν έχουμε εδώ τεχνικό να γίνει η ρύθμιση 30w-52e παράδειγμα

Έχω βάλει το actuator 36 μιλάω απο εκεί και μετά ρύθμιση πιάτου καλώδια στο positioner πιάτο 2.40.

Δηλαδή να βάλει τις άκρες και μετά κάνω εγώ save τον κάθε δορυφόρο.

• bountyhunter21 και anestis1956

Απεγκατέστησα το wireguard, ακολούθησα τις οδηγίες, εγκατέστησα το openvpn και πέρασα τα αναγκαία για τη συνδρομή στο surfshark.

Αποτέλεσμα τζίφος στο IPTV, ενώ στο cs κανένα πρόβλημα.

Μάλλον δυστυχώς δικαιώνεται ο bountyhunter21 και ο σερβιτόρος μου δεν παίζει με vpn.

Σας ευχαριστώ και τους 2.

• Καλημέρα στα παιδιά ερώτηση πόση ώρα δουλειάς είναι αν έχουμε εδώ τεχνικό να γίνει η ρύθμιση 30w-52e παράδειγμα

Έχω βάλει το actuator 36 μιλάω απο εκεί και μετά ρύθμιση πιάτου καλώδια στο positioner πιάτο 2.40.

Δηλαδή να βάλει τις άκρες και μετά κάνω εγώ save τον κάθε δορυφόρο.

δυστυχως, αυτες οι δουλειες δεν εχουν ωρα...

απο 30-40 λεπτα, μεχρι 3-4 μερες...

• να αναφερω ενα περιεργο συμβαν, που μου εμφανιστηκε προ 20ημερου...

ο παροχος μου, μου εκανε προσφορα fiber, στην τιμη που ειχα το vdsl (voucher) . εγινε η εγκατασταση, και ολα καλα για αρχη. το βραδυ διαπιστωσα, οτι καποια βιντεο μεσα στο youtube plugin, δεν παιζουν. επισης, δεν παιζουν και καποια (νομιμα) stream κλπ...

αν και στην αρχη νομισα αλλαγες link κλπ, γρηγορα ειδα οτι δεν ειχε αλλαξει τιποτα. εδωσα δικτυο απο ενα mobile router (4G) και παιζουν ολα...

στη συνεχεια ασχοληθηκα με vpn (καποια free και δοκιμαστικα) , οπου τα video του youtube παιζουν, αλλα σε αλλους παιζουν και σε αλλους οχι τα stream των καναλιων,

αν και ακρη δεν εβγαλα (να το λυσω)

Μάλλον δυστυχώς δικαιώνεται ο bountyhunter21 και ο σερβιτόρος μου δεν παίζει με vpn.

καπου εκει διαπιστωσα οτι καποιοι vpn ,στα οικονομικα τους πακετα, δεν υποστηριζουν stream υπηρεσιες

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!