Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,371 times. The last Post () by chicken101.

• Δύσκολα πλέον, αλλά ανάλογα το vpn και το τι θες να στριμάρεις, δυστυχώς έχουν αρχίσει και κάνουν blacklist τις ip που δίνουν τα vpn. Εκτός εάν πας σε κάποιο vpn και πάρεις dedicated μοναδικό ip ίσως έτσι παίξει.

Αλλά θέλει να δοκιμάσεις διάφορα vpn να δεις.

• Παιδιά επειδή για εκπαιδευτικούς πάντα σκοπούς έχω δοκιμάσει καμία 200αρια iptv παρόχους με διαφορετικά vpn και μη.

Είναι 100% σίγουρο ότι κάποιοι δεν επιτρέπουν καθόλου vpn κάποιοι κόβουν μόνο κάποια vpn επειδή δεν ξέρουν όλα τα IPs που δημιουργούνται από όλα τα vpn κεκάπια ανοίγουνε μόνο με συγκεκριμένη χώρα γιατί προφανώς η συνδρομή έχει φτιαχτεί για συγκεκριμένη χώρα.

Πάντως και ο τρόπος με το open vpn και με το wwireguard protocol καταλήγει στο ίδιο σημείο δεν επηρεάζει κάπου.

Απλά θεωρητικά το wireguard είναι καλύτερο.

Τελικά κατάφερα, με την ανεκτίμητη βοήθεια φίλων από την κοινότητά μας, να βγάλω άκρη και να διαπιστώσω ότι η (διεθνής) IPTV συνδρομή μου δεν ήταν για πέταμα.
    Τους ευχαρίστησα προσωπικά και τους ευχαριστώ δημόσια, χωρίς προσωπική αναφορά, την οποία, νομίζω, δεν έχουν ανάγκη.

• Και για να μη μένουν απορίες:
    EDISION OS MIO+ 4K, openatv 7.5.1, συνδρομή VPN surfshark,

στο αρχείο login.txt έβαζα στην πρώτη γραμμή το username και στη δεύτερη το password.

Μόλις αντέστρεψα τη σειρά, δηλαδή έβαλα στην πρώτη γραμμή του αρχείου το password και στη δεύτερη το username, ΔΟΥΛΕΨΕ!

Αυτά!

• Δεν έχω άποψη xristos1 γιατί νομίζω pure 7.4 ... 7.6 δεν έχει για τον edision os mini 4k ...

Για την ώρα αφαίρεσα το openblackhole 5.5.1 005 γιατί φαίνεται στον δέκτη αυτόν να έχει bug.

Άφησα τα corvoboys, openatv 7.5.1, satdream10 δεν παίζει μόνο το multistalker 1.2 λείπουν 3-4 αρχεία, nonsolosat 35.

• Στον Edision osmio4kplus έχω συνδέσει ένα usb cardreader και έβαλα μια καρτούλα microsd 32gb. 64gb.

Στην καρτούλα έχω δημιουργήσει 26 slots καθώς και ένα μεγάλο partition ως hdd.

Εδώ και κάποιες ημέρες είχα κολλήματα κατά την εκκίνηση των images, ενώ σήμερα έχασα την καρτούλα και είχα μόνο τα 4 εσωτερικά slots.

Έχασα δέκα χρόνια από τη ζωή μου (πως να ξαναδημιουργήσω αυτά που είχα - 20+ images + hdd);

Ευτυχώς, δεν είχα πρόβλημα στην καρτούλα και αλλάζοντας το cardreader όλα επανήλθαν.

Όποιος θέλει τα πολλά, να είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες, αν κάτι πάει στραβά.

3.jpg     4.jpg

• Περισσότερο το κάνω για να ικανοποιήσω τη ματαιοδοξία μου.

Στην αρχή ήμουν απίκο και τα ενημέρωνα σχεδόν καθημερινά. Τώρα πια βαρέθηκα και ασχολούμαι με το OpenATV, και μια φορά στις τόσες, ενημερώνω εκείνο που τυχαίνει να ασχοληθώ, κυρίως αν κάποιος ζητά πληροφορίες.

Και να ήταν μόνο αυτό; Έχω 40+ images στο sf8008 και άλλα τόσα στο παλαιό dreambox dm800se (το τελευταίο το παράτησα γιατί είναι πολύ αργό).

• ISN0G00d

Αυτό αφορά εμένα; Δε γνωρίζω τίποτα και με βάζεις σε σκέψεις.

Δε νομίζω ότι παραβιάζω κάτι, είναι ελεύθερο λογισμικό που κυκλοφορεί στον ιστό. Δεν έχει πνευματικά δικαιώματα.

• giorbak δεν ξέρω τι εννοεί ο φίλος με το καινούργιο (παλιό)νόμο αλλά προφανώς δεν παραβιάζεις απολύτως τίποτα. Απολύτως τίποτα όμως.

ISN0G00d τι ακριβώς να φοβηθούμε? Και με τι ακριβώς φοβήθηκες?

jserv φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελλάδα για την ακρίβεια ενδείκνυται αν μένεις ελλάδα η ταχύτητα θα είναι η καλύτερη και το ping θα είναι χαμηλότερο. Δεν έχει καμία διαφορά άμα θες απλά να είσαι "ανώνυμος" και "ασφαλής" είτε μπαίνεις από ελλάδα είτε από μπαγκλαντές.

Εάν από την άλλη θες να χρησιμοποιήσεις κάτι που έχει georistrictions πρέπει να μπεις με ip της χώρας που θέλεις.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!